عید فطر

پنجشنبه، 18 شهريور 1389
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما

عید فطر

فطر به معناي خوردن وآشاميدن است لذا در ماه مبارک رمضان آنگاه که اذان مغرب گفته مي شود همگاني مي توانند غذا بخورند و آب بنوشند ودر اصطلاح ماه مبارک رمضان «افطار» نمايند يعني ابتداء به خوردن و آشاميدن نمايند.
پس فطر پايان امساک و آغاز اطعام است.
شب عيد فطر، شبي بس عظيم در نزد تمام مسلمانان بوده و در فضيلت و ثواب عبادت و احياي آن روايات بسياري واردشده که آن را کمتر از شب قدر نمي داند.
امام صادق (ع) از پدرشان امام باقر (ع) نقل مي کنند که امام سجاد (ع) تمام شب را به نماز سپري مي نمود و در مسجد بيتوته مي کرد. و به فرزندان مي فرمود: اي فرزندان من هيچ شبي پس از شب قدر به منزلت شب عيد فطر نيست.(بحارالانوار ج88 ص119)
حارث اعور مي گويد: امام علي (ع) دراين شب دو رکعت نماز بجاي مي آورد که  در رکعت اول پس از سوره فاتحه ، هزار مرتبه سوره توحيد و در رکعت دوم پس از حمد يک مرتبه سوره توحيد را مي خواند و در پايان نماز دعا مي نمود و سر به سجده مي گذارد وصد مرتبه ذکر توبه بر زبان جاري مي نمود ومي فرمود به حق آن خدايي که جانم در کف اراده اوست هر کس اين نماز را بخواند حوائج او برآورده شده گناهانش آمرزيده مي گردد. (بحارالانوار ج 88 ص120)
خاتم المحدثين شيخ عباس قمي به اين نماز درمفاتيح الجنان اشاره کرده و اعمال ودعاهاي ديگري را نيز براين شب ذکر مي نمايد. انتظار آن است کاربران راسخون که راست قامتان هستند عظمت اين شب را درک کرده جزء غافلين نباشند.
التماس دعا

 

سید احمد سجادی



نظرات کاربران
ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.