سازوکار تجدیدنظر در پرونده اموال نامشروع مسئولان مشخص شد

نمایندگان مجلس شورای اسلامی با حذف ماده‌ای از طرح اعاده اموال نامشروع، باب فرار صاحبان اموال نامشروع از چنگال عدالت را باز کردند.
سه‌شنبه، 4 تير 1398
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما
سازوکار تجدیدنظر در پرونده اموال نامشروع مسئولان مشخص شد
به گزارش راسخون به نقل از خبرگزاری مهر، در جلسه علنی روز سه‌شنبه مجلس شورای اسلامی بررسی جزئیات طرح اعاده اموال نامشروع مسئولان در دستور کار قرار گرفت.

جهانبخش محبی‌نیا نماینده مردم میاندوآب در مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی ماده ۶ این طرح، پیشنهاد حذف آن را ارائه داد.

طبق ماده ۶، چنانچه نسبت به اموال نامشروع مسئولان، موضوع این بخش در سایر مراجع قضائی، دعوایی در جریان بوده یا حکم صادر شده باشد، دادستان در صورت تشخیص موظف است به عنوان «وارد» یا «معترض ثالث» اقدام کند. در این موارد، دادستان از پرداخت هزینه دادرسی معاف است.

محمد کاظم دلخوش نماینده مردم صومعه‌سرا و کاظمی نماینده مردم ملایر در موافقت با این پیشنهاد صحبت کردند.

بر اساس این ماده، اگر در مورد اموال فردی که اتهام جمع‌آوری اموال نامشروع دارد، در محاکم پرونده قضائی مطرح باشد، دادستان می‌تواند ورود کند.

به گفته دهقان، در پرونده اموال نامشروع در دادگاه‌ها رایج است که زمانی که مسئولی اموالش نامشروع تشخیص داده می‌شود، با تبانی، همکاران و دوستانش در مورد این اموال در دادگاه‌های مختلف، طرح دعوا می‌کنند بنابراین مدیر یا مسئولی که اموال نامشروع داشته است، به این ترتیب اموالش را به سایر رفقا و دوستانش انتقال می‌دهد و پرونده این اموال چه کیفری و چه حقوقی بسته می‌شود.

دهقان معتقد بود: این اقدام امری رایج در دادگاه‌ها است و این اقدام مانع فرار صاحبان اموال نامشروع از چنگال عدالت بود که متأسفانه با پیشنهاد نماینده میاندوآب از طرح اصلی حذف شد.


ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.