شيطان در اينترنت (2)

با مرورى در برخى از معروفترين پايگاههاى اطلاعاتى روى سرويسهاى اينترنت كه در ظاهر به ارائه اطلاعات علمى، فرهنگى و تخصصى در زمينه‏هاى مختلف و در شاخه‏هاى گوناگون مى‏پردازند، و با يك نگاه گذرا مى‏توان دريافت كه در كنار عرضه اطلاعات و داده‏هاى مفيد و قابل استفاده در حوزه‏هاى مختلف و در شاخه‏هاى گوناگون علوم و فنون و صنايع; موارد فراوانى نيز به نشر و ترويج كتب و مجلات و نشريات منحرف و مخرب پرداخته‏اند. اين موارد به هيچ وجه در عرضه اطلاعات
يکشنبه، 12 مهر 1388
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما
شيطان در اينترنت (2)
شيطان در اينترنت (2)
شيطان در اينترنت (2)






تبليغات مسموم‏روى شبكه اينترنت

با مرورى در برخى از معروفترين پايگاههاى اطلاعاتى روى سرويسهاى اينترنت كه در ظاهر به ارائه اطلاعات علمى، فرهنگى و تخصصى در زمينه‏هاى مختلف و در شاخه‏هاى گوناگون مى‏پردازند، و با يك نگاه گذرا مى‏توان دريافت كه در كنار عرضه اطلاعات و داده‏هاى مفيد و قابل استفاده در حوزه‏هاى مختلف و در شاخه‏هاى گوناگون علوم و فنون و صنايع; موارد فراوانى نيز به نشر و ترويج كتب و مجلات و نشريات منحرف و مخرب پرداخته‏اند. اين موارد به هيچ وجه در عرضه اطلاعات و تصاوير و فيلمهاى مبتذل و خلاف اخلاق (و اصطلاحا موسوم به «اطلاعات آلوده‏») محدود نمى‏شود گرچه اين مقوله خود در شبكه دامنه وسيعى دارد و بخش قابل توجه‏اى از رسانه را اشغال كرده است. اما از اين بخش كه بگذريم، سخن ما در اينجا ناظر به قسمتى از سرويسهاى آن است كه به عرضه كتب و آثار نويسندگان و به اصطلاح هنرمندانى پرداخته است كه با گرايشهاى كاملا ضد دينى به اعتقادات و مقدسات دينى تاخته‏اند كه در اين ميان يكى از آنها و شاخص‏ترين آنها سلمان رشدى است. وگر نه در يك جستجوى نمونه‏اى و اتفاقى مى‏توان نشان داد كه صدها مورد كتب و مقالات و پيامها روى شبكه قرار دارد كه همه - از نظر ما - از مصاديق كتب ضال و مضل هستند.
به اين ترتيب و با حضور اينترنت در خانه‏هاى مردم، اينك دسترسى به كتب ضاله به صورت يك معضل فرهنگى در سطحى نسبة گسترده رخ نموده است. براى مثال در جستجويى كه بر روى سرويس WEB اينترنت انجام گرديده، با بيش از 2000 web page مواجه مى‏شويم كه در ضمن آنها در مورد سلمان رشدى و كتاب آيات شيطانى و ساير تاليفات او، ارائه مطلب يا اظهار نظر شده است.
اگرچه تحليل ما كليه سايت‏هاى موجود روى شبكه را كه به «رشدى‏» و كتاب او پرداخته‏اند، شامل نمى‏شود; با اين حال براى نشان دادن وجود يك طرح هماهنگ و حساب شده براى به راه انداختن يك هجوم تبليغاتى و تلاش براى زنده نگاه داشتن كتاب مزبور كفايت مى‏كند. اين تكاپو را در واقع مى‏توان به نوعى سعى در موميايى كردن جنازه اين لاشه متعفن در پوشش لايه‏اى از پيامهاى الكترونيكى بعد از گذشت‏حدود ده سال از صدور فرمان مرگ او دانست. پر واضح است كه اطلاع‏رسانى در هر حال محدوده مشخص و تعريف شده‏اى دارد. حتى از معروفترين كتابها و رمانها هم اين مقدار تبليغ صورت نگرفته است. حال آنكه مى‏بينيم تقريبا اكثر قريب به اتفاق سايت‏هاى آمريكايى، در كنار ساير كتابها و نويسندگان، نام سلمان رشدى و كتاب او را هم در ويترين خود جاى داده‏اند. اين در شرايطى است كه ما مسلمانان براى احيا و زنده نگاه داشتن فتواى امام كه مورد توافق فريقين مى‏باشد اقدام خاصى انجام نداده‏ايم.
در يكى از اين پايگاهها، در يك موضع و در ذيل معرفى و تبليغ كتاب آيات شيطانى از سلمان رشدى، كتابهايى مسئله‏دار و ضد مذهبى از نويسندگان ايرانى معروف ديگرى نيز معرفى و تبليغ گرديده و متن كامل آنها در معرض استفاده رايگان و يا فروش قرار داده شده است. به اشاره خود اين پايگاه، اين كتابها حتى در خود ايران در زمان انتشار (قبل از انقلاب) با مشكل مواجه بوده و به ناچار نويسندگانشان آنها را با نام مستعار و بدون ذكر نام ناشر منتشر كرده‏اند.
به طور كلى در خلال جست و جو در كتاب‏فروشى (Cyber Book Store) هاى موجود روى شبكه، متوجه مى‏شويم كه تقريبا در هر كتاب‏فروشى از اين مجموعه گسترده به نحوى از انحا خبرى از كتاب آيات شيطانى و نيز كتابهايى هم‏سنخ با آن موجود است. اطلاعات مزبور شامل معرفى نويسنده، خلاصه‏اى از محتواى كتاب، نظر خريداران و خوانندگان كتاب و جزئياتى راجع به خصوصيات كتاب و بالاخره قيمت و نحوه خريد و تهيه كتاب از طريق اينترنت مى‏باشد.

شيطنت اينترنتى!

تماشاى انسانى كه از سر جهالت در دام بلايى گرفتار آمده است، همواره باعث تاثر و اندوه و اضطراب و تشويش مى‏شود. همه كسانى كه اين تجربه تلخ را از سر گذرانده‏اند مى‏دانند كه مطمئن‏ترين و دقيق‏ترين و كامل‏ترين راه نجات دادن يك قربانى، آگاه كردن اوست، آنچنان كه خود او تصميم بگيرد خود را نجات دهد.
وقتى شما دستتان از عوامل اصلى فساد و تباهى و انحطاط كوتاه باشد، در واقع تنها راه چاره‏تان همين است كه دوست‏يا برادر يا انسان مظلوم نادان قربانى شده را به هر نحو ممكن آگاه و بيدار كنيد. اما اگر عوامل بيدارى و اطلاع هم در دست همان عوامل فساد باشد، آن وقت چه بايد كرد؟ و اگر كار آن شياطين خبيث نه فقط فساد و فحشا و انحراف، بلكه تحميق و استحمار و تخريب انديشه باشد، آن وقت چه مى‏توان كرد؟ به اين دو پيام كه در يكى از پايگاههاى معروف روى شبكه اينترنت آمده است توجه كنيد.
حتما براى شما نيز جالب و البته تاسف‏بار است كه بدانيد پيامى سراپا كذب و ساختگى، در شبكه اينترنت‏به دو تن از رهبران بلند پايه سياسى و مذهبى ايران در حمايت از كتاب آيات شيطانى نسبت داده شده است.
اين پيامها پس از معرفى كتاب سلمان رشدى در اين پايگاه و در موضعى كه - به ظاهر - قرار بوده است نظر خوانندگان و خريداران اين كتاب را به اطلاع كسانى برساند كه مايلند در جريان محتواى اجمالى آن قرار بگيرند; به ترتيب در صدر و ذيل پيام خوانندگان(!) منعكس شده است. (اين قسمت جمعا شامل 30 پيام بوده است)
در پيام نخست، با بيانى احساسى و مبالغه‏آميز به تعريف و تمجيد از كتاب رشدى پرداخته شده و در پيام دوم نيز اين ادعا مطرح گرديده است كه - گويا كتاب سلمان رشدى از نظر اعتقادات دينى (لابد اعتقادات صهيونيستهاى سفارش دهنده كتاب، منظور بوده) كاملا مورد تاييد است و هيچ موجبى براى بروز عكس‏العملهاى آتشين (از سوى مسلمانان) در اين خصوص وجود ندارد! در برابر شيطنت اين حضرات، سخن حضرت حق - جل و علا - را بايد گفت كه «اين آرزوى آنهاست. بگو اگر راست مى‏گوييد برهان خويش بياوريد».(سوره بقره، آيه 110)در واقع دست اندركاران اين پايگاه اطلاعاتى، ضمن عقده‏گشايى و توسل به شگرد هميشگى خود يعنى قلب واقعيتها و حقايق مسلم نگرانى خود را در ظرف اين پيامهاى جعلى نشان داده و خواست قلبى خود را مبنى بر ايجاد مصونيت‏براى متجاسران و هتاكان به ساحت قدس انبيا و اديان الهى - در قالب پيامهاى (خيالى) ديگران - اظهار كرده‏اند. مشابهت مضمونى اين دو پيام با پيامهاى برخى كاربران معمولى در ارتباط با اين سايت نيز - كه به اصطلاح خواننده كتاب رشدى بوده‏اند - وجود چنان انگيزه‏اى را در اين دروغگويى به سبك فوق مدرن! موجه‏تر مى‏كند.
حتما براى شما نيز جالب و البته تاسف‏بار است كه بدانيد چنين پيام سراپا كذب و ساختگى، به دو تن از رهبران بلند پايه سياسى و مذهبى ايران نسبت داده شده است; آن‏هم كسانى كه خود از طلايه‏داران و پيشتازان حركت در راه امام‏خمينى(رحمت الله علیه) و از حاميان درجه اول حرمت ارزشها و باورها و مقدسات الهى اسلام مى‏باشند و طبعا ساحت آنان از انتساب به چنين سخنان سست و فرومايه ابا و تابى دارد و تهمت‏بدانان جز آن كه نشان فرومايگى و عجز دروغ‏زنان و ژاژخايان سپاه تبليغاتى صهيونيستها و عوامل و اذنابشان باشد، معناى محصلى ندارد. و چنين است كه مى‏بينيم چگونه مقاصد سياسى و اهداف سوداگرانه تجارى دست‏به دست هم داده و ميوه‏اى بدين‏سان به بار مى‏آورد. اين گونه دروغ‏زنى و افترا به خوبى گوياى طبع فريبكار غربيها در اين رسانه‏هاست كه على‏رغم ادعاى شاهراههاى بزرگ اطلاعاتى و جريان آزاد اطلاعات و شعار آزادى فكر و بيان، چه كارها كه نمى‏كنند.
شايد در بدو امر براى شما نيز باورپذير نباشد كه چگونه ممكن است چنين دروغ رسوايى در شبكه به خورد مردم داده شود ولى اين واقعيتى است كه وجود دارد و گريزى هم از آن نيست. (نشانى كامل اين سايت همراه با جزئيات مربوط به آن و نيز متن دو پيام ياد شده و ساير پيامهاى آن، نزد دفتر نشريه «ره آورد نور» موجود است)
بديهى است كه در هر حال دست زدن به چنين اقدام مذبوحانه‏اى، بزرگترين لطمه را به اعتبار اين پايگاه، و در صورت شيوع اين پديده، به كل اين شبكه وارد مى‏آورد و آن را از شكل يك شبكه اطلاع‏رسانى به سطح يك ابزار تبليغاتى و نوعى بازى بلاهت‏آميز تنزل مى‏دهد.
وجود چنين قرينه‏هاى سؤال بر انگيزى در مورد نحوه عملكرد اين شبكه‏ها و تصويرى كه به دلخواه از واقعيات ارائه مى‏دهند، ما را به سوى هوشيارى بيشتر و تحقيق موشكافانه‏تر در ماهيت، روشها و اهداف اين رسانه‏ها مى‏كشاند.

هوشيارى، شرط نجات

امروزه وسائل ارتباط جمعى اگر چه در خدمت تبليغات همه جانبه و دائمى براى حفظ منابع اربابان و در خدمت آنها است، اما در عين حال همچون تيغ دو لبه بر عليه آنها هم كار مى‏كند.
طراحان و گردانندگان چنين شعبده‏بازيهاى فكرى از فرط خودخواهى‏اى كه بدان دچار هستند، گمان مى‏كنند مردم دنيا قدرت روحى مقابله و هوش و انديشه كشف مقاصد آنها را ندارند. امروزه با همه پيچيدگى‏هايى كه در تكنولوژى و از جمله در تكنولوژى ارتباطات وجود دارد، افراد بسيارى هستند كه با دانش و هوشيارى خود و با اتكا به قدرت ايمان، بر اين تكنيكها و پيچيدگى‏ها آگاه شده‏اند و هر قدر هم دنيا پيچيده‏تر شود و هر قدر كامپيوتر و ماهواره و اطلاعات و شبكه‏هاى اطلاعاتى و برنامه ريزى جهانى رشد و پيشرفت داشته باشد، به هر حال باز هم كسانى پيدا خواهند شد كه هم با علم و دانش خويش مسائل را بفهمند و هم با ايمان و اراده و قدرت روحى خود بتوانند در برابر دشمن قدار جهانى مقاومت ورزيده و با او به مقابله برخيزند.
اما نكته در اين است كه در امان ماندن از سيطره القائات فكرى و مقابله با سياستها و تبليغات روانى دشمن، نيازمند آگاهى از روشها و شگردهاى او و داشتن شناخت و دانش و يك برنامه فرهنگى همه جانبه براى ايستادگى در مقابل تهاجم اوست.

چه بايد كرد؟

آيا اين امر كافى است كه همه ساله و در موقع فرا رسيدن سالگرد صدور فتواى امام، به اعلام غير قابل تجديد نظر بودن اين فتوا و تاكيد بر لزوم اجراى آن و به دنبال آن بيان اين مطلب از رسانه‏هاى جمعى و مراكز دولتى و نهادها يا افراد حقيقى بسنده كنيم؟ (البته اين كار براى از ميان بردن شايعات و زدودن برخى از شبهات ايجاد شده در اطراف اين فتوا لازم است اما سخن در كفايت آن است.) آيا اين كافى است كه در بعضى از سالهاى گذشته سمينارهايى در ايران جهت تبيين فتواى امام تشكيل داده و متفكران كشورهاى اسلامى گرد هم آمده و در اين باب سخنرانى كنند؟ (اين در حالى است كه فتواى امام مورد توافق فريقين بوده و مسلمانان و علماى اسلامى دو مذهب بر درستى و اتقان آن از نظر شرعى و اسلامى اتفاق نظر دارند و على‏الاصول اين مسئله براى خودشان حل‏شده است) فرض كنيم كه ما اين فتوا را در ميان خود تبيين كرديم; فايده و نفع آن براى ساير مردم جهان كه در معرض تبليغات سوء و دروغ پراكنى و تحريف واقعيات هستند چيست؟ آيا نبايد به اقدامات عملى‏تر و مؤثرترى در اين خصوص دست زد؟ آيا تاكنون از خود پرسيده‏ايم كه راجع به تبيين فتواى امام در عرصه رسانه‏هاى ارتباط‏ى چه كرده‏ايم؟
بى گمان همان طور كه سوء تفاهمات موجود در صحنه افكار عمومى جهانى كه به نوبه خود معلول تبليغات و ساخت تصاوير واژگونه و ذهنيتهاى غير واقعى از كشور و انقلاب بوده است، اثر زيادى در تخريب ذهنيت مردم و انحراف افكار و ايجاد نفور در دلها نسبت‏به ايران و انقلاب ما مى‏تواند داشته باشد; بى‏توجه‏اى به نحوه تلقى مردم جهان - كه زير بمباران تبليغات رسانه‏اى غرب و صهيونيسم مى‏باشند - از حكم تاريخى امام نيز مى‏تواند ضربات جبران ناپذيرى را به ايده امام و انقلاب اسلامى بزند.
ما نمى‏توانيم نسبت‏به تصوير ذهنى ديگران از احكام نورانى اسلام و از جمله اين فتوا نگران نباشيم. ما بايد دقيقا بدانيم كه افكار عمومى جهانى و عمدة مردم غرب راجع به كار سلمان رشدى و فتواى قتل او از سوى امام چه تصورى دارند و چگونه مى‏انديشند; تا با آگاهى كامل از اين مسئله بتوانيم در حد توان در اصلاح نگرشها بكوشيم و جوابهاى مناسب و مقتضى را در مقام تبيين اين فتوا، براى آنها بفرستيم. فراموش نكنيم كه حتى در داخل كشور خودمان نيز بسيارى از افراد - حتى بعضى از خواص(!) - به طور واضح و شفاف نمى‏دانند كه واقعا رشدى به خاطر انجام چه كارى مستحق مرگ شده گرچه از روى اخلاص و ارادتى كه به ساحت رسول گرامى اسلام(صلّی الله علیه و آله و سلّم) دارند ذره‏اى در مردود و مطرود بودن كار كسى كه به خود اجازه جسارت به آن وجود نازنين را بدهد ترديد به خود راه نمى‏دهند.
مؤسسات عريض و طويل سياسى و فرهنگى در غرب و شبكه‏هاى پيچيده اطلاعاتى دولتى و شخصى وابسته به آنها در سراسر جهان و غالبا در كشورهاى اروپايى و آمريكايى با صرف سرمايه‏هاى گزاف ضمن ايجاد كانالهاى ارتباطى متعددو غير قابل كنترل براى سلمان رشدى به ادامه حمايت از وى پرداخته و با بسيج نيروهاى وابسته به خود در اين عرصه به مقابله با اقدامات مسلمانان پرداخته‏اند.
به نظر مى‏رسد بايد در كنار اقدامات خودجوش مسلمانان در گوشه و كنار جهان و اقدامات سياسى متناسب از سوى دولتهاى اسلامى، همزمان با ايجاد موج جديدى از تبليغات روشنگرانه در مقام تبيين فتواى مهم و با ارزش امام خمينى (رحمت الله علیه)بر آمد و به شبهه‏ها و سؤالات اذهان نيالوده و حق‏جو بويژه در ميان مردم غرب كه با مبانى و مبادى فكرى اسلام آشنايى لازم را ندارند، در اين مورد پاسخ داد. نوارنيت اين فتوا را نشان داد. منطق قوى حاكم بر آن را هويدا ساخت و اثر آن را در حمايت از كليت اديان الهى خاطرنشان نمود و خلاصه از زواياى گوناگون به آن پرداخت. اين امر، خود نه‏تنها به خنثى شدن تدريجى لجن‏پراكنى‏ها و القاءات سوء دشمنان اسلام از طريق اين شبكه خواهد انجاميد بلكه در دراز مدت مى‏تواند به عامل مؤثرى در جهت جذب هر چه بيشتر نسل جديد و روشن‏ضمير ملتهاى اسلامى و بلكه ساير ملل به سمت اسلام ناب محمدى‏6 تبديل شده و به اين وسيله گامى بلند به سوى صدور انديشه‏هاى انقلاب اسلامى به سراسر جهان برداشته شود.

علاج واقعه بعد از وقوع!

حال كه دشمنان اسلام، اين جنگ ناجوانمردانه و نابرابر عقيدتى و فرهنگى را به سطح رسانه‏ها و شبكه‏هاى گسترده اطلاعاتى كشانده‏اند، ما نيز در ادامه دفاع از اعتقادات و مقدسات خود بايد به نحو مقتضى به مقابله‏به‏مثل برخيزيم و مردم جهان را كه در صورت بى‏خبرى، قربانيان اين توطئه خواهند بود در حد توان آگاه كنيم.
البته هم‏اكنون تنها چند صد ميليون نفر در يكصد و سى كشور جهان از اينترنت استفاده مى‏كنند. حتى اگر اين رقم را رقم قابل توجه‏اى در مقايسه با دسترسى بشر به ساير رسانه‏ها در كل جهان ندانيم; اما اين هم محمل مناسبى براى شانه خالى كردن از مسئوليت ابلاغ حقيقت و تبليغ صحيح از سوى عالمان و خردمندان دلسوز جهان به منظور هدايت جهانيان نخواهد بود.
حداقل كارى كه ما مى‏توانيم بكنيم اين است كه در حد توان و مقدورات خود، ضمن بهره‏گيرى از نيروى فكر و خلاقيت همه دين‏باوران و مؤمنان غيرتمند در داخل و خارج كشور، سايت‏هاى اطلاعاتى ويژه‏اى را در اختيار بگيريم. تاسيس يك پايگاه اختصاصى در اينترنت جهت تبيين فتواى امام‏خمينى(رحمت الله علیه)مى‏تواند به ما در ارسال متقابل پيامها و مطالب مورد نظرمان در اين خصوص كمك مؤثرى بكند. از اين طريق است كه قادر خواهيم بود اين فتوا را از وجوه و ابعاد مختلف آن به انظار و اذهان مردم جهان بشناسانيم. اين محيط يا پايگاه اطلاعاتى مى‏تواند به صورت تاسيس web page ها و يا دست كم در محدوده دايركردن home page ها براى انعكاس و ارسال پيامهاى مقتضى و مناسب در جهت روشنگرى افكار عمومى جهانى و نيز پاسخ به سؤالات مطرح روى شبكه در مورد اين حركت انقلابى امام باشد. همچنين مى‏توان كتابهاى نگارش يافته در نقد يا رد كتاب سلمان رشدى به زبانهاى مختلف را معرفى كرد و نحوه تهيه آنها و يا دسترسى علاقه‏مندان به اين كتابها را اعلام نمود.
به هر حال به نظر مى‏رسد دست روى دست گذاشتن و صحن/ه را براى رقيبان خالى كردن و در يك كلام بى عملى يا انفعال هيچ دستاورد مثبتى براى ما در اين زمينه به همراه نخواهد داشت‏بلكه فقط و فقط تقويت كننده جبهه مقابل خواهد بود. لذا با توجه به اينكه در حال حاضر يك جريان مؤثر براى مقابله با جريان تبليغى از ناحيه سلمان رشدى روى اينترنت وجود ندارد; به نظر مى‏رسد موقعيت مناسبى است تا از اين وسيله براى پاسخگويى مناسب و حداقل ابراز و اظهار كلمه حق در برابر پايگاههاى چند مليتى - اين نمايندگان سلاطين جائر زمانه - سود جست. به هيچ رو نبايد اجازه داد كه يك فضاى يك طرفه و تك صدايى در اين شبكه حاكم شود و هيچ پاسخگو و نداى ديگرى در مقابل آنها نباشد.
هر گونه سرمايه گذارى مادى و معنوى لازم در اين زمينه، بايد با همت همه مؤمنان به دين و حافظان معنويت و اخلاق و پاسداران حرمت و شرافت و كرامت انسانى فراهم گردد و تلاشگران در اين عرصه به شايستگى مورد كمك و مساعدت قرار گيرند.
منبع: سایت سراج




نظرات کاربران
ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.
مقالات مرتبط
موارد بیشتر برای شما
نقش طرح توجیهی کسب و کار در اخذ مجوز و تسهیلات بانکی
نقش طرح توجیهی کسب و کار در اخذ مجوز و تسهیلات بانکی
بعد از مراسم تحلیف ترامپ چه اتفاقاتی در انتظار خاور میانه است؟
بعد از مراسم تحلیف ترامپ چه اتفاقاتی در انتظار خاور میانه است؟
قدردانی ابوعبیده از جمهوری اسلامی ایران برای انجام دو عملیات وعده صادق
play_arrow
قدردانی ابوعبیده از جمهوری اسلامی ایران برای انجام دو عملیات وعده صادق
سجده شکر جوانان فلسطینی بعد از اعلام آتش بس
play_arrow
سجده شکر جوانان فلسطینی بعد از اعلام آتش بس
اقدام جالب یک خبرنگار در لحظه آغاز آتش‌بس در غزه
play_arrow
اقدام جالب یک خبرنگار در لحظه آغاز آتش‌بس در غزه
حضور مجاهدان حماس در خیابان‌های غزه
play_arrow
حضور مجاهدان حماس در خیابان‌های غزه
وداع با پیکر شهیدان رازینی و مقیسه در معراج شهدا
play_arrow
وداع با پیکر شهیدان رازینی و مقیسه در معراج شهدا
ورود کامیون‌ کمک‌های بشر دوستانه به غزه
play_arrow
ورود کامیون‌ کمک‌های بشر دوستانه به غزه
بزرگترین شکست صهیونیست‌ها
play_arrow
بزرگترین شکست صهیونیست‌ها
آغاز به کار روند انتقال اسرای صهیونیست در غزه به صلیب سرخ
play_arrow
آغاز به کار روند انتقال اسرای صهیونیست در غزه به صلیب سرخ
تصاویر اولیه از تحویل اسرای صهیونیست
play_arrow
تصاویر اولیه از تحویل اسرای صهیونیست
پاسخ دختر شهید سیدحسن نصرالله به شایعه زنده بودن پدرش
play_arrow
پاسخ دختر شهید سیدحسن نصرالله به شایعه زنده بودن پدرش
تجلیل رهبر انقلاب از شهیدان رازینی و مقیسه بعد از اقامه نماز بر پیکر این دو شهید.
play_arrow
تجلیل رهبر انقلاب از شهیدان رازینی و مقیسه بعد از اقامه نماز بر پیکر این دو شهید.
اقامه نماز رهبر انقلاب بر پیکر دو قاضی شهید
play_arrow
اقامه نماز رهبر انقلاب بر پیکر دو قاضی شهید
حکمت | جامع نگری در تربیت دینی / استاد عالی
music_note
حکمت | جامع نگری در تربیت دینی / استاد عالی