پنجشنبه، 11 اسفند 1390

پرسش :

آيا اين مطلب صحيح است كه پيامبراکرم(صلى الله عليه وآله) برخى از علوم الهى را از بحيراى راهب فرا گرفت؟

پاسخ :
علوم انبياء خاصه پيامبر اسلام حضرت محمد(صلى الله عليه وآله) علومى لدّنى است و شهودى مى باشد. به همين جهت در آن خطا و اشتباه وجود ندارد. و صددرصد مورد اعتماد است. اگر پيامبرى علم خودش را از غير خدا گرفته باشد. علم او بشرى خواهد بود يعنى علمى كه از طريق حواس يا عقل تحصيل شده و با علوم ديگر مورد احتمال خطا و اشتباه تفاوتى نخواهد داشت.
و به همين جهت مورد اعتماد نيست، در حالى كه عصمت است. با توجه به اين قاعده كلى اگر علم پيامبر اسلام(صلى الله عليه وآله) از سوى بحيراى راهب باشد معنايش اين است كه از ويژگيهاى خاص انبياء عصمت و وحى را نداشته است. و كتابش «قرآن» اعجاز نيست. و اين نفى پيامبرى آن حضرت است. و نعوذبالله بايد بگوئيم، ادعا پيامبرى از سوى او كذب بوده، و پيامش پيامبر بحيراى راهب است، نه پيامبر خدا. در صورتى كه اين خلاف دلائل روشن بر رسالت و پيامبرى اوست.
eporsesh.com