«روانشناسي اجتماعي»، بهترين گزينه هکرها براي نفوذ

با وجود تنوع بسيار در روشهاي اينترنتي نفوذ و تخريب، "روانشناسي اجتماعي" هنوز بهترين ابزار تبهکاران اينترنتي براي انتشار کدهاي مخرب از طريق نامه هاي الکترونيک و يا شبکه هاي اجتماعي محسوب مي شود. بر اساس تازه ترين گزارش شرکت امنيتي Panda security، بسياري از خرابکاران اينترنتي با اطلاع از افزايش توجه کاربران به اخبار و وقايع روز دنيا، خود در نقش خبررسان ظاهر شده و با سوء استفاده از اخبار جنجالي و پرمخاطب به انتشار ويروس، هرزنامه و يا جاسوس
چهارشنبه، 26 اسفند 1388
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما
«روانشناسي اجتماعي»، بهترين گزينه هکرها براي نفوذ
«روانشناسي اجتماعي»، بهترين گزينه هکرها براي نفوذ
«روانشناسي اجتماعي»، بهترين گزينه هکرها براي نفوذ






با وجود تنوع بسيار در روشهاي اينترنتي نفوذ و تخريب، "روانشناسي اجتماعي" هنوز بهترين ابزار تبهکاران اينترنتي براي انتشار کدهاي مخرب از طريق نامه هاي الکترونيک و يا شبکه هاي اجتماعي محسوب مي شود. بر اساس تازه ترين گزارش شرکت امنيتي Panda security، بسياري از خرابکاران اينترنتي با اطلاع از افزايش توجه کاربران به اخبار و وقايع روز دنيا، خود در نقش خبررسان ظاهر شده و با سوء استفاده از اخبار جنجالي و پرمخاطب به انتشار ويروس، هرزنامه و يا جاسوس افزار مي پردازند.
بنابر اين گزارش، انتشار نامه هايي با موضوع چگونگي جلب توجه جنس مخالف و يا دانلود نرم افزارهاي جاسوسي ازتلفن هاي همراه براي اطلاع از تماس ها، پيغام ها و فايل هاي رد و بدل شده، موجب نگراني شرکت هاي امنيتي گرديده است.
اين نامه ها اغلب آلوده بوده و يا حاوي لينک هايي هستند که کليک بر روي آنها دردسرساز است. از ابتداي سال 2009 ميلادي سوء استفاده از خبر درگذشت مايکل جکسون، انتشار بيماري آنفولانزاري خوکي و نيز اخبار مربوط به رياست جمهوري آمريکا موجب توليد و انتشار بيشترين تعداد نامه هاي آلوده و هرزنامه هايي شد که بر مبناي روانشناسي اجتماعي کاربران اينترنت عمل مي کنند.
اين در حاليست که نرم افزارهاي جاسوسي در تلفن هاي همراه، اخبار مربوط به روز استقلال آمريکا و نيز خبرهاي مربوط به خبرگزاري رويترز رتبه هاي بعدي موضوعات خطرناک براي نامه هاي الکترونيک را به خود اختصاص داده اند. به خاطر داشته باشيد که:
- نخستين گام خرابکاران در انجام حملات مبتني بر روانشناسي اجتماعي، جلب توجه و يا تحريک شما به باز کردن نامه ها و يا کليک بر روي لينک هاي ارسالي است، بنابراين دستپاچه نشويد و در برابر کنجکاوي خود مقاومت کنيد و نيز ...
- مراقب باشيد که تنها از آدرس قانوني و رسمي هر پايگاه يا هر صفحه اينترنتي براي بازديد آن صفحه استفاده کنيد. بسياري از صفحات آلوده کاملاً شبيه به صفحات رسمي و امن طراحي مي شوند تا کاربران احساس خطر خاصي در آنها نداشته و متوجه تهديدهاي آن نشوند.
منبع: دنياي کامپيوتر و ارتباطات، شماره 81




نظرات کاربران
ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.
مقالات مرتبط
موارد بیشتر برای شما