آیت الله العظمی نوری همدانی :

مسابقات بین‌المللی قرآن زمینه ساز توجه به معانی کلام وحی است

یکی از مراجع عظام تقلید گفت : لازم است در قالب انجام فعالیت‌هایی همچون مسابقات بین‌المللی قرآن کریم، زمینه توجه به معنا و مفاهیم کلام وحی وآموزهای قرآنی را فراهم کنیم.
شنبه، 21 اسفند 1395
تخمین زمان مطالعه:
پدیدآورنده: روابط عمومی راسخون
موارد بیشتر برای شما
مسابقات بین‌المللی قرآن زمینه ساز توجه به معانی کلام وحی است

یکی از مراجع عظام تقلید گفت : لازم است در قالب انجام فعالیت‌هایی همچون مسابقات بین‌المللی قرآن کریم، زمینه توجه به معنا و مفاهیم کلام وحی وآموزهای قرآنی را فراهم کنیم.
 
به گزارش راسخون به نقل از روابط عمومی سازمان اوقاف وامور خیریه، آیت‌الله العظمی حسین نوری همدانی از مراجع عظام تقلید در دیدار حجت الاسلام والمسلمین محمدی نماینده ولی فقیه و رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه واعضای ستاد برگزاری سی وچهارمین دوره مسابقات بین المللی قرآن کریم با اشاره به اهمیت فعالیت‌های قرآنی اظهار کرد: سازمان اوقاف با حرکت در این مسیر، نقش بسزایی در توسعه فرهنگ قرآنی دارد.
 
آیت الله العظمی نوری همدانی افزود: علامه طباطبایی که سه سال توفیق شاگردی او را داشتم یکی از مهمترین تفاسیر قرآنی را به رشته تحریر درآورده و در مکتوبات خود، به اهمیت تفکر و تدبر در قرآن تاکید کرده است.
 
وی ادامه داد: حضرت محمد(ص) نزد هیچ کس درس نخواند بود اما کتاب قرآن را به عنوان معجزه جاوید خود برای همه بشریت به ارمغان آورد، قرآن کلام خداست و نمی‌تواند سخن بشر باشد در عین حال کتابی آسمانی است که از تحریف به دور بوده است.
 
این مرجع تقلید با بیان اینکه پیامبر اکرم(ص) درباره قرآن تحدی فرموده و آن را دلیلی محکم بر ادعای خود مبنی بر نبوت قرار داده است گفت: در این تحدی از همه علما و دانشمندان خواسته شده دانش خود را با قرآن بسنجند و اگر می‌توانند مانند آن را بیاورند.
 
آیت‌الله العظمی نوری همدانی با اشاره به تحدی به عدم اختلاف در قرآن عنوان کرد: کلام وحی طی 23 سال به تدریج نازل شده ولی اختلافی در آن نیست و کلامی یکپارچه است همچنین تحدی به اخبار از غیب هم در قرآن وجود دارد به این معنا که مباحثی در این کتاب بیان شده که هیچ کس جز خداوند از آنها آگاهی نداشته است.
 
استاد برجسته حوزه علمیه قم گفت: قرآن از نظر بلاغت و فصاحت نیز کتابی یگانه است و کسی نمی‌تواند مانند آن بیاورد.
 
وی با تاکید بر توجه به معارف و معانی قرآنی و لزوم شناساندن آن به جهانیان خاطرنشان کرد: علمای اسلامی در طول تاریخ همواره در حال جهاد بوده‌اند که شامل دعوت به اسلام، دفاع از کیان دین و جهاد با کسانی که در برابر قدرت اسلامی خاضع نیستند ولی انواع دیگری از جهاد نیز وجود دارد که تعداد آنها با مراجعه به مفاهیم قرآنی به هشت مورد می‌رسد.
 
آیت‌الله العظمی نوری همدانی با بیان اینکه نبرد برای نجات مستضعفین از دست مستکبرین نوع دیگری از جهاد است تصریح کرد: قیام برای اقامه عدل هم یکی از انواع جهاد به شمار می‌رود.
 
این مرجع تقلید گفت: لازم است در قالب انجام فعالیت‌هایی همچون مسابقات بین‌المللی قرآن کریم، زمینه توجه به معنا و مفاهیم کلام وحی را فراهم کنیم زیرا این مسئله اهمیت بیشتری نسبت به سایر کارها دارد.
 
وی افزود: دنیا تشنه معارف ناب قرآن است و سازمان اوقاف می‌تواند در قالب‌های گوناگون و با استفاده از فرصت برگزاری مسابقات قرآنی به این امر اهتمام داشته باشد.
 
آیت‌الله العظمی نوری همدانی انقلاب اسلامی را بسترساز فعالیت‌های گسترده قرآنی دانست و خاطرنشان کرد : سازمان اوقاف و امور خیریه نیز طی این سال‌ها عملکرد مثبتی داشته و هر سال، شاهد ارتقاء کمی و کیفی فعالیت‌های این سازمان هستیم.
 
سی وچهارمین دوره مسابقات بین المللی قرآن کریم سال آینده از 30 فروردین تا 6 اردیبهشت ماه در مصلی تهران برگزار خواهد شد.
/2759/



اخبار مرتبط
ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.