در فرودگاه شیراز مطرح شد؛

تأکید آیت‌الله العظمی مکارم شیرازی بر نخبه‌پروی جوانان

هر کس با سوابق تاریخی فارس و شیراز آشنا باشد می داند که علما، شخصیت ها و افراد بزرگی از این دیار به جهان معرفی شدند که امیدوارم جوانان ادامه دهنده راه آنان باشند.
سه‌شنبه، 6 آبان 1393
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما
تأکید آیت‌الله العظمی مکارم شیرازی بر نخبه‌پروی جوانان

 ویرایش عکس دی ماه 98

هر کس با سوابق تاریخی فارس و شیراز آشنا باشد می داند که علما، شخصیت ها و افراد بزرگی از این دیار به جهان معرفی شدند که امیدوارم جوانان ادامه دهنده راه آنان باشند.
 
به گزارش راسخون به نقل از رسا، آیت الله العظمی ناصر مکارم شیرازی، از مراجع تقلید، عصر امروز وارد فرودگاه بین‌المللی شهید دستغیب شیراز شد و مورد استقبال نماینده ولی‌فقیه در استان فارس و امام‌جمعه شیراز، استاندار و دیگر مقامات و مسؤولان محلی و استانی قرار گرفت.
 
بر اساس این گزارش، وی در بدو ورود به شیراز در جمع خبرنگاران با اشاره به ظرفیت‌های گسترده موجود در استان فارس گفت: هر کس با سوابق تاریخی فارس و شیراز آشنا باشد می داند که علما، شخصیت ها و افراد بزرگی از این دیار به جهان معرفی شدند که امیدوارم جوانان ادامه دهنده راه آنان باشند.
 
آیت‌الله العظمی مکارم شیرازی با اشاره به ضرورت حرکت مناسب در راستای نخبه پروری در استان فارس ابراز کرد: ما امیدواریم که این برنامه هم  همچنان ادامه پیدا کند یعنی روی جوانان با استعداد و عزیزمان کار خوبی انجام شود که باز هم از آن ادبا، شعرا، هنرمندان، فلاسفه شخصیت‌های برجسته در استان فارس پیدا شود.
 
وی تأکید کرد: من مطمئنم اگر بر روی جوانهای این استان کار شود باز هم این سوابق درخشان تکرار خواهند شد.
 
آیت‌الله العظمی مکارم شیرازی در پایان تصریح کرد: ما هم به سهم خودمان تلاش می‌کنیم تا به علما، حوزه‌های علمیه و دانشگاه‌‌های استان فارس کمک کنیم تا این آرزو و امید جامعه عمل به خود گیرد.
 
شایان ذکر است، مرجع تقلید شیعیان جهان در مدت اقامت چهار روزه خود در شیراز، سومین حرم اهل‌بیت عصمت و طهارت (ع) بازدید از حوزه‌های علمیه، زیارت حرم‌های مطهر احمدی و محمدی، گلزار شهدا و دیدار با طلاب و روحانیان استان فارس را در برنامه‌های خود دارد.
 
گفتنی است، آیت الله العظمی ناصر مکارم شیرازى در سال 1305 هجرى شمسی، در شهر شیراز در میان یک خانواده مذهبى دیده به جهان گشود.
 
جدّ اعلاى وی«حاج محمّدباقر» که از تجّار شیراز به شمار می‌رفت، جدّ ایشان مرحوم «حاج محمّد کریم»  فرزند حاج محمّدباقر که او نیز عمامه‌ای بر سر داشت و در بازار در اثناى کار، کلاه پوستینى بر سر می‌گذاشت، در «سراى گمرک» شیراز و سپس در«بازار وکیل» به تجارت مشغول بود، پدرشان حاج علی محمد نیز از تجار معروف شیراز بود.
 
آیت‌الله العظمی مکارم شیرازی پس از طىّ دوره دبستان و دبیرستان و پس از آن که با سقوط رضاخان و فراهم شدن آزادى نسبى، از طرف مرحوم آیت اللّه حاج سید نورالدین شیرازى از همه علاقمندان به تحصیل علوم دینى دعوت به عمل آمد؛ به دروس حوزوی مشغول شدند.
 
وی راه ده‌ساله امروزِ دورانِ سطحِ حوزه‌های علمیّه را چهار ساله می‌پیماید، آن گاه، در حالى که تنها هفده سال داشت بر متن عمیق و در عین حال پیچیده کفایت الاصولِ مرحوم آخوند خراسانى، حاشیه می‌زند.
 
آیت‌الله العظمی مکارم شیرازی در سن هجده سالگی پا به درس حضرت آیت‌الله العظمی بروجردی می‌گذارند و در سن بیست و چهار سالگی موفّق به اخذ اجازه اجتهاد می‌شوند.
 
حاصل این عمر پربرکت و تلاش علمی تألیفات متعدد و گوناگونی همچون تفسیر نمونه است.
/2759/



نظرات کاربران
ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.
اخبار مرتبط