چهارشنبه، 19 مهر 1391

پرسش :

در یک نگاه کلى، کدام یک از زن و مرد در ساختن شخصیت دیگرى بیشترین تأثیر را دارد؟

پاسخ :
زن در تاریخ یک نقش داشته است که کسى منکر این نقش نیست و آن، نقش غیرمستقیم او در ساختن تاریخ است. مى گویند زن مرد را مى سازد و مرد، تاریخ را؛ یعنى بیش از مقدارى که مرد در ساختن زن مى تواند تأثیر داشته باشد، زن در ساختن مرد تأثیر دارد.
این خودش مسئله اى است که آیا مرد، روح و شخصیت زن را مى سازد [اعم از اینکه زن به عنوان مادر باشد یا به عنوان همسر] یا زن است که فرزند و حتى شوهر را مى سازد؟ مخصوصا در مورد شوهر. آیا زن بیشتر شوهر را مى سازد یا شوهر بیشتر زن را؟ حتما تعجب خواهید کرد که عرض کنم، تحقیقات تاریخى و [بررسى هاى روانى] ثابت کرده که زن در ساختن شخصیت مرد، بیشتر مؤثر است تا مرد در ساختن شخصیت زن و بدین [دلیل]، تأثیر غیرمستقیم زن در ساختن تاریخ انکار[ناپذیر] است.
www.irc.ir