خصوصیات زوج های خوشبخت (بخش اول)

جاده‌ی شاد زیستن و خوشبختی پس از آن، مملو از سنگلاخ‌ها و زمین‌های ناهموار است، و به عنوان یک زوج، با موفقیت پشت سر گذاشتن قله‌ها و دره‌های موجود بر سر این مسیر، از هر چیزی مهمتر است. در این مطلب به خصوصیات زوج های خوشبخت پرداخته ایم. با ما همراه باشید.
يکشنبه، 7 مهر 1398
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما
خصوصیات زوج های خوشبخت (بخش اول)
کینه به دل نگرفتن باعث شادی زندگی زوج های خوشبخت می‌شود.
 

مقدمه

برای به‌دست آوردن بینشی در رابطه با نحوه‌ی داشتن ازدواجی خوشبخت و موفق، زندگی زوج های قدیمی را که تجربه‌ی زیادی داشتند، از زمانی که با شور و اشتیاق در جواب عاقد «بله» گفتند تا بیش از ۶۰ سال جلوگیری از گر گرفتن شعله‌های اختلافات زناشویی، مورد بررسی قرار دادیم. تجربیات و درکی که آنها از زندگی به‌دست آورده‌اند ممکن است شما را شگفت زده کند یا نکند اما یک چیز قطعی است: راز واقعی نهفته در ازدواج های بادوام در زندگی زوج های خوشبخت آن چیزی است که برای شما کارساز باشد و جواب بدهد.

حالا با ما همراه باشید تا شما را با ۲۰ راز داشتن زندگی شاد و زوج خوشبخت بودن آشنا سازیم:
 

۱. هرگز عصبانی به رختخواب نروید


جوانا و برایان، پس از ۱۱ سال زندگی مشترک:
«وقتی که تازه ازدواج کرده بودیم، یک نفر این نصیحت را به ما کرد: هرگز با حالت عصبانیت به رختخواب نروید. این نکته‌ای کلیشه و قدیمی اما مفید و خوب است و ما هم آن را با زوج‌های دیگری در میان گذاشته‌ایم. هر چه که ما را آزار بدهد، قبل از خواب با هم درباره‌ی آن صحبت می‌کنیم، و با یک ذهنیت پاک و دیدگاه تازه از خواب بیدار می‌شویم. زیاد گفتن «آره عزیزم» هم اصلا ضرر ندارد! »
 

۲. حساب و کتاب نکنید


جولی و بیلی، پس از ۱۰ سال زندگی مشترک:
«وقتی می‌بینید چیزی برای همسرتان مهم است، این که بگذارید به آن بپردازد اصلا به معنی باختن یا تسلیم شدن نیست. این یعنی اهمیت دادن به احساسات دیگری برای حمایت و احترام گذاشتن به آنچه برای او مهم است. متوجه خواهید شد که اگر گاهی شما سازش کنید و گاهی او سازش کند، همه برنده خواهند بود.»
 

۳. نحوه‌ی بحث کردن یکدیگر را یاد بگیرید


مارسی و استیو، پس از ۲۹ سال زندگی مشترک:
«ما عادت داریم به نحو متفاوتی به سازش برسیم. استیو اهل حرف زدن نیست؛ موضوع هر چه باشد، فرآیند خوب شدن او صرفا گذشتن زمان است. برای من، هرچه زمان بیشتری بدون بحث می‌گذرد، موضوع هر چه باشد بیشتر شدت می‌گیرد. بعد از ۲۹ سال، ما یاد گرفته‌ایم با گفت‌وگو کردن در عین میانه روی به حل مسئله بپردازیم اما خرمن کهنه به باد ندهیم. منظور من را اشتباه برداشت نکنید. من می‌توانم تا حد مرگ به بحث ادامه بدهم، اما وقتی بحث شروع به حل شدن می‌کند، کار ما تمام شده است. یعنی به اندازه کافی حرف زده‌ایم»
 

۴. ببخشید و فراموش کنید


دونا و جی، بعد از ۴۲ سال زندگی مشترک:
«این که پی بردیم چگونه با هم دعوا کنیم کلید ماجرا بوده است. کینه به دل نگرفتن باعث شادی زندگی زوج های خوشبخت می‌شود. ما وقتی بحث می‌کنیم، کلامی آن را حل و فصل می‌کنیم، بعد همدیگر را می‌بوسیم و سازش می‌کنیم. بعد وقتی جوری به زندگی ادامه می‌دهیم که انگار اتفاقی نیفتاده است. این شگرد همیشه جواب می‌دهد! مهم آن است که پیش برویم و رو مسائل گذشته تمرکز نکنیم. بنابراین کلید و راه‌حل داشتن یک زندگی شاد و خوشبخت این است: فراموشکاری! »
 

۵. از ابراز عقیده و نظرتان واهمه نداشته باشید


سوزی و جری، بعد از ۳۰ سال زندگی مشترک:
«ما در منطقه‌ی [حرف زدن آزاد است] زندگی می‌کنیم. وقتی اعتماد می‌کنی که کسی عاشق شما است و به شما متعهد است، این موضوع به شما آزادی ابراز عقیده‌تان را می‌دهد. هیچ کس هیچ کس به خاطر آن که حرفی برای گفتن دارید که شنیدنش دشوار یا ناخوشایند است بلند نخواهد شد و از اتاق بیرون نخواهد زد. با گفتن عقیده‌مان، ما سعی داریم صادق باشیم، نه موجب آزار دیگران. حتی در اوج بحث و مجادله هم، قبل از حرف زدن فکر کنید. هرگز حرفی نزنید که بعدا پشیمان شوید! »
 

۶. مسئله را شخصی تلقی نکنید


کارن و اندی، بعد از ۳۱ سال زندگی مشترک:
«هرچند ما ارزش‌های اساسی مشترکی داریم، چنان شخصیت‌های متفاوتی داریم که مادر اندی پیشنهاد داد در اوایل ازدواج‌مان برای کمک به شناخت یکدیگر تست شخصیت بدهیم. این تست به ما کمک کرد بفهمیم که در مورد بسیاری از چیزها قطب‌های مخالف یکدیگر هستیم، و وقتی بر سر مسائلی اختلاف نظر داشتیم، به این شکل نبود که یکی از ما سعی کند سرسخت باشد؛ فقط خمیره‌ی ذات ما با هم تفاوت دارد. ما یاد گرفته‌ایم که به یکدیگر احترام بگذاریم و تفاوت‌های‌مان را تحمل کنیم.»
 

۷. هیچ وقت شوخ طبعی‌ خود را از دست ندهید


سوزی و جری بعد از ۳۰ سال زندگی مشترک:
«شوخ طبعی امری ضروری است – مجلس عروسی را بدون آن ترک نکنید. سوای سلامتی و رفاه فرزندان‌مان، هیچ موقعیتی وجود ندارد که نتوان آن را با خنده و مهربانی مدیریت کرد و پشت سر گذاشت. این ویژگی واقعا بهترین دارو است. جنگ و جدل کردن به وقت ضرورت مشکلی ندارد، اما حتما همیشه طرف مقابل را با خنده ترک کنید! »
 

۸. گاهی، سکوت بهترین راه‌حل است


جری و سوزی، بعد از ۳۰ سال زندگی مشترک:
«اگر می‌خواهید باقی ازدواج‌تان را خوشبخت باشید، هرگز در زمین گلف/زمین تنیس/یا هر ورزش یا فعالیت دیگری که با هم انجام می‌دهید به همسرتان نصیحت نکنید. هرگز. وگرنه تمام مسیر برگشت تا خانه را باید ساکت و بی‌حرف رانندگی کنید.»


۹. طبق قاعده بازی کنید


سیندی و تری، بعد از ۳۸ سال زندگی مشترک:
«در مسیر زندگی ما، قانون و قواعدی وجود دارند. بعضی‌ها احمقانه هستند – مثلا این که، همیشه باید میسرهایی برای رد شدن وجود داشته باشد. ترجمه: وسایلت را سر راه من نگذار! کفش‌های تو باید داخل جا کفشی باشند، وگرنه یک روز ممکن است به خانه بیایی و ببینی که همسرت با یک رشته نوار زرد رنگ مسیری درست کرده و راه آمدن و رفتنت را با فلش‌هایی مشخص کرده است. قواعد دیگری نیز وجود دارند که جدی‌تر هستند. وقتی چیزی آزارتان می‌دهد، راجع به آن حرف بزنید. گفتن جمله‌ی «من اشتباه کردم. ببخشید» هرگز نشانه‌ی ضعف نیست. عصبانی ماندن از دست کسی که از شما عذرخواهی می‌کند سخت است. روابط باید نسبت به نفس‌ و غرور ما اولویت داشته باشند.»

ادامه دارد...

منبع: تحریریه سایت کسب و کار بازده -کامروا ابراهیمی


مقالات مرتبط
ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.
سبک زندگی مرتبط
موارد بیشتر برای شما