سه‌شنبه، 4 تير 1392

پرسش :

موادلازم و طرز تهیه سالاد ذرت و قارچ را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم:
کنسرو ذرت شیرین 425 گرم
قارچ 500 گرم یا یک کنسرو بزرگ
ماست نصف پیمانه
آبلیمو دو تا سه قاشق سوپخوری
سس مایونز نصف پیمانه
رب گوجه‌فرنگی نصف قاشق سوپخوری
شکر یک قاشق چایخوری (طبق ذائقه و دلخواه)
کره یک قاشق سوپخوری
روغن‌زیتون یک قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه:
قارچ‌ها را بشویید و به صورت ورقه‌های عمودی خرد کنید و با دو تا سه قطره آبلیمو مخلوط کنید تا سیاه نشود و با کمی کره سرخ کنید تا آبش کاملا کشیده شود. در صورت استفاده کنسرو، قارچ دکمه‌ای استفاده کنید سپس کنسرو ذرت شیرین را داخل آبکش ریخته تا آب آن جدا شود. بعد به آن مقداری نمک و روغن‌زیتون اضافه کنید.

طرز تهیه سس سالاد:
سس مایونز را بزنید تا یکنواخت شود سپس ماست را به آن بیفزایید و به خوبی مخلوط کنید. بعد آبلیمو، رب گوجه‌فرنگی، نمک، فلفل و شکر را اضافه کرده و با چنگال خوب بزنید تا سس یکنواخت شود.
حالا قارچ و ذرت را مخلوط کرده وسس را بیفزایید و مخلوط کنید. در صورت تمایل می‌توانید سس این سالاد را تند مصرف کنید.