کرونا در جهان| بیش از از ۱۸ میلیون مبتلا/ سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا طولانی خواهد بود

شمار مبتلایان و قربانیان کروناویروس در جهان همچنان رو به افزایش است و براساس آخرین آمارها، شمار قربانیان بیماری کووید-۱۹ تاکنون به ۶۸۸ هزار و ۹۱۳ نفر رسیده است.
يکشنبه، 12 مرداد 1399
تخمین زمان مطالعه:
پدیدآورنده: فاطمه سمیع زاده
موارد بیشتر برای شما
کرونا در جهان| بیش از  از ۱۸ میلیون مبتلا/ سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا طولانی خواهد بود
به گزارش راسخون؛ تازه‌ترین آمارها حاکی از آن است که شمار مبتلایان کروناویروس جدید در جهان تاکنون به ۱۸ میلیون و ۲۰ هزار و ۶۸۴ نفر رسیده و مرگ ۶۸۸ هزار و ۹۱۳ نفر در اثر این بیماری نیز تأیید شده است.

روند افزایش آمار مبتلایان به بیماری کووید-۱۹ که تاکنون در ۲۱۳ کشور و منطقه در جهان شیوع یافته، ادامه دارد و این بیماری همچنان در دنیا قربانی می‌گیرد.
همچنین بنابر تازه‌ترین آمارها ۱۱ میلیون و ۳۳۰ هزار و ۱۴۱ نفر از مبتلایان به کووید-۱۹ بهبود یافته‌اند.

از میان شش میلیون و یک هزار و ۶۳۰ مورد ابتلای فعال در سراسر جهان، ۹۹ درصد موارد یعنی پنج میلیون و ۹۳۵ هزار و ۹۲۲ نفر وضعیت خفیف داشته‌اند و تنها ۶۵ هزار و ۷۰۸ مورد معادل یک درصد از کل موارد در وضعیت وخیم قرار دارند.

همچنین از ۱۲ میلیون و ۱۹ هزار و ۵۴ پرونده مختومه بیماران مبتلا به کرونا، ۱۱ میلیون و ۳۳۰ هزار و ۱۴۱ نفر معادل ۹۴ درصد از موارد بهبود یافته و ۶۸۸ هزار و ۹۱۳ نفر معادل شش درصد از موارد جان خود را از دست داده‌اند.

آمریکا همچنان درصدر فهرست کشورهای درگیر با بیماری کووید-۱۹ قرار داشته و بیشترین آمار قربانیان و مبتلایان به این بیماری را به خود اختصاص داده است.
از سوی دیگر برزیل و هند به لحاظ تعداد مبتلایان به ترتیب در رتبه‌های دوم و سوم جای گرفتند و برزیل، مکزیک و انگلیس نیز پس از آمریکا به ترتیب بیشترین شمار قربانیان ناشی از کروناویروس را به خود اختصاص داده‌اند.

آمارها نشان می‌دهد که مکزیک و انگلیس به لحاظ شمار قربانیان کووید-۱۹با اختلاف کمی نسبت به هم، یکدیگر را تعقیب می‌کنند که در حال حاضر مکزیک از این نظر از انگلیس سبقت گرفته است.

بنا بر گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی "ورلداُمتر"، تعداد مبتلایان و قربانیان این بیماری در کشورهایی که بنا بر گزارش‌های رسمی بالاترین آمارها را داشته‌اند تا صبح امروز (یکشنبه) به ترتیب به شرح زیر است:

 ۱. آمریکا چهار میلیون و ۷۶۴ هزار و ۳۱۸ مبتلا، ۱۵۷ هزار و ۸۹۸ قربانی

 ۲. برزیل دو میلیون و ۷۰۸ هزار و ۸۷۶ مبتلا، ۹۳ هزار و ۶۱۶ قربانی

 ۳. هند یک میلیون و ۷۵۱ هزار و ۹۱۹ مبتلا،  ۳۷ هزار و ۴۰۳ قربانی

 ۴. روسیه ۸۴۵ هزار و ۴۴۳ مبتلا،  ۱۴ هزار و ۵۸ قربانی

 ۵. آفریقای جنوبی ۵۰۳ هزار و ۲۹۰ مبتلا، ۸۱۵۳ قربانی

 ۶. مکزیک ۴۳۴ هزار و ۱۹۳ مبتلا، ۴۷ هزار و ۴۷۲ قربانی

 ۷. پرو ۴۲۲ هزار و ۱۸۳ مبتلا، ۱۹ هزار و ۴۰۸ قربانی

۸. شیلی ۳۵۷ هزار و ۶۵۸ مبتلا، ۹۵۳۳ قربانی

۹. اسپانیا ۳۳۵ هزار و ۶۰۲ مبتلا، ۲۸ هزار و ۴۴۵ قربانی

 ۱۰. ایران ۳۰۶ هزار و ۷۵۲ مبتلا، ۱۶ هزار و ۹۸۲ قربانی

سپس کشورهای کلمبیا با ۳۰۶ هزار و ۱۸۱ مبتلا، انگلیس با ۳۰۳ هزار و ۹۵۲ مبتلا، پاکستان با ۲۷۸ هزار و ۳۰۵ مبتلا، عربستان سعودی با ۲۷۷ هزار و ۴۷۸ مبتلا، ایتالیا با ۲۴۷ هزار و ۸۳۲ مبتلا، بنگلادش با ۲۳۹ هزار و ۸۶۰ مبتلا، ترکیه با ۲۳۱ هزار و ۸۶۹ مبتلا، آلمان با ۲۱۱ هزار و ۷۷ هزار مبتلا، آرژانتین با ۱۹۶ هزار و ۵۴۳ مبتلا، فرانسه با ۱۸۷ هزار و ۹۱۹ مبتلا، عراق با ۱۲۶ هزار و ۷۰۴ مبتلا، کانادا با ۱۱۶ هزار و ۵۹۹ مبتلا، قطر با ۱۱۰ هزار و ۹۱۱ مبتلا، اندونزی با ۱۰۹ هزار و ۹۳۶ مبتلا تاکنون بیش از ۱۰۰ هزار مبتلا به کرونا را گزارش داده‌اند.

پس از آن فیلیپین با ۹۸ هزار و ۲۳۲ مبتلا، مصر با ۹۴ هزار و ۳۱۶ مبتلا، قزاقستان با ۹۰ هزار و ۳۶۷ مبتلا، اکوادور با ۸۶ هزار و ۲۳۲ مبتلا، چین با ۸۴ هزار و ۳۸۵ مبتلا، سوئد با ۸۰ هزار و ۴۲۲ مبتلا، عمان با ۷۹ هزار و ۱۵۹ مبتلا، بولیوی با ۷۸ هزار و ۷۹۳ مبتلا، سرزمین‌های اشغالی با ۷۲ هزار و ۲۱۸ مبتلا، جمهوری دومینیکن با ۷۱ هزار و ۴۱۵ مبتلا، اوکراین با ۷۱ هزار و ۵۶ مبتلا، بلژیک با ۶۹ هزار و ۴۰۲ مبتلا، بلاروس با ۶۷ هزار و  ۹۴۶ مبتلا، کویت با ۶۷ هزار و ۴۴۸ مبتلا، پاناما با ۶۶ هزار و ۳۸۳ مبتلا، امارات متحده عربی با ۶۰ هزار و ۷۶۰ مبتلا، هلند با ۵۴ هزار و ۷۳۲ مبتلا، سنگاپور با ۵۲ هزار و ۵۱۲ مبتلا، رومانی با ۵۲ هزار و ۱۱۱ مبتلا، پرتغال با ۵۱ هزار و ۳۱۰ مبتلا و گواتمالا با ۵۰ هزار و ۹۷۹ مبتلا بیش از ۵۰ هزار مورد ابتلا را تاکنون ثبت کرده‌اند.

همچنین کشورهای لهستان، نیجریه، هندوراس، بحرین، ارمنستان، افغانستان، قرقیزستان، غنا، سوئیس، ژاپن، آذربایجان، الجزایر، ایرلند، صربستان، مولداوی، ازبکستان، مراکش، اتریش و کنیا تاکنون بیش از ۲۰ هزار مبتلا را تاکنون ثبت کرده‌اند.
 

ناکامی دولتمردان هندی در کنترل کرونا و رکوردزنی‌های روزانه

 
کرونا در جهان| بیش از  از ۱۸ میلیون مبتلا/ سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا طولانی خواهد بود

تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در هند یک میلیون و 751 هزار و 919 نفر رسید.

همچنین مسئولین وزارت بهداشت هند مرگ 37 هزار و 403 نفر را بر اثر ابتلا به این بیماری تأیید کردند تا شرایط بحرانی در هند پایدار بماند.

این در حالی است که بیش از نیم میلیون بیمار در سراسر هند تحت مراقبت قرار دارند و در بیمارستان های این کشور بستری شده‌اند.

ایالت های جنوبی هند و به خصوص مهاراشترا بیشترین تعداد درصد بیماران کرونایی را دارند و وضعیت قرمز در این ایالت ها ادامه دارد.
از سوی دیگر دولت هند که با مشکلات اقتصادی ناشی از قرنطینه 2 ماهه کشور دست و پنجه نرم می کند حاضر به تعطیل کردن مجدد کسب و کارها و حمل و نقل های خارج از شهر نشده است.

دهلی نو به موفقیت پژوهشگران و دانشمندان خود برای ساخت واکسنی علیه کرونا چشم امید دارد و تنها برخی نقاط پر خطر را قرنطینه کرده است.
تراکم بالای جمعیت در هند و مسافرت کارگران مهاجر که روزانه از شهرها و روستاهای کوچک به شهرهای بزرگ تر می روند یکی از عوامل اصلی گسترش کرونا در هند است.

دولت ابتدا تلاش کرد با قرنطینه سراسری مانع تردد این کارگران شود ولی روزمزد بود آنها و مشکلاتی که فقر و نداری برای خانواده هایشان به وجود آورد سبب شد تا رفته رفته زمینه تردد این افراد بین شهرها فراهم شود.

با آغاز بازگشت کارگران مهاجر و تردد بین شهری آنها تعداد مبتلایان به کرونا در هند بیش از 25 برابر شده است.


بیش از ۴۵ هزار برزیلی در یک روز مبتلا به کرونا شدند

 
کرونا در جهان| بیش از  از ۱۸ میلیون مبتلا/ سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا طولانی خواهد بود

وزارت بهداشت برزیل روز شنبه به وقت محلی اعلام کردند، طی 24 ساعت گذشته 45392 نفر به ویروس کرونا مبتلا شده اند و 1088 نفر نیز جان خود را از دست داده اند.

با آمار روز شنبه شمار مبتلایان به ویروس کرونا در برزیل به بیش از 2.7 میلیون نفر رسید و تعداد قربانیان نیز به 93563 نفر رسید.

ویروس کرونا سرتاسر برزیل را فراگرفته و این کشور پس از آمریکا در رتبه دوم جهانی بیشترین مبتلا و قربانی کرونا قرار دارد.

ژائیر بولسونارو رئیس جمهور برزیل که اخیرا اعلام کرد از بیماری کرونا بهبود یافته است، شدیدا مورد انتقاد قرار دارد که بحران کرونا را جدی نگرفته است.

او با تدابیر اجتماعی از جمله قرنطینه و تعطیلی مراکز اقتصادی مخالفت کرده و بدون اینکه ماسک بزند در میان مردم حضور پیدا می کند و با آنها دست می دهد.

کارشناسان می گویند مخالفت بولسونارو با توصیه‌های بهداشتی برای مقابله با کرونا و ترویج داروهای تأیید نشده همانند کلروکین و هیدروکلروکین نقش مهمی در شیوع این بیماری مسری در برزیل داشته است.
 

شمار صهیونیست‌های مبتلا به کرونا از ۷۲ هزار نفر عبور کرد

 
کرونا در جهان| بیش از  از ۱۸ میلیون مبتلا/ سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا طولانی خواهد بود

افزایش روزافزون شمار صهیونیست‌های مبتلا به کرونا موجب بروز بحران در اراضی اشغالی شده است.

بر اساس این گزارش، طی ۲۴ ساعت گذشته حدود ۲ هزار مورد جدید ابتلا به کرونا نزد صهیونیست‌ها به ثبت رسیده است.

بنابراین، شمار صهیونیست‌های مبتلا به کرونا به ۷۲ هزار و ۲۱۸ نفر افزایش یافته است.

در همین حال، تعداد فوتی‌های صهیونیست ناشی از ابتلا به کرونا به ۵۲۶ نفر افزایش یافته است.

این آمار در حالی است که پیشتر مقامات صهیونیست فاش کردند شمار دقیق مبتلایان به کرونا ۲۰۰ هزار نفر است.
 

آخرین آمار ابتلای به ویروس کرونا در ترکیه

 
کرونا در جهان| بیش از  از ۱۸ میلیون مبتلا/ سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا طولانی خواهد بود

فخرالدین کوجا وزیر بهداشت ترکیه در خصوص آخرین وضعیت شیوع کرونا در این کشور در صفحه توئیتر خود نوشت: طی 24 ساعت گذشته 44 هزار و 846 تست کرونا گرفته شده که از بین آنها 996 نفر مبتلا تشخیص داده شده‌اند و 19 نفر نیز جان خود را از دست داده‌اند.

وی افزود: به این ترتیب در مجموع 4 میلیون و 845 هزار و 669 تست گرفته شده که 231869 نفر از آنها مبتلا به کرونا تشخیص داده شده‌اند. همچنین 5710 نفر نیز جان خود را از دست داده‌اند. وزیر بهداشت ترکیه ادامه داد: احتیاج به تدبیر داریم. مبتلایان روزانه جدیدمان در مرز هزار نفر است. برای اینکه این تعداد به کمتر از هزار برسد 33 روز تلاش کرده بودیم. شهرهایی که در حال افزایش تعداد مبتلایان هستند عبارتند از آنکارا، ماردین، دیاربکر، غازی عنتاپ و قونیه. 36 شهر نیز طی سه روز اخیر مبتلای بد حالی نداشته است.
 

شمار مبتلایان به کرونا در امارات به ۶۰ هزار و ۷۶۰ نفر رسید

 
کرونا در جهان| بیش از  از ۱۸ میلیون مبتلا/ سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا طولانی خواهد بود

وزارت بهداشت امارات اعلام کرد که موارد جدیدی از ابتلا به کرونا در این کشور به ثبت رسیده است.

بر اساس این گزارش، این وزارتخانه اعلام کرد که شمار مبتلایان به کرونا در امارات به ۶۰ هزار و ۷۶۰ نفر رسیده است.

وزارت بهداشت امارات همچنین از ثبت چند فوتی دیگر در نتیجه ابتلا به کرونا خبر داد.

طبق اعلام این وزارتخانه، در حال حاضر شمار فوتی‌های ناشی از ابتلا به کرونا در امارات به ۳۵۱ نفر رسیده است.

افزایش روز افزون شمار مبتلایان به کرونا در امارات در حالی است که این کشور در ابتدای شیوع ویروس مذکور تلاش می‌کرد تا آمار مبتلایان خود را پنهان سازد.
 

هشدار سازمان جهانی بهداشت؛ همه‌گیری کرونا طولانی خواهد بود

 
کرونا در جهان| بیش از  از ۱۸ میلیون مبتلا/ سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا طولانی خواهد بود

در جلسه کمیته اضطراری در ژنو در خصوص پاندمی جدید، درباره طولانی شدن این همه‌گیری و نیز احتمال خستگی دولت‌ها از مقابله با بیماری کوویدـ۱۹ هشدار داده شد؛ این چهارمین جلسه کمیته اضطراری پیرامون بیماری کوویدـ۱۹ در طول شش ماه اخیر است.

بنابر آخرین آمار به دست آمده در حال حاضر دست‌کم ۱۷ میلیون و ۶۰۰ هزار نفر به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند و بیش از ۶۸۰ هزار تن نیز بر اثر ابتلا به این ویروس جان خود را از دست داده‌اند. 

کمیته اضطراری متشکل از ۱۷ عضو و ۱۲ مشاور اعلام کرده است این بیماری همه‌گیر همچنان در پیک خود قرار دارد. سازمان جهانی بهداشت نیز پس از این نشست درباره احتمال طولانی شدن این پاندمی و نیز خستگی دولت‌ها هشدار داد.

در حال حاضر چندین کشور جهان به دلیل شیوع بیماری کوویدـ۱۹ اقدام به تعطیلی کرده و دچار رکود اقتصادی شده‌اند؛ از این رو کمیته از WHO خواست تا راهنمایی‌های ظریف و عمل‌گرایانه‌ای در مورد مدیریت کوویدـ۱۹ برای کاهش خطر خستگی ناشی از فشارهای اجتماعی و اقتصادی ارائه دهد.

این هیئت از سازمان جهانی بهداشت خواسته است که از کشورها در تهیه برنامه درمانی و واکسن‌های اثبات‌شده حمایت کند. این کمیته همچنین از آژانس خواست تا تحقیقات در مورد ناشناخته‌های مهم ویروس مانند منبع حیوانی این بیماری و پتانسیل‌های بالقوه دیگر را در این زمینه تسریع بخشد. WHO نیز خواستار درک بهتر اپیدمیولوژی و شدت بیماری کوویدـ۱۹ از جمله اثرات سلامتی طولانی‌مدت آن شد.

کمیته اضطراری به دنبال کشف روش‌های انتقال، جهش‌های احتمالی و ایمنی است.
 

زمان توزیع اولین واکسن کرونا اعلام شد

 
کرونا در جهان| بیش از  از ۱۸ میلیون مبتلا/ سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا طولانی خواهد بود

خبرگزاری روسی ریانووستی به نقل از منابع آگاه در دولت روسیه گزارش داد که کار توزیع واکسن کرونا در بین مراکز درمانی این کشور از روز پانزدهم یا شانزدهم آگوست (۲۵ یا ۲۶ مردادماه) آغاز خواهد شد.

یک منبع آگاه در دولت روسیه به ریانووستی گفته است که واکسن تولید شده در مرکز تحقیقات ملی اپیدمیولوژی و میکروب‌شناسی «گاملیا» که کلیه آزمایش‌های بالینی را با موفقیت پشت سر گذاشته، در روزهای دهم تا دوازدهم آگوست (بیستم تا بیست‌ودوم مردادماه) رسماً به ثبت خواهد رسید و چند روز بعد نیز مجوز توزیع در بین مراکز درمانی را خواهد گرفت.

با این حال، واکسیناسیون عمومی علیه ویروس کرونا در روسیه بلافاصله پس از به ثبت رسیدن واکسن و توزیع آن در بین مراکز درمانی آغاز نخواهد شد.

«میخائیل موراشکو» وزیر بهداشت روسیه امروز شنبه در جمع خبرنگاران اعلام کرد که واکسیناسیون عمومی علیه کرونا در روسیه از ماه اکتبر (مهرماه) آغاز می‌شود. وی در این خصوص توضیح داد: «ما واکسیناسیون عمومی را برای ماه اکتبر برنامه‌ریزی کرده‌ایم، زیرا باید یک ساختار جدید را در این زمینه به‌تدریج راه‌اندازی کنیم.»

وزیر بهداشت روسیه همچنین تأکید کرد که واکسیناسیون عمومی در روسیه به‌صورت رایگان انجام خواهد شد.


منبع:
1. برنا/ آمار جهانی شیوع کرونا / شمار مبتلایان از ۱۸ میلیون نفر گذشت
2. تسنیم/ ناکامی دولتمردان هندی در کنترل کرونا و رکوردزنی‌های روزانه
3. تسنیم/ بیش از ۴۵ هزار برزیلی در یک روز مبتلا به کرونا شدند
4. تسنیم/ آخرین آمار ابتلای به ویروس کرونا در ترکیه/تعداد مبتلایان در مرز یکهزار نفر
5. مهر/ با ثبت موارد جدید ابتلا؛ شمار مبتلایان به کرونا در امارات به ۶۰ هزار و ۷۶۰ نفر رسید
6. همشهری آنلاین/ هشدار سازمان جهانی بهداشت؛ همه‌گیری کرونا طولانی خواهد بود
7. همشهری آنلاین/ زمان توزیع اولین واکسن کرونا اعلام شد
8. مهر/ همراه با افزایش مرگ و میرها؛ شمار صهیونیست‌های مبتلا به کرونا از ۷۲ هزار نفر عبور کرد


ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.
اخبار مرتبط