چگونگی افزایش سرعت دانلود در انواع گوشی

گوشی های ما همیشه با سرعت بهینه ی اینترنت به آن وصل نمی شوند و بسیاری اوقات سرعت پایین و تاخیر زیاد در اتصال گوشی به اینترنت ما را کلافه می کند. اگر شما هم از سرعت پایین اینترنت در گوشی خود کلافه شده اید، خوب است بدانید که راه های زیادی برای افزایش سرعت اینترنت وجود دارد. هیچ کدام از این راه ها نمی توانند شبکه ی اینترنت گوشی شما را از 4G و یا LTE به شبکه ی 5G تبدیل کنند؛ اما می توانید با به کار بستن این روش ها سرعت بارگذاری محتوا در مرورگرهای خود را افزایش دهید.
يکشنبه، 19 آبان 1398
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما
چگونگی افزایش سرعت دانلود در انواع گوشی

افزایش سرعت دانلود گوشی

سرعت دانلود گوشی ارتباط مستقیم با سرعت اینترنتی که از آن استفاده می کنید دارد.

اگر اینترنت وای فای یا سیم کارتی که از آن استفاده می کنید از سرعت بالایی برخوردار نباشد، قطعا سرعت دانلود شما نیز کاهش یافته و در برخی مواقع حتی به صفر خواهد رسید.

در نتیجه برای افزایش سرعت دانلود گوشی ، ابتدا بهتر است به فکر راهکارهایی برای افزایش سرعت اینترنت گوشی باشیم.

پس از اینکه سرعت اینترنت گوشی خود را تست کرده و آن را به حداکثر خود رساندیم، حال نوبت به آن می رسد که سرعت دانلود را نیز افزایش دهیم.

البته راهکارهایی که در ادامه معرفی می شوند، به اندازه راهکار اول که افزایش سرعت اینترنت گوشی بود، کارایی ندارند اما با این حال می توانند تاثیر خوبی را بر افزایش سرعت دانلود گوشی شما داشته باشند.

در ادامه تعدادی از این راهکارها معرفی شده و توضیحات مختصری در رابطه با نحوه بکارگیری آن ها ارائه شده است که پیشنهاد می کنیم حتما مطالعه نمایید.
 
استفاده از یک برنامه مدیریت دانلود
اولین و بهترین راهکار برای افزایش سرعت دانلود گوشی یا کامپیوتر یا هر دستگاه دیگری، استفاده از یک برنامه مدیریت دانلود معتبر می باشد.

برنامه هایی همچون IDM و ADM از جمله معروف ترین برنامه های مدیریت دانلود هستند که می توانند سرعت دانلود دستگاه شما را تا چندین برابر، بالا ببرند.

علاوه بر این ها برنامه های مدیریت فایلی همچون ES File Explorer دارای برنامه مدیریت دانلود درونی نیز هستند که می توانند در این زمینه نیز به کاربر کمک رسانند.

اساس کار برنامه های مدیریت دانلود، استفاده حداکثری از توان اینترنت برای دانلود و شکستن فایل ها به چندین فایل مختلف می باشد.

این برنامه ها  قادرند فایل در حال دانلود را به چند قسمت مختلف تقسیم کرده و به صورت همزمان به دانلود این قسمت ها پرداخته و در پایان دوباره تمام بخش ها را به یکدیگر متصل کرده و یک فایل را تشکیل دهند.

به این ترتیب سرعت دانلود چند برابر شده و به طور محسوسی افزایش پیدا می کند.
 
بستن دیتای برنامه ها
یکی دیگر از روش های افزایش سرعت دانلود در گوشی های تلفن همراه، بستن دیتای بقیه برنامه هاست.

به طور معمول هر تلفن همراه حداقل بین 10 تا 20 برنامه مختلف دارد که این برنامه ها بطور همیشگی به اینترنت متصل بوده و از داده های پس زمینه استفاده می کنند.

به عنوان مثال هنگامی که شما از واتس اپ خارج می شوید، این برنامه همچنان اتصال خود با اینترنت را حفظ کرده و اگر پیامی برایتان ارسال شود، آن را دریافت می کند.

به این ترتیب، درصد زیادی از دیتای اینترنت گوشی شما صرف برنامه هایی می شود که از داده های پس زمینه برای برقراری ارتباط خود با اینترنت، استفاده می کنند.

البته این ارتباط برای برنامه های پیام رسانی و سایر برنامه های ضروری، نه تنها مورد بیهوده ای نیست، بلکه بسیار مفید نیز هست.

اما در حین دانلود که شاید چند دقیقه بیشتر طول نکشد، ما می توانیم دیتای این برنامه ها را بسته تا سرعت دانلود خود را افزایش دهیم.

خوشبختانه در اندروید، راهکاری برای این موضوع اندیشیده شده است که با استفاده از آن می توانید دیتای پس زمینه همه برنامه ها را به صورت یک جا ببندید و تنها برنامه هایی را مجاز به استفاده از اینترنت کنید که در حال اجرا بوده و در صفحه نمایش ظاهر شده اند.

به این ترتیب شما می توانید برنامه دانلود خود را اجرا کرده و دیتای سایر برنامه ها را متوقف کنید و پس از پایان دانلود، دوباره دیتای پس زمینه برنامه های خود را فعال کنید.

برای غیر فعال کردن دیتای پس زمینه برنامه ها باید از طریق تنظیمات گوشی به بخش Data usage گوشی خود مراجعه کرده و از طریق گزینه Restrict background data، داده های پس زمینه برنامه های گوشی را غیر فعال کنید.

پس از پایان عملیات دانلود، دوباره به همین بخش بازگشته و این داده ها را فعال کنید.
 
خالی کردن حافظه کش
حافظه کش برنامه ها که در گذشته در رابطه با آن مفصلا صحبت کرده ایم، می تواند دلیل دیگری بر کاهش سرعت اینترنت و حتی دانلود گوشی باشد.

اگر این حافظه برای مدت زمان زیادی خالی نشده باشد، با انواع فایل های مختلف از برنامه های متعدد پر شده و در نتیجه جایی برای بارگذاری فایل های جدید باقی نمی ماند. در این شرایط سرعت گوشی به طرز محسوسی پایین آمده و ممکن است در حین کار، به طور کلی هنگ کرده و فریز شود.

پاک کردن حافظه کش برنامه ها، خصوصا برنامه هایی نظیر مرورگر و دانلود منیجر که از آن ها برای دانلود استفاده می کنید، می تواند تا حد زیادی باعث افزایش سرعت دانلود گوشی شما شود.
 
دانلود های خود را در ساعات مناسب انجام دهید
اما در آخر می توان گفت که یکی از روش های افزایش سرعت دانلود در گوشی ، دانلود در زمان هایی است که افراد کمتری به اینترنت متصل هستند.

سعی کنید دانلود های خود را در ساعاتی از شبانه روز انجام دهید که ساعات اوج مصرف اینترنت نباشد.

به عنوان نمونه، ساعات آغازین بامداد بهترین زمان ها برای دانلود می باشند چرا که اکثر کاربران اینترنت در خواب بوده و سرعت اینترنت به طرز محسوسی افزایش پیدا می کند.

استفاده از برنامه های مدیریت دانلود این امکان را به شما می دهد که دانلود های مورد نظر خود را زمانبندی کرده و در تایم هایی که حتی در خواب هستید، گوشی شما به صورت خودکار اقدام به دانلود فایل های مورد نظر شما نماید.

پس لینک دانلود های مورد نظر خود را در برنامه مدیریت دانلود خود اضافه کرده و سپس آن را برای زمان هایی که استفاده از اینترنت به حداقل می رسد، زمانبندی کنید.


منبع: سایت نظارت بر خانواده


ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.
مقالات مرتبط