چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

چرا پرداخت خمس، زكات و ديگر انفاقات مالى لازم است و در صورتى كه سوسياليسم مى تواند به گونه اى ساده آن را اجرا كند؟

پاسخ :
عقل سليم هميشه بهترين را انتخاب مى كند. مسلّم است كه قانون هستى از تمام جهات بر قانون يك بُعدى وضع شده توسّط دانشمندان برترى دارد; مخصوصاً كه با تجربه معلوم شده است كه حتّى خواست اين قانون گذاران نيز حاصل نشده باشد.
آيا قانونى كه زاييده انديشه انسان هايى است و حتّى نظريه پردازان سوسياليسم به فرسودگى و ناكار آمدى آن اقرار و كرده اند مى تواند جايگزين دستورات دينى شود كه گذشت ايّام بر صحّت قوانينش صحّه مى گذارد؟ چقدر تفاوت است بين قانون ربّ الارباب و مخترعين سوسياليسم !؟ آيا خدا فقط براى چند نسل و زمان است يا با مصلحت و سنجش قانون وضع كرده است؟ آيا سوسياليسم كه تا چندى ديگر حتّى اسمى از آن باقى نخواهد ماند، ضامن رفع اين همه مشكلات خواهد بود؟
www.eporsesh.com