چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

آيا با اجراي فصل دهم قانون مديريت خدمات كشوري از تاريخ 88/1/1 و حكم مقرر در ماده 106 آن قانون در خصوص مباني مشمول كسور بازنشستگي كارمندان مشمول قانون و حكم مقرر در ماده 127 قانون مبني بر لغو كليه قوانين و مقررات عام و خاص مغاير با قانون مديريت خدمات كشوري ، مقررات مصوب شوراي تامين اجتماعي در خصوص فوق العاده اضافه كار پرداختي به كارمندان مشمول صندوق تامين اجتماعي قابليت اجرائي دارد؟

پاسخ :
با عنايت به عبارت « كليه دستگاههاي اجرايي » مندرج در صدر ماده (117) قانون مديريت خدمات كشوري مصوب 1386 و مفاد ماده (5) قانون مذكور ، اين قانون صرفا مشمول وزارتخانه ها ، موسسات دولتي ، موسسات يا نهادهاي عمومي غير دولتي ، شركتهاي دولتي و... مي شود . فلذا موسسات و كليه اشخاص حقيقي و حقوقي تابعين قانون كار از شمول قانون مديريت خدمات كشوري مستثني هستند .
بر اين اساس به نظر مي رسد ، صندوق تامين اجتماعي نيز جزء موسسات دولتي و دستگاههاي اجرايي محسوب شده و بالتيع مقررات مصوب شوراي تامين اجتماعي در خصوص فوق العاده اضافه كار وفق ماده (127) قانون خدمات كشوري ، فاقد وجاهت قانوني است .
www.hvm.ir