سه‌شنبه، 15 فروردين 1391

پرسش :

تشخيص ژنتيکي بيماري قبل از لانه گزيني چيست؟

پاسخ :
روش تشخيص اختلالات ژنتيکي در نطفه قبل از انتقال دادن به رحم مادر است. اين روش اين امکان را براي مادراني فراهم مي آورد که در معرض خطر زياد انتقال يک بيماري ارثي (ژنتيکي) به کودکشان هستند تا کنترل کنند که آيا نطفه هم آن بيماري را دارد يا نه. روش تشخيص بسيار سريع است و نتايج آن طي 24 ساعت مشخص و آماده مي شوند. در نتيجه، نطفه هاي سالم ممکن است به رحم مادر انتقال داده شوند، همان طور که در روش بارورسازي آزمايشگاهي طبيعي اتفاق مي افتد و بيماري ژنتيکي منتقل نخواهد شد.
‏ منبع: بارداری و زایمان سالم، مولفان: دکتر کریستف لیز و دکتر کارینا رینولدز و گرین مک کارتان، مترجم: ملیحه وفایی، انتشارات کتاب سعدی، چاپ سوم(1390).