يکشنبه، 28 مهر 1392

پرسش :

اگر زن در عقد موقّت تمکین نکند، آیا مى تواند مهریه خود را از شوهر مطالبه کند؟

پاسخ :
همه مراجع: به هر مقدارى که در این مدت تعیین شده، تمکین نکند؛ به نسبت از مهریه او، کاسته خواهد شد1.
پی نوشت:
1. وحید، منهاج الصالحین، ج 3، 1305 ؛ تبریزى، منهاج الصالحین، ج 2، م 1305 ؛ سیستانى،منهاج الصالحین، ج3، م 237 ؛ امام، تحریرالوسیلة، ج2، النکاح المنقطع، م 6 ؛ صافى، هدایه العباد، ج 2، النکاح المنقطع، م 6 و دفتر: فاضل، نورى، خامنه اى، بهجت و مکارم.
منبع: www.porseman.org