يکشنبه، 20 اسفند 1391

پرسش :

برای ادا کردن نذر ،آیا نیازی به برآورد شده حاجت است یا باید قبل از برآورده شدن حاجت نذر را ادا کرد؟

پاسخ :
این به کیفیت نذر بستگی دارد .اگر شما نذر کرده اید که اگر حاجت من برآورده شد، فلان کار را می کنم . این نذر مشروط است و شرط آن هم برآورده شدن حاجت است . حالا اگر شما نذر کنید که فلان کار را می کنید تا حاجت تان برآورده بشود. دراینجا باید قبل از برآورده شدن حاجت به نذرتان عمل کنید.
منبع: www.ch3.ir