رازهایی در مورد شخصیت مردان

کشف شخصیت واقعی مردها و رسیدن به واقعیت آنها، از دغدغه‌های قدیمی و همیشگی خانم‏ها بوده و هست. شناخت عمقی مردان مشکلات و سوءتفاهم‌ها را کم می‌کند و باعث برقراری رابطه بهتر بین همسران می‌شود.
جمعه، 10 فروردين 1397
تخمین زمان مطالعه:
پدیدآورنده: سیدروح الله حسین پور
موارد بیشتر برای شما
رازهایی در مورد شخصیت مردان
شخصیت همسرتان را زیر سؤال نبرید .
 
چکیده :  کشف شخصیت واقعی مردها و رسیدن به واقعیت آنها، از دغدغه‌های قدیمی و همیشگی خانم ‏ها بوده و هست. شناخت عمقی مردان مشکلات و سوءتفاهم‌ها را کم می‌کند و باعث برقراری رابطه بهتر بین همسران می‌شود.

تعداد کلمات 1195 / تخمین زمان مطالعه 6 دقیقه 

رازهایی در مورد شخصیت مردان

درگیری ذهنی زنان

سؤالاتی هستند که بیشتر اوقات در ذهن تمامی زن‌ها وجود دارد؛ سؤالاتی درباره رابطه‌شان با مردان، اینکه چرا خیلی اوقات بدون وجود هیچ نوع مشکل خاصی با هم دعوایشان می‌شود و دچار اختلاف می‌شوند. اینکه مثلا چرا مردها نمی‌توانند آنطور که باید احساسات آنها را درک کنند، چرا بی‌خودی عصبانی می‌شوند و عکس‌العمل‌هایی غیر قابل پیش‌بینی نشان می‌دهند و سؤالاتی از این قبیل. درک مردها و داشتن تعامل بهتر با آنها مستلزم دانستن سه راز بزرگ درباره ویژگی‌های مغزی- احساسی آنهاست؛ این سه راز همان‌هایی هستند که باعث می‌شوند فکر کنیم مردها موجودات پیچیده‌ای هستند اما اشتباه نکنید شما به راحتی می‌توانید مردتان را پیش‌بینی کنید چون او خیلی ساده‌تر از آن است که تصور می‌کنید.
 

راز شماره یک: چرا مردها احساس می‌کنند همیشه باید حق با آنها باشد؟

به منظور درک این معما در مورد مردان باید به شرایط تعلیم و تربیت آنها در دوران کودکی نگاهی بیندازیم. مردها اینگونه آموزش دیده‌اند که باید دنیای بیرون را تحت کنترل کامل خود داشته باشند و همیشه به موفقیت دست پیدا کنند و در عوض به دنیای درونی خود که شامل افکار و احساساتشان است، کمتر توجه نشان بدهند. به پسربچه‌های کوچک گفته شده که ارزش آنها به کارهایی است که انجام می‌دهند و همچنین به موفقیت‌هایی است که به آنها دست پیدا می‌کنند. مثلا به آنها گفته‌اند که تو مرد این خونه‌ای و باید به مادرت در همه‌ کارها کمک کنی.
بر همین اساس پسربچه‌ها به این نتیجه می‌رسند برای اینکه پسرهای خوبی باشند باید کارها را درست انجام دهند. آنها بزرگ می‌شوند و در نهایت به این نتیجه می‌رسند باید اعتمادبه‌‌نفسشان را بر اســـاس موفقیت‌هــا و دستیابی‌هایشان بسنجند، یعنی اعتمادبه‌نفس و موقعیت‌هایشان را با هم یکسان می‌گیرند.
 

راه‌حل چیست؟

1 -   از به کار بردن الفاظ و عباراتی که باعث احساس بی‌کفایتی در نامزد یا همسرتان می‌شود، خودداری کنید، او را سرزنش و محکوم نکنید، با دیگران مقایسه‌اش نکنید، راجع به شخصیت، قابلیت و توانایی‌هایش نظر ندهید، شخصیتش را زیر سؤال نبرید و صرفا احساسات خود را بیان کنید و حتما بگویید به او اعتماد دارید.
2 -   مرد زندگی‌تان را «تأیید» و از قابلیت‌ها و توانایی‌هایش تعریف کنید، هرگز نمی‌توانید تصور کنید مردها تا چه حد به تعریف و تحسین نیازمندند، ممکن است این نیازشان را فاش نکنند یا حتی آن را انکار کرده یا ممکن است طوری وانمود کنند که از این کار خوششان هم نمی‌آید اما به این قبیل واکنش‌ها اعتنا نکنید و این را بدانید که مردها واقعا به تعریف و تمجید شما احتیاج دارند.
 

راز شماره دو: چرا وقتی زن‌ها احساساتی برخورد می‌کنند، مردها عصبانی می‌شوند؟

بسیاری از متخصصان چنین توضیح می‌دهند که مردها به این دلیل در مواجهه با برخورد احساسی زن‌ها واکنش منفی نشان می‌دهند که با احساسات آسیب‌پذیر خودشان، راحت نیستند. بخشی از مشکلات میان مردان و زنان از همین ناحیه نشات می‌گیرد.
 

موقعیتی که حتما تجربه کرده‌اید

آیا تا به حال برایتان پیش آمده که فقط نیاز داشته باشید همسرتان کمی دلداریتان بدهد و دوست‌تان بدارد در عوض او برای شما یک سخنرانی ترتیب داده و به شما امر و نهی کند؟ آیا تا به حال برایتان پیش آمده، احساسات‌تان را با نامزد یا همسرتان در میان بگذارید اما او شما را متهم کند که بیش از حد احساساتی هستید و در نهایت به شما بگوید:«به همه چیز واکنش نشون میدی. اگه این قدر احساساتی نبودی، شاید می‌توانستیم کمی با هم آرامش داشته باشیم. دیگه نمی‌خوام به این مزخرفات و چرت و پرت‌ها گوش بدم.»
 مردان خود را مسئول درد و رنجتان می‌دانند و چنانچه نتوانند ناراحتی‌تان را برطرف کنند، احساس گناه خواهند کرد.
 

راه‌حل چیست؟

1. وقتی ناراحت هستید به همسرتان دقیقا بگویید که از او چه خواسته‌ای دارید. این کار، شما را از ساعت‌ها وقت تلف کردن، سوءتفاهم، جنگ و جدل، مشاجره، یأس و سرخوردگی نجات می‌دهد. مثلا به او بگویید فقط برای درددل با او حرف می‌زنید و نمی‌خواهید سرزنش بشنوید.
2. هنگامی که ناراحت هستید، اغراق نکنید و ناراحتی‌تان را از آنچه که واقعا هست بزرگ‌تر جلوه ندهید. مردها همواره به معنای لغوی کلماتی که به کار می‌برید، توجه می‌کنند. تعبیر و ترجمه مردان از کلمات و جملات مشابه تعبیر ما زن‌ها نیست، مردها به معنای لغوی و تحت‌الفظی کلمات و جملات شما فکر می‌کنند.
3. به مرد زندگی‌تان بگویید که کاملا احساس بدبختی و درماندگی نمی‌کنید و او مجبور نیست به کمکتان شتافته و نجات‌تان بدهد. بهتر است بگویید گرچه حالتان خوب نیست، ولی آنقدرها هم احساس بدبختی و درماندگی نمی‌کنید و اینکه او مجبور نیست حتما حالتان را خوب کند. می‌توانید بگویید که تنها می‌خواهید کمی دلداریتان بدهد و به شما عشق بورزد.
 

راز شماره سه: آیا مردها در مقایسه با زن‌ها اهمیت کمتری به عشق و روابط می‌دهند؟

مردها هویت خود را بیشتر از ناحیه شغل و موفقیت‌هایشان تعریف می‌کنند، در حالی که زن‌ها هویتشان را صرفا بر اساس روابط خود بیان می‌کنند. برای مردها موفقیت، از هر مورد دیگری مهم‌تر است زیرا بقای جسمانی و فیزیکی خانواده را تضمین می‌کند. زن‌ها نیز بقای خود را در گرو حفظ روابط احساسی و نیز بچه‌های خود می‌بینند، باید بدانید که چنانچه مردی نسبت به شغل و توانایی‌های حرفه‌ای خود احساس خوبی نداشته باشد به سختی می‌تواند توجه خود را به روابط عشقی و احساسی‌اش معطوف کند. موضوع این نیست که دوست‌تان ندارد یا به شما عشق نمی‌ورزد یا اینکه به شما احتیاج ندارد، حتی موضوع این نیست که شغلش را بیش از شما دوست دارد. مطلب تنها این است که شغلش تاثیر درگیرانه‌تری بر احساس رشد شخصی و اعتمادبه نفس او دارد تا رابطه‌اش با شما.
 

راه‌حل چیست؟

1. به خاطر داشته باشید مردها از اینکه بفهمند شما آنها را درک می‌کنید، خیلی خوشحال می‌شوند. برعکس از اینکه از آنها انتقاد کنید، متنفر هستند. ممکن است نامزد یا همسرتان این موضوع را تایید کند که در مقایسه با شما به عشق و روابط علاقه کمتری نشان می‌دهد اما دلیل آن را نداند. درک رازهایی که در این بخش به آنها پرداختیم، ممکن است باعث احساس بهتری در مردان بشود.
2. با همسرتان درباره روش‌های دیگر افزایش احساس عزت‌نفس و ارزشمند بودن (روش‌هایی به غیر از موفقیت‌های شغلی و حرفه‌ای) گفت‌وگو کنید. به منظور داشتن روابط و زندگی سالم‌تر، مردها باید اولویت‌های خود را بازبینی کنند و این اولویت‌ها را نه براساس پیشرفت‌های مادی و اقتصادی، بلکه کمی نیز بر اساس موفقیت‌های روحی، احساسی و عاطفی نیز گذارند.
3. می‌توانید کمک کنید تا استرس کمتری داشته باشد و با صحبت کردن درباره راه‌هایی که در انتقال او از محیط کاری به کانون گرم خانواده می‌تواند کمک کند، حامی او باشید. مثلا روش‌هایی بیابید تا نامزد یا همسرتان بتواند به وسیله آن تنش‌های کاری و شغلی‌اش را در پایان روز کاهش دهد مثلا با ورزش کردن، قدمزدن، دراز کشیدن و... همچنین بهتر است به محض ورود همسرتان با مسائل و مشکلات احساسی و عاطفی‌تان به او هجوم نبرید. به او وقت بدهید تا آرام بگیرد.

منبع: سایت راه برترین‏ ها

بیشتر بخوانید :
هفت گام تا مردانگی 
ویژگی مردان
تفاوت درک شخصیت زن و مرد(1)
تفاوت درک شخصیت زن و مرد(2)



نظرات کاربران
ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.