توصیه های iKeepSafe
شکاک باشید. حتی اگر که سایتی خفن و حرفه ای به نظر می رسد، ممکن است که اطلاعات دقیقی را برایتان به همراه نداشته باشد.قبل از این که اطلاعاتی که این سایت ارسال کرده است را باور کنید، از خودتان بپرسید که مزیتی که از دیدن این سایت به دست می آورید چیست؟
و چه مزایایی را از دست خواهید داد؟
درباره ی منابع تحقیق کنید. بیابید که چه کسی اطلاعات را منتشر کرده است و از خودتان درباره ی این که آیا قابل اعتماد هستند یا خیر سوال بپرسید.
همیشه درباره ی چیزهایی که پیدا می کنید حقیقتش را نیز جستجوو کنید.
بهترین راه برای انجام این کار این است که حداقل ۳ منبع برای یک موضوع را بررسی کنید، همچنین منابعی که دیدگاه های متناقضی دارند را نیز بررسی کنید.
توصیه های Common Sense Media
وقنی که جستجو می کنید، چند نتیجه ای که در مرورگرتان می آید را بررسی بفرمایید. از کلیدواژه های متفاوتی استفاده بفرمایید.این کار باعث می شود تا دیدگاه های متفاوتی را نیز بیابید که ممکن است در اصل موضوع تفاوت ایجاد کند. همچنین همیشه سعی داشته باشید که به دنبال منابعی شناخته شده ای مانند ویکی پدیا و یا About باشید.
یک استراتژی جستجو داشته باشید. به دقت فکر کنید و به دنبال جستجوهایی موثر باشید که برای شما نتایج مرتبطی را به ارمغان بیاورد. از کیوردهای متعدد، ترکیبی و توضیحی استفاده نمایید.
به دامنه ی ادرس های اینترنتی دقت بفرمایید، دامنه ی آدرس در انتهای آدرس سایت درج می شود و گویای این است که با چه سازمانی در ارتباط هستید و می توانید صحت مطالب مطرح شده در آن وب سایت را تا حدودی مشخص کنید.
این توصیه ها برای برخی از شرکای گوگل در مباحث امنیت در فضای مجازی است که آن ها را با یکدیگر مرور کردیم.
منبع: سایت نظارت بر خانواده