جمعه، 15 تير 1397
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما

آزاده نامداری

آزاده نامداری
آزاده نامداری مجری و تهیه‌کننده تلویزیونی ایرانی بود. او دارای مدرک کارشناسی مدیریت صنعتی از دانشگاه شهید بهشتی تهران و کارشناسی ارشد روانشناسی بود، وی با اجرا در برنامه «تازه‌ ها» در سیمای خانواده به شهرت رسید.
 
شناسنامه
 9 آذر سال 1363 ه.ش   تولد
 6 فروردین سال 1400 ه.ش  درگذشت
  مصرف دارو  علت درگذشت
 قطعه هنرمندان بهشت زهرا  آرامگاه
 ایرانی  ملیت
 اسلام  دین
 شیعه  مذهب
 -  دیگر نام ها
 کارشناسی مدیریت صنعتی و کارشناسی ارشد روانشناسی  تحصیلات
 دانشگاه شهید بهشتی تهران  دانشگاه
 مجری و تهیه‌کننده تلویزیونی  زمینه فعالیت
 -  سبک
 از سال 1384 ه. ش  سال های فعالیت
 -  آثار مهم
 کسب عنوان بهترین مجری  جایزه ها
https://www. instagram. com/azadenamdari. original/  وبگاه رسمی
 سجاد عبادی  همسر
 گندم  فرزندان
 -  والدین

زندگی نامه

تولد
آزاده نامداری ۹ آذر ۱۳۶۳ ه.ش در سنقر، ایران به دنیا آمد. در اردیبهشت ۱۳۹۲ ه.ش، فرزاد حسنی و آزاده نامداری با حضورشان در کنسرت فرزاد فرزین ازدواج خود را رسانه‌ای کرده و در ۶ تیر ۱۳۹۲ ه.ش به عقد هم درآمدند و سید حسن خمینی عاقد آن‌ها بود. اما بعد از حدود یک سال در خرداد ۱۳۹۳ ه.ش این دو از هم جدا شدند و در ۲۰ مرداد ۱۳۹۳ ه.ش خبر طلاق رسماً توسط آزاده نامداری رسانه‌ای شد. آزاده نامداری علت این جدایی را با انتشار یک عکس از خودش با چشم کبود در اینستاگرام، خشونت خانگی فرزاد حسنی اعلام کرد. وی در سال ۱۳۹۴ ه.ش، با سجاد عبادی پسر رحیم عبادی ازدواج کرد. در مهر ۱۳۹۵ ه.ش، نامداری خبر از به دنیا آمدن فرزند دخترش داد. نام دختر او «گندم» است.
 
آزاده نامداری

درگذشت
در ۷ فروردین ۱۴۰۰ ه.ش، شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌های داخل ایران خبر از درگذشت آزاده نامداری دادند. برخی از رسانه‌ها گزارش کردند که از درگذشت وی بیش از ۲۴ ساعت گذشته‌است. به گزارش خبرگزاری فارس پیکر آزاده نامداری در آپارتمان محل سکونتش در منطقه سعادت آباد در غرب تهران کشف شد. سرپرست دادسرای جنایی تهران با اشاره به اینکه در کالبدشکافی جسد اثری از ضرب و جرح مشاهده نشده، فرضیه قتل او را رد کرد و وجود داروی قوی ضد افسردگی در آزمایش سم‌شناسی پزشکی قانونی را نشان‌دهنده خودکشی احتمالی نامداری دانست. در منزل نامداری دست‌نوشته‌های خطاب به دخترش به‌شکل وصیت و خداحافظی و داروهایی که استفاده می‌کرده یافت شده‌اند.

پیکر آزاده نامداری در ۹ فروردین ۱۴۰۰ ه.ش در قطعه هنرمندان بهشت زهرا به خاک سپرده شد.
 
آزاده نامداری

سمت و فعالیت ها

فعالیت های فرهنگی
و کار خود را با همکاری با شبکه زاگرس (کرمانشاه) آغاز کرد و سپس با کمک اقبال واحدی به تهران آمد و در برنامه «خط مستقیم» شبکه تهران به اجرا در تلویزیون ادامه داد. نامداری در سال ۱۳۸۴ ه.ش به عنوان مجری بخش تازه‌ها در برنامه سیمای خانواده شبکه یک شروع به فعالیت کردکه تا ۴ سال ادامه داشت که در بهمن ۱۳۸۸ ه.ش به اجرای خود در تازه‌ها پایان داد. در ادامه مجری برنامه غیرمنتظره شد که روزهای شنبه تا چهارشنبه از شبکه دو سیما پخش می‌شد. سری اول برنامه غیرمنتظره در تاریخ ۲۹ خرداد ۱۳۸۹ ه.ش آغاز شد و در تاریخ ۲۸ مهر ۱۳۸۹ ه.ش به پایان رسید. سری دوم این برنامه از ۱ آبان ۱۳۸۹ ه.ش آغاز شد و در آخرین پنجشنبه سال به کار خود پایان داد.
 
آزاده نامداری

در ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۰ ه.ش در سری جدید برنامه غیرمنتظره با عنوان جمع ما به عنوان مجری حضور پیدا کرد. این برنامه کاری از گروه اجتماعی شبکه دو سیما، به تهیه کنندگی الهه بهبودی به صورت زنده از شنبه تا سه‌شنبه بعد از خبر ۲۰:۳۰ و در ۶۰ قسمت ۴۰ دقیقه‌ای پخش می‌شد و سری اول آن تا اول ماه رمضان آن سال ادامه یافت. وی همچنین سابقه اجرای برنامه «ورزش امروز» شبکه جام جم ۱، همچنین اجرای برنامه «شب‌ نشینی» از شبکه جهانی جام جم، برنامه‌ های مناسبتی، برنامه رادیو هفت و برنامه «صبحی دیگر» از شبکه آموزش را در کارنامه خود دارد.

او سال ۱۳۹۱ ه.ش را در حالی با برنامه سال تحویل در کنار احسان علیخانی آغاز کرد که در همان تعطیلات نوروزی، اجراء هر شب برنامه جنجالی «خانمی که شما باشی» را بر عهده داشت ولی به ناگاه خبری مبنی بر منع فعالیت وی، در کنار فرزاد حسنی و احسان علیخانی پخش شد. پس از نه ماه دوری از تلویزیون بالاخره نام او به عنوان نویسنده در برنامه پشت صحنه احسان علیخانی ظاهر شد.
 
آزاده نامداری

با آغاز سال ۱۳۹۲ ه.ش نامداری سری دوم برنامه «خانمی که شما باشی» را نویسندگی، مجری‌گری و تهیه کنندگی کرد. تا کنون پنج سری از برنامه «خانمی که شما باشی» از شبکه دوم سیما پخش گردیده‌است. در تاریخ ۲۵ مهر ماه در حالی که زمزمه ممنوع‌التصویری وی شایعه شده بود با حضور در در برنامه شب آدینه، رکورد آمار پیامکی صدا و سیمای مرکز استان همدان را شکست. این مجری جوان در حالی از حضور خود در سال 1394 ه.ش با ششمین سری از برنامه مستند خود با عنوان خانمی که شما باشی، در تلویزیون، خبر داده بود که یکبار دیگر برنامه اش توقیف شد در حالی که تیزرهای این برنامه از شبکه دو پخش شده بود.

در همان سال، او به ایفای نقش در فیلم مالاریا پرداخت. او دو سال بعد در مورد نقش‌آفرینی‌اش در این فیلم گفت، «من جزوی از خانواده سینما نیستم، اما اطلاعاتم از سینما کم نیست. [. . . ] البته قبل از بازی در فیلم مالاریا نیز پیشنهادهایی داشتم اما هیچگاه مایل نبودم که حضور پیدا کنم. اما این پیشنهاد به گونه ای بود که دوست داشتم در آن حضور پیدا کنم. »
 
آزاده نامداری

نامداری نخستین مجری تلویزیون بود که «چادر ملی» و «چادر قهوه‌ای» پوشید. او در مصاحبه با مجله زندگی ایده آل در سال ۱۳۹۴ ه.ش گفت برخاسته از یک خانواده سنتی است و تا هفت نسل قبل از او همه در خانواده‌شان چادر بر سر می‌کرده‌اند.

نامداری در سال 1395 ه.ش پس از سه سال دوری از عرصه اجرا با برنامه گفتگو محور آبان بر روی شبکه آپارات مجدداً به صحنه بازگشت. او در در این برنامه به گفتگوهای چالشی با فعالان مختلف زن در عرصه‌های مختلف فرهنگی و اجتماعی پرداخت. او همچنین در همین سال، کتابی در قالب مجموعه داستانی کوتاه با همین نام توسط انتشارات علمی فرهنگی منتشر کرد.
 
آزاده نامداری

فعالیت ها
1. اجرای برنامه تازه‌ها شبکه یک
2. اجرای برنامه غیرمنتظره شبکه دو
3. اجرای برنامه جمع ما شبکه دو
4. اجرای برنامه زنده رود شبکه اصفهان
5. اجرای برنامه رادیو هفت شبکه آموزش
6. اجرای برنامه ورزش امروز
7. اجرای برنامه نوروزی شبکه دو (سه سال متوالی)
8. اجرای برنامه شاخه طوبی شبکه سه
9. اجرای برنامه یک برش زندگی شبکه دو
10. اجرای برنامه صبحی دیگر شبکه آموزش
11. اجرای برنامه شب‌نشینی شبکه جام جم
12. اجرای برنامه ورزش امروز شبکه جام جم
13. اجرای مراسم خیریه کودکان نقص ایمنی
14. اجرای مراسم جشن نفس
15. حضور در مستند تلویزیونی جشنواره زمستانی همدان با بازی شقایق دهقان، فلور نظری و مهران رجبی
16. اجرای مراسم اختتامیه جشنواره زمستانی همدان
17. مجری و منتقد جلسه نقد و بررسی فیلم ترانه شرقی در دانشگاه آزاد همدان با حضور احسان صدیقی کارگردان، کریم اکبری مبارکه بازیگر و علی وزینی منتقد
18. اجرای مراسم افتتاحیه و اختتامیه بیست و چهارمین جشنواره بین‌المللی فیلم کودک در همدان (۱۶ الی ۲۰ مهرماه ۱۳۸۹ ه.ش)
19. اجرای جشنواره فیلم صد ثانیه (اسفند ۱۳۸۹ ه.ش)
20. اجرای نقد و بررسی فیلم سینمایی هیچ در کانون فیلم دانشگاه آزاد اسلامی همدان
21. خوانش کتاب دا شبکه یک سیما
22. مشاور و نویسنده برنامه پشت صحنه (احسان علیخانی)
23. اجرای مراسم اختتامیه بیست و یکمین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان در همدان (۱۵ الی ۲۱ مهر ماه 1393 ه.ش)
24. تهیه‌کننده، نویسنده، راوی و مجری شش سری برنامه تلویزیونی «خانومی که شما باشی»
25. بازی در فیلم مالاریا به کارگردانی پرویز شهبازی
 
آزاده نامداری

آثار

چاپ و انتشار کتاب خانومی که شما باشی در سال 1395 ه.ش

جوایز و افتخارات

1. کسب عنوان بهترین مجری شبکه دو در مراسمی با حضور دارابی معاون سیما و مدیران شبکه‌های تلویزیونی 1389 ه.ش
2. کسب عنوان دومین مجری برتر تلویزیونی زن از سوی نویسندگان و منتقدین ماهنامه سروش: 1389 ه.ش
3. کسب عنوان برترین مجری سال از سوی نویسندگان و منتقدین پایگاه خبری، تحلیلی سینمافا در سه سال متوالی

منابع:
1. ویکی پدیا
2. همشهری آنلاین


ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.