حمایت توییتری‌ها از ممنوعیت ورود واکسن آمریکایی و انگلیسی

در پی سخنرانی رهبر انقلاب درباره ممنوعیت واردات واکسن انگلیسی و آمریکایی کرونا به ایران، کاربران توییتر با انتشار توییت هایی به حمایت از این دستور رهبری پرداختند.
شنبه، 20 دی 1399
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما
حمایت توییتری‌ها از ممنوعیت ورود واکسن آمریکایی و انگلیسی
به گزارش راسخون، در پی سخنرانی رهبر انقلاب درباره ممنوعیت واردات واکسن انگلیسی و آمریکایی کرونا به ایران، کاربران توییتر با انتشار توییت هایی به حمایت از این دستور رهبری پرداختند.

این کاربران یادآور شدند که این دستور رهبر انقلاب بیانگر اهمیت امنیت و سلامت مردم کشور برای ایشان می باشد چرا که عقبه تاریخی آمریکا و انگلیس برای کمک به ایران پیامدی جز نیرنگ و حیله نداشته است.

حضرت آیت الله خامنه ای رهبر انقلاب در بخشی از بیانات خود در سالروز حماسه ۱۹ دی فرمودند: واکسنی که برای کرونا آماده شد، مایه افتخار و عزت کشور است.

رهبری معظم تاکید کردند: ورود واکسن آمریکایی و انگلیسی به کشور ممنوع است. اگر آمریکایی‌ها توانسته بودند، واکسن درست کرده بودند، وضعیت خودشان اینگونه نبود. به این‌‌ها اعتماد و اطمینان هم نیست. گاهی این‌ها می‌خواهند روی  ملت‌های دیگر امتحان کنند.
 

انعکاس بیانات رهبری در مورد ممنوعیت واردات واکسن‌های آمریکایی و انگلیسی در رسانه خارجی


حمایت توییتری‌ها از ممنوعیت ورود واکسن آمریکایی و انگلیسی
 
رویترز به نقل از مقام معظم رهبری نوشت: واردات واکسن‌های آمریکایی و انگلیسی به کشور ممنوع است. من این را به مسئولین گفته‌ام و الآن هم به‌طور عمومی می‌گویم. اگر آمریکایی‌ها توانسته بودند که واکسن تولید کنند، این افتضاح کرونایی در کشور خودشان پیش نمی‌آمد.

رویترز با اشاره به اینکه ایران بیشترین تلفات را از بیماری کووید در خاورمیانه داده است و ماه پیش آزمایش نخستین واکسن ساخت داخل علیه بیماری کووید ۱۹ را انجام داد، به نقل از آیت‌الله خامنه‌ای از تلاش‌های داخلی برای ساخت واکسن قدردانی کرد و نوشت: (آیت‌الله) خامنه‌ای گفت که ایران می‌تواند واکسن را «از جاهای مطمئن دیگر» تهیه کند.

رویترز نوشت: او جزئیاتی ارائه نداد ولی چین و روسیه متحدان ایران هستند.

رویترز افزود که رهبر ایران با یادآوری جنجال خون‌های آلوده در دهه ۸۰ و ۹۰ قرن بیستم میلادی گفت: من به فرانسه هم خوش‌بین نیستم چرا که سابقه خون‌های آلوده را دارند.

رسانه روس اسپوتنیک نیز مانند رویترز به اعلام ممنوعیت واردات واکسن‌های انگلیسی و آمریکایی کرونا پرداخت و نوشت: تهران در حال حاضر مشغول ساخت واکسن داخلی کووید ۱۹ است و کیانوش جهانپور سخنگوی وزارت بهداشت به اسپوتنیک گفته که انتظار می‌رود نخستین واکسن تولید داخل در بهار دریافت شود.

یورنیوز هم در انعکاس خبر بیانات رهبر معظم انقلاب، به آن بخش که به واکسن کرونا و ممنوعیت ورود واکسن های انگلیسی و آمریکایی مربوط بود، پرداخت.
خبرگزاری آمریکایی آسوشیتدپرس نیز در بازتاب سخنان رهبری به دستور ایشان مبنی بر ممنوعیت واردات واکسن کرونا توجه کرد و به نقل از ایشان نوشت: من واقعاً به آنان (آمریکا و انگلیس) اعتماد ندارم. گاهی اوقات می‌خواهند واکسن را روی ملت‌های دیگر امتحان کنند.
 

حذف توییت‌های رهبری درباره ابهامات واکسن‌های آمریکایی و انگلیسی

توییتر، توییت های صفحات رهبر انقلاب به زبان های عربی، انگلیسی و فرانسوی درباره ابهامات واکسن‌های آمریکایی و انگلیسی را حذف کرد.

حمایت توییتری‌ها از ممنوعیت ورود واکسن آمریکایی و انگلیسی

تندتر شدن شیب ابتلا و مرگ پس از استفاده از واکسن کرونا در آمریکا و انگلیس


حمایت توییتری‌ها از ممنوعیت ورود واکسن آمریکایی و انگلیسی
 
آمار و ارقام مربوط به ابتلا و مرگ و میر مربوط به کرونا نشان می‌دهد که کشورهای آمریکا و انگلیس پس از ساخت و تزریق واکسن کرونا همچنان شاهد افزایش موارد مبتلا و متوفی هستند؛ چه بسا که شیب ابتلا و مرگ و میر در این کشورها تندتر هم شده است.

آمریکایی‌ها در اوایل نوامبر ساخت واکسنی جدید را اعلام کردند. شرکت‌های فایزر-بیونتک در 9 نوامبر 2020 ساخت واکسن خود را اعلام و میزان اثربخشی آن بالای 90 درصد اعلام کردند که مدتی بعد به 95 درصد هم افزایش یافت. شرکت مدرنا، شرکت دیگری در آمریکا بود که با فاصله چند روز ساخت واکسن کرونا و تست آن را اعلام کرد. این شرکت کارایی واکسن خود را 94.5 درصد اعلام کرد.

آکسفورد-آسترازنکا هم حدود دو هفته بعد از فایزر ساخت واکسن خود را اعلام کردند. هر چند این واکسن در ابتدا میزان کارایی کمتری داشت که بعدها اعلام شد که بالای 90 درصد است.

در حالی که واکسن‌های آمریکایی و انگلیسی در کشورهای مختلفی تزریق شده‌اند، هنوز تاثیر آنها محسوس و قابل مشاهده نبوده است. این موضوع در کنار برخی عوارض تزریق واکسن که در رسانه‌ها گزارش شده، میزان کارایی آنها را محل سوال قرار داده است. مضاف بر این، اینکه از چنین واکسن‌هایی در قبال کشورهای دیگر سوء استفاده شود، نیز محل بحث است.

شاید بررسی آمار کرونا در کشورهایی که خود واکسن کرونا را کشف کرده‌اند، معیار خوبی برای محک واکسن‌های ساخته شده آمریکایی و انگلیسی باشد.

کشور آمریکا با وجود ساخت و تزریق واکسن، نمودار مطلوبی را در زمینه ابتلا و مرگ و میر مرتبط با ویروس کرونا تجربه نمی‌کند. این کشور تا لحظه تنظیم گزارش کرده است که حدود 22 و نیم میلیون نفر مورد مبتلا به کرونا داشته است.

از ابتدای شیوع کرونا در آمریکا تا 9 نوامبر (زمان اعلام ساخت واکسن شرکت فایزر)، 10 میلیون و 488 هزار و 915 نفر مبتلا شده بودند. اما فقط طی دو ماه پس از ساخت در این کشور حدود 12 میلیون بر شمار مبتلایان در این کشور افزوده شده است. در تاریخ 8 ژانویه (روز گذشته) تعداد مجموع مبتلایان در آمریکا 22 میلیون و 456 هزار و 902 نفر اعلام شد. عجیب آنکه پس از ساخت کرونا در آمریکا نمودار ابتلا به کرونا در این کشور، شیب تندتری را به خود گرفته است.

تعداد موارد فعال ویروس کرونا که در آن تاریخ مبتلا بوده‌اند نیز به مرور افزایش یافته است. در 9 نوامبر 2020، حدود 3 میلیون و 644 هزار نفر و 275 نفر مبتلا به کرونا گزارش شدند. این رقم در 8 ژانویه (19 دی) به عدد 8 میلیون و 818 هزار و 804 نفر رسید.

میزان مرگ و میر مربوط به کرونا هم در آمریکا روند صعودی داشته است و پس از ساخت واکسن در این کشور سرعت افزایش آن بالاتر رفته است. از ابتدای شیوع کرونا تا 9 نوامبر 244 هزار و 349 نفر بر اثر کرونا در آمریکا جان باخته بودند که این رقم در 8 ژانویه به 378 هزار و 149 نفر رسید.

میزان مرگ و میر روزانه در 9 نوامبر 2020 عدد 652 گزارش شده بود. هر چند که تعداد مرگ و میر به طور نسبی نوسان داشته است. این عدد در 7 ژانویه 2010 به 4 هزار و 245 نفر افزایش یافت.

انگلیس هم به عنوان کشوری که واکسن کرونا ساخته است، همچنان شاهد افزایش آمارهای مربوط به ابتلا و مرگ و میر کرونا بوده است. از ابتدای شیوع کرونا تا 23 نوامبر که آکسفورد نتایج آزمایش‌های انسانی را اعلام کرد، یک میلیون و 527 هزار و 495  نفر به کرونا مبتلا شده بودند. اما در مدت حدود یکماه و نیم این عدد به 2 میلیون و 957 هزار و 472 رسیده است.  

البته کشور انگلیس تزریق واکسن را با واکسن‌های فایزر و مدرنا آغاز کرد و به تازگی از واکسن‌های آکسفورد هم استفاده می‌کند. در هر حال، ابتلا کرونا در انگلیس طی دو ماه گذشته شیب تندتری را به خود گرفته است. به نظر می‌رسد که بخشی از تندتر شدن شیب مربوط به جهش ویروس کرونا در انگلیس است که دلیل این جهش مشخص نیست.

آمار مرگ و میر در انگلیس که از اوایل ماه می تا اواخر ماه اکتبر به حالت ثابتی رسیده بود، از اوایل ماه نوامبر سرعت قابل توجهی را به خود گرفته است. مجموع کسانی که بر اثر کرونا جان خود را در انگلیس از دست داده‌اند تا 8 ژانویه (دیروز) به 79 هزار 833 نفر رسید.

آمار مرگ و میر روزانه بر اثر کرونا در 8 ژانویه نیز افزایش محسوسی پیدا کرده و همانطور که نمودار زیر نشان می‌دهد به یک هزار و 325 نفر رسید.
 

بزرگترین متخلف دارویی آمریکا


حمایت توییتری‌ها از ممنوعیت ورود واکسن آمریکایی و انگلیسی
 
طبق گزارش وزارت دادگستری آمریکا، شرکت فایزر و شرکت تابعه آن به دلیل تخلف در تبلیغات دارویی، حجم عرضه آنها و بازی با جان انسانها مرجم شناخته شده و به جرم کیفری محکوم شدند.

طبق مفاد قانونی "سازمان غذا و دارو" (FDA) در آمریکا، یک شرکت باید کاربردهای موردنظر یک محصول را برای این سازمان مشخص کند و نوع کاربرد آن را روی محصولات خود درج کند؛ در این بین نیز پس از تأیید، ممکن است دارو برای استفاده‌های به اصطلاح "خارج از برچسب" نیز استفاده شوند که فقط با دستور پزشکان این امر مجاز است.

اما در این میان شرکت فایزر برای چهار داروی Bextra، Geodon، Zyvox و Lyrica برای چندین کاربرد و دوز که FDA به طور خاص از تأیید آنها به دلیل نکات ایمنی امتناع ورزیده بود، تبلیغات انجام داد و همین امر سبب مجرم شناخته شدن این شرکت توسط وزارت دادگستری آمریکا شد.

شرکت فایزر علاوه بر کارکرد‌های هر دارو، آنها را برای مصارف دیگر تبلیغ و بیش از میزان مصوبه سازمان غذا و داروی آمریکا، عرضه کرده است؛ برای مثال داروی "Bextra" که طبق FDA باید 10 میلی گرم عرضه می‌شده است، 20 میلی گرم عرضه شده است.

فایزر در سال 2009 توسط دادگستری آمریکا به پرداخت 1.3 میلیارد دلار بابت جرم کیفری جریمه شد که این بزرگترین جریمه کیفری اعمال شده برای تخلفات پزشکی در آمریکا ثبت شد!

علاوه بر آن یک میلیارد دلار بابت ادعاهای دروغین مبنی بر تبلیغ غیرقانونی چهار دارو توسط این شرکت که از نظر پزشکی مورد تایید نبودند و جان انسانها را در خطر قرار داده بودند، جریمه شد.

با توجه به محکومیت پرداخت 2.3 میلیارد دلار توسط شرکت "فایزر"، این محکومیت، بزرگترین جریمه برای یک شرکت دارویی در تاریخ ایالات متحده است.
 

مشاهده واکنش‌های شدید آلرژیک "آنافیلاکسی" میان تزریق‌کنندگان واکسن "فایزر"

طبق گزارش "مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری" (CDC) در آمریکا تاکنون 175 گزارش آلرژیک شدید میان آنهایی که واکسن "فایزر" به ایشان تزریق شده، به ثبت رسیده است.

"CDC" در گزارش خود نوشت: در 11 دسامبر سال 2020، سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) مجوز استفاده اضطراری (EUA) از واکسن "فایزر" را برای جلوگیری از بیماری کرونا به‌صورت دو دوز مجزا صادر کرد.

طبق گزارش‌ها از 23 دسامبر یک‌میلیون و 893 هزار و 360 دوز از واکسن فایزر به پرسنل پزشکی و بهداشتی در آمریکا تزریق شده است و 4395 نفر از آنها دچار عوارض این واکسن شدند.

در این میان گزارش شده است که 175 نفر از دریافت‌کنندگان واکسن وضعیت وخیمی را پشت‌سر گذاشته و دچار واکنش‌های آلرژیک شدید شده‌اند؛ 20 نفر از افراد دچار "واکنش آلرژیک آنافیلاکسی" (آنافیلاکسی یک واکنش آلرژیک جدی و تهدیدکننده حیات است که به‌طور ناگهانی آغاز می‌شود و می‌تواند منجر به مرگ شود) شده‌اند!

86 مورد از آنها نیز دچار واکنش‌های آلرژیک شدید غیرآنافیلاکسی شدند و مابقی نیز واکنش‌های معمول آلرژیک را از خود بروز دادند.این گزارش پس از دریافت نخستین دوز واکسن "فایزر" از 14 دسامبر تا 23 دسامبر تهیه شده است.

به‌طور خلاصه در آمریکا مشخصات بالینی و اپیدمیولوژیکی گزارش‌شده واکنش‌های آلرژیک، آلرژی آنافیلاکسی و واکنش‌های آلرژیک غیرآنافیلاکسی را نشان می‌دهد.
 

فوت پزشک آمریکایی به دلیل تزریق واکسن فایزر


حمایت توییتری‌ها از ممنوعیت ورود واکسن آمریکایی و انگلیسی
 
بر اساس گزارش رسانه های آمریکایی دکتر گرگوری مایکل اولین دوز واکسن فایزر را در 18 دسامبر (28 آذر) در فلوریدا دریافت کرد.

پس از مرگ این پزشک 56 ساله برخی رسانه ها اعلام کردند این رویداد به تزریق واکسن کرونا ارتباط دارد اما مقامات شرکت فایزر آن را رد کردند.

اما هایدی نِکِلمان همسر مایکل در پستی که صفحه فیس بوک خود گذاشته تاکید می کند وی فردی فوق العاده سالم بود و سه روز پس از دریافت اولین دوز، جوش های قرمزی بر روی دست و پاهایش ظاهر شد.

وی در ادامه پست خود با تاکید بر اینکه شوهرش به دلیل واکسن فایزر جان باخته می نویسد: مایکل یکی از طرفداران واکسن بود...به همین دلیل خودش واکسن فایزر زد. مردم باید از عوارض جانبی آن با خبر باشند. زندگی زیبای ما نابود شد.

همسر دکتر مایکل همچنین نوشته که شوهرش پس از دریافت واکسن با افت شدید پلاکت خون روبرو شد و به دلیل ITP شدید در بخش آی سی یو بستری شد و نهایتا جان خود را از دست داد.


واکنش کاربران


حمایت توییتری‌ها از ممنوعیت ورود واکسن آمریکایی و انگلیسی

حمایت توییتری‌ها از ممنوعیت ورود واکسن آمریکایی و انگلیسی

حمایت توییتری‌ها از ممنوعیت ورود واکسن آمریکایی و انگلیسی
حمایت توییتری‌ها از ممنوعیت ورود واکسن آمریکایی و انگلیسی

حمایت توییتری‌ها از ممنوعیت ورود واکسن آمریکایی و انگلیسی

حمایت توییتری‌ها از ممنوعیت ورود واکسن آمریکایی و انگلیسی

حمایت توییتری‌ها از ممنوعیت ورود واکسن آمریکایی و انگلیسی

حمایت توییتری‌ها از ممنوعیت ورود واکسن آمریکایی و انگلیسی

حمایت توییتری‌ها از ممنوعیت ورود واکسن آمریکایی و انگلیسی

حمایت توییتری‌ها از ممنوعیت ورود واکسن آمریکایی و انگلیسی

حمایت توییتری‌ها از ممنوعیت ورود واکسن آمریکایی و انگلیسی
 


منبع
1.تسنیم / آمریکا و انگلیس پس از استفاده از واکسن کرونا؛ تندتر شدن شیب ابتلا و مرگ
2.تسنیم / "دروغ بزرگ فایزر" که آن را بزرگترین متخلف دارویی آمریکا کرد چه بود؟!
3.مشرق / حذف توییت‌های رهبری درباره ابهامات واکسن‌های آمریکایی و انگلیسی
4.مشرق / حمایت توییتری‌ها از ممنوعیت ورود واکسن آمریکایی و انگلیسی
5.ایرنا / بازتاب تاکید رهبر معظم انقلاب بر برداشتن تحریم ها در رسانه های جهانی
6.تسنیم / مشاهده واکنش‌های شدید آلرژیک "آنافیلاکسی" میان تزریق‌کنندگان واکسن "فایزر"
توییتر

*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.


نظرات کاربران
ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.