سه‌شنبه، 9 اسفند 1390

پرسش :

آيا اعتقاد به ولادت حضرت مهدي‏(عليه‏السلام) و وجود او تا اين زمان از ضروريات ايمان است؟

پاسخ :
اعتقاد به ولادت ووجود امام مهدي(علیه السلام) بر اساس ايمان واعتقاد به امامت در هر زمان، وضرورت وجود حجت در هر زمان است. شيعه معتقد است كه امامت از اصول دين است وزمين هيچ زماني خالي از حجت نيست، كسي كه چنين عقيده‏اي دارد معتقد به ولادت حضرت مهدي(علیه السلام) است. زيرا مطابق نصّ پيامبر اكرم (صلی الله علیه و آله و سلم) امامان بعد از ايشان دوازده نفرند كه پياپي تا روز قيامت خواهند بود. و از طرفي ديگر هر يك از امامان بر امام بعد از خود نصّ وتصريح نموده‏اند.
و از حيث تاريخ نيز جامعه شيعي، امامت امام مهدي(علیه السلام) را پذيرفته‏اند. از طرفي ديگر مي‏دانيم كه هر كس وظيفه دارد امام زمان خود را بشناسد وبيعت او را بر گردن داشته باشد. در نتيجه اعتقاد به ولادت و وجود امام زمان(علیه السلام) ضروري است، گرچه ایشان به جهت شرايط و موانعي در غيبت به سر مي‏برند.
eporsesh.com