آشنایی با گیاه چریش

چریش، درختی همیشه سبز است که 15تا20 متر رشد می کند. درخت چریش گرمسیری بوده و در هند ، پاکستان و بنگلادش و ایران می روید . این گیاه به سبب خواصی که دارد در کشور هند، این درخت را مقدس می دانند. برگ، گل، میوه، ریشه و پوست این درخت خواص فراوانی دارد.. این درخت دارای برگ های باریک به رنگ سبز و دانه ها و گل های این گیاه بسیار خوشبو می باشند. با ما همراه باشید.
دوشنبه، 9 دی 1398
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما
آشنایی با گیاه چریش

فواید و کاربردهای چریش، برگ حیرت‌انگیز

نگاهی به خواص‌ دارویی فراوان و کاربرد های متنوع برگ‌ های چریش می‌ اندازیم، گیاهی طبیعی و پر منفعت که دارای خواصی برای پوست، خواص ضد سرطانی و ضد باکتریایی می‌ باشد و مورد استفاده مرتاض‌ های سادانا ست.

چریش درختی فوق‌ العاده منحصربه فرد است و برگ‌ های آن در زمره پیچیده‌ ترین برگ‌ های گیاهی به حساب می‌ آیند.
 
خواص ضدسرطانی چریش
چریش از خواص دارویی افسانه‌ ای بسیاری برخوردار است اما یکی از مهم‌ ترینِ آنها از بین بردن سلول‌ های سرطانیست.

در بدن همه ما سلول‌ های سرطانی وجود دارد، اما این سلول‌ ها به طور طبیعی، بی‌ نظم و سازماندهی نشده هستند.

اما اگر خودتان شرایط خاصی را در بدنتان فراهم کنید، آنها مجال سازماندهی می‌‌ یابند.

جهش از یک خطای جزئی به یک جنایت سازمان‌ یافته و بروز فاجعه‌ ای عظیم. مادامی که این سلول‌ ها بی‌ هدف این‌ طرف و آن‌ طرف می‌ چرخند، مشکلی پیش نمی‌ آید.

اما به محض اینکه همه یک‌ جا جمع می‌ شوند، فاجعه‌ ای به وقوع می‌ پیوندد.

مصرف روزانه مقدار کمی چریش، تعداد سلول‌ های سرطانی را از حد نصاب کمتر نگه می‌ دارد، بنابراین امکان تجمع و حمله به دستگاه‌ های مختلف بدن برایشان فراهم نخواهد شد.
 
خواص ضد باکتریایی چریش
دنیا لبریز از باکتریست. بدن نیز همین‌ طور مملو از باکتریست. در وجود شما موجودات میکرو ارگانیسم فراوانی زندگی می‌ کنند که ورای تصور شماست.

بدون آنها امکان هضم هیچ چیزی برای شما وجود ندارد، در حقیقت امکان حیات شما نیز وجود نخواهد داشت.

اکثر باکتری‌ ها مفید ند اما برخی از آنها دردسر سازند. بدن شما به طور مداوم در حال صرف انرژی برای کنترل آنهاست.

اگر میزان باکتری‌ های مضر افزایش یابد، احساس ضعف می‌کنید زیرا سیستم دفاعی بدن مجبور به صرف انرژی مضاعف برای مقابله با آنها خواهد شد.

با مصرف خوراکی و موضعی چریش می‌ توانید باکتری‌ها را کنترل کرده، زمینه رشد فزاینده آنها را از بین ببرید و بدین ترتیب مجبور نیستید تا انرژی بدن را صرف مقابله با آنها نمائید.

اگر روزانه میزان معینی چریش مصرف نمائید، باکتری‌های مضر روده‌ای را نابود خواهد کرد و به طور کلی روده شما پاک و عاری از هرگونه عفونت خواهد ماند.

همچنین اگر در نقاط خاصی از بدن بوی نامطبوعی به مشام می‌ رسد، بدین معناست که میزان فعالیت باکتری‌ ها در آن نقطه زیاد است. تقریبا همه به نوعی متحمل مشکلات پوستی خفیفی هستند.

اگر مقداری برگ چریش را پیش از استحمام روی پوست خود مالیده و اجازه دهید تا مدتی باقی مانده و خشک شود و سپس با آب بشوئید، نقش پاک‌ کننده ضد باکتریایی خوبی را برایتان ایفا خواهد کرد.

شیوه دیگری از کاربرد موضعی چریش: چند برگ چریش را به مدت یک شب در آب خیس کنید و صبح با این آب استحمام کنید.

اگر بدن خود را با آب چریش بشوئید، پوستی پاک و درخشان برایتان به ارمغان می‌آورد.
 
خواص چریش برای مرتاض‌ های سادانا
مهم‌ تر از همه موارد بالا، خواص گرما بخشی چریش به بدن است. تولید گرما در بدن کمک شایانی به تولید نیروی مضاعفی در قالب انرژی می‌ کند.

طبیعت‌ های مختلفی می‌ تواند بر بدن غالب شود که دو مورد از آنها در اصطلاح سنتی sheeta و ushna خوانده می‌ شود.

نزدیک‌ ترین واژه به شیتا در زبان انگلیسی سرما می‌ باشد اما معادل کامل آن نیست.

اگر طبیعت بدن شما به شیتا متمایل باشد، میزان ترشحات مخاطی در بدن شما افزایش می‌ یابد.

ترشحات مخاطی بیشِ از حد، زمینه‌ساز بیماری‌ های عدیده‌ ای از جمله سرما خوردگی متعارف و سینوزیت تا مشکلات فراوان دیگری در دستگاه‌ های مختلف بدن می‌ گردد.

برای یک هاتایوگی، مصرف چریش بسیار مهم است زیرا بدن آنها را تا حدودی به طبیعت اوشنا سوق می‌ دهد.

اوشنا به معنای سوختگیری می‌ باشد. برای سادهاکا که در عوالم ناشناخته سیر می‌ کنند، همراه داشتن کمی سوخت اضافه برای مواقعی که دستگاه‌ های بدن به انرژی بیشتری نیاز پیدا کردند، قابل اطمینان‌ تر است.

ضروریست که شعله آتش را کمی افروخته‌ تر از حد معمول نگه دارید. هنگامی که بر بدن طبیعت شیتا غالب شود، توانایی انجام فعالیت زیاد از فرد گرفته می‌شود.

اما اگر بدن خود را به سوی طبیعت اوشنا سوق دهید، حتی اگر سیاحت کرده و با هر چیزی روبرو شوید این آتش مضاعف همواره مشتعل خواهد ماند و از عهده نفوذ عوامل خارجی برخواهد آمد. چریش در این مسیر نقش پشتیبانی قدرتمند را ایفا می‌ کند.
 
نکاتی که باید مد نظر داشته باشید
مد نظر داشته باشید، در صورت مصرف بیش از حد، چریش موجب نابودی نطفه می‌ گردد. خانم‌ های باردار در چهار تا پنج ماه اول بارداری که جنین در حال رشد است نباید چریش مصرف کنند.

چریش صدمه‌ ای به تخمدان وارد نمی‌ کند اما دمای مضاعفی در آن ناحیه ایجاد می‌کند و درهنگام بارداری که دمای بدن به طور طبیعی بالاست، این گرمای مضاعف ممکن است باعث از بین رفتن نطفه گردد.

خانم‌ هایی که قصد باردار شدن دارند نباید چریش مصرف کنید زیرا موجب گرمای مضاعف شده و این امر تهدیدی مشابه با یک جسم خارجی برای جنین محسوب می‌ شود.

اگر دمای بدن بالا رود تغییرات خاصی در دستگاه‌ های بدن رخ می‌ دهد، که زنان بیش از مردان متوجه این موضوع خواهند شد. بعد از آغاز مصرف روزانه چریش، فواصل چرخه قاعدگی برخی از خانم‌ ها کوتاه‌ تر می‌شود.

در این موارد فقط کافیست آب بیشتری بنوشید. اگر نوشیدن آب به تنهایی برای کاهش دمای بدن کفایت نکرد، یک برش کوچک لیمو یا کمی آب لیمو به آب مصرفی خود اضافه نمائید و اگر باز هم مثمر ثمر نبود، آب gourd بنوشید که از خواص خنک‌ کنندگی برخوردار است.

گزینه‌ دیگر مصرف روغن کرچک است. اگر مقدار کمی از آن را به داخل ناف، اطراف چاکرای قلب، چال گردن و پشت گوش خود بمالید، بی‌ درنگ احساس خنکی خواهید کرد.


منبع: سایت مجله سلامت


ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.
مقالات مرتبط