![نقشهای ماندگار «کشاورز» در هزاردستان و پدر سالار تکرار شدنی نیست نقشهای ماندگار «کشاورز» در هزاردستان و پدر سالار تکرار شدنی نیست](https://rasekhoon.net/_files/thumb_images700/news/fa3272b2-bb00-4cf8-9ffe-0a1456af6ced.jpg)
راسخون : رئیس رسانه ملی با حضور در بیمارستان آتیه از محمدعلی کشاورز هنرمند پیشکسوت عرصه تئاتر، سینما و تلویزیون عیادت کرد.
بنا بر این گزارش، ضرغامی در عیادت از کشاورز در گفتوگو با خانواده و گروه پزشکی وی از سیر مراحل معالجه این هنرمند ارزشمند کشور مطلع شد.
کشاورز با تشکر از اقدامات کادر پزشکی و درمانی بیمارستان و تلاشهای همکاران رسانه ملی، توضیحاتی در مورد سیر درمانی خود به ضرغامی ارائه داد.
رئیس رسانه ملی نیز با توجه به سوابق ارزشمند آقای کشاورز گفت: نقشهای ماندگار شما در «هزاردستان» و «پدرسالار» تکرار شدنی نیست، خوشبختانه اقدامات گروه پزشکی بسیار خوب است و صداوسیما نیز از هیچگونه اقدامی دریغ نخواهد کرد.
محمد علی کشاورز که بیش از نیم قرن سابقه فعالیت در تئاتر، سینما و تلویزیون دارد، روز یکشنبه 16 مرداد به علت کسالت در یکی از بیمارستانهای تهران بستری شد.
از همان دقایق نخست بستری شدن این هنرمند، نماینده سازمان صداوسیما بیمارستان حاضر و پیگیر امور درمانی وی شد.
شما می توانید آخرین اخبارایران و جهان رادر"واحداخبارواطلاع رسانی راسخون"مشاهده نمایید.
999