چهارشنبه، 17 اسفند 1390

پرسش :

صحبت كردن مرد با زن نامحرم چه حكمى دارد؟

پاسخ :
مردها مى توانند با نامحرم با شرايط ذيل صحبت كنند:
1.به قصد لذت و ريبه نباشد؛ 2. با اين صحبت كردن، به گناه آلوده نشوند.
آيات عظام: فاضل، گلپايگانى و مكارم: عروه، نكاح، با استفاده از مسئله ى 39.
امام خمینی(رحمت الله علیه): تحرير الوسيله، نكاح، مسئله ى 29.
آیت الله العظمی بهجت(رحمت الله علیه): توضيح المسائل، با استفاده از مسئله ى 1936.
آیت الله العظمی سيستانى(دامت برکاته): منهاج الصالحين، نكاح، با استفاده مسئله ى 29.
آیت الله العظمی فاضل(رحمت الله علیه): جامع المسائل، ج 1، سؤال 1718.
آیت الله العظمی خامنه اى(دامت برکاته): با استفاده از استفتائات، ج 1، س 1095، ص 342، استفتائات ج 2، ص 85، مسئله ى 240.
منبع: جوانان و روابط، ابوالقاسم مقيمى، مركز مطالعات و پژوهشهاى فرهنگى حوزه علميه (1380)

نظرات کاربران