جمعه، 25 اسفند 1391

پرسش :

من یک دختر 3 ماهه دارم که خیلی گریه میکند بخصوص وقتی مهمانی یا جای شلوغ هستیم میخواستم بدانم راه درمانی دارد یانه؟ و دلیل گریه هایش چیست ؟ باتوجه به اینکه در شب بیشتر گریه میکند ولی شب تاصبح را خواب است و درماشین درحال رفتن خیلی آرام است. با تشکر ازشما و میخواستم بدانم آیا مای بی بی برای دختر من ضرری دارد یانه؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر روازاده، متخصص طب سنتی:
از گلاب استفاده کنید، عرق بیدمشک را با گلاب قاطی کنید و بدهید بخورد، سعی کنید بچه را از خوردن تنقلات امروزی منع کنید (کاکائو، شکلات، چیپس، پفک و ...) ، آرام بخش هایی مانند استخدوس را برخی مواقع به او بدهید بخورند، کم کم خوب می شود.
ضمناً حتی الامکان از پوشک استفاده نشود بهتر است، مخصوصاً برای دختران. بهر حال حاوی مواد شیمیایی هستند و واکنش پوستی ایجاد می کنند. از همین پارچه های نخی که قدیم استفاده می کردند، استفاده شود سالم تر است.
منبع: www.ravazadeh.com