دوشنبه، 16 بهمن 1391

پرسش :

من یک نوزاد دختر را در گذشته شیر داده ام . آیا شوهر این دختر به من محرم است یا خیر؟

پاسخ :
اگر این شیر به حدی بوده که موجب محرمیت شده باشد . یعنی در حدی که این دختر، فرزند رضایی شما به حساب می آید . زمانی که ازدواج می کند شما مادر خانم آن داماد خواهید شد و به او محرم هستید . اما اگر در آن حد نبوده شوهر آن دختر به شما محرم نیست . حد و حدود شیر دادن هم در کتاب های فقهی و توضیح المسائل ها موجود است ، می توانید آنها را مطالعه کنید .