آیا عطر زدن در دین اسلام حرام است؟!

جالب است بدانید هزینه‌ای که پیامبر برای خرید عطر مردانه صرف می کردند، بیشتر از هزینه‌ای بود که صرف غذا می کردند.
يکشنبه، 12 تير 1401
تخمین زمان مطالعه:
پدیدآورنده: مرتضی شعله کار
موارد بیشتر برای شما
آیا عطر زدن در دین اسلام حرام است؟!
دین اسلام همواره مسلمانان را به آراستگی به خصوص در نواحی، سر، صورت و بدن تشویق کرده است. امروز قصد داریم جایگاه عطر و ادکلن در دین اسلام و سیره پیامبران و امامان را مورد بررسی قرار دهیم و اطلاعات جالب توجهی را درباره جایگاه عطر و ادکلن در دین اسلام ما شما در میان بگذاریم، پس تا پایان همراه ما باشید.

آیا دین اسلام با آراستگی و استفاده از عطرها مشکل دارد؟!

متاسفانه بسیاری از مخالفان اسلام با مطرح کردن موارد دروغین و حتی در برخی اوقات استفاده از حدیث‌های ساختگی قصد دارند چهره دین اسلام را خراب کنند تا به خصوص قشر جوان از دین زده شود! یکی از این موارد مطرح کردن این موضوع است که دین اسلام با عطر زدن مشکل دارد!

این درحالی است که اگر شما جستجوی بسیار کوچکی در تاریخ انجام دهید، به این موضوع پی خواهید برد که خود پیامبر و امامان در عین اینکه ساده زیست بودند اما هیچگاه نسبت به وضعیت ظاهری و آراستگی خود بی توجه نبودند.

استعمال عطرها نیز از همان زمان توسط ائمه انجام میشد و حتی مردم مورد تشویق قرار می گرفتند تا به خصوص در هنگام عبادت با خدا از عطر استفاده نمایند.

از موارد فوق می توان نتیجه گرفت که دین اسلام برای استفاده از عطرها نه تنها مشکلی ندارد، بلکه جایگاه استفاده از عطر در اسلام بسیار بالا است و تاکید زیاید بر روی این مورد شده است.

جالب است بدانید هزینه‌ای که پیامبر برای خرید عطر مردانه صرف می کردند، بیشتر از هزینه‌ای بود که صرف غذا می کردند.

استعمال عطر توسط پیامبر و ائمه!

 
آیا عطر زدن در دین اسلام حرام است؟!



نقل شده است که هنگامی که پیامبر (ص) از منزل خارج می شدند، به دلیل استفاده از عطر و بوی خوشی که داشتند، همه مردم متوجه حضور ایشان می شدند.

امام رضا (ع) در مورد استفاده از عطر و ادکلن در اسلام می فرمایند، بر هیچکس روا نیست که از به کار بردن عطر (ماده خوشبو) در هر روز خودداری کند، پس اگر نتواند، یک روز در میان چنین کند و اگر باز هم نتواند،‌ معطر ساختن خود را در روز جمعه ترک نکند.

امام صادق (ع) در رابطه عطر زدن می فرمایند: «ثواب نماز فردی که عطر زده باشد 70 برابر بالاتر از کسی است که عطر نزده باشد.» همچنین در جایی دیگر فرمودند: «آنچه در خریدن عطر مصرف می‌کنی، عنوان اسراف ندارد.» جالب است بدانید که خود امام صادق به گونه‌ای عطر می زدند که جایگاه حضور ایشان در مسجد از روی عطرشان قابل تشخیص بود.

امام سجاد (ع) در نمازخانه خود یک شیشه مشک نگهداری می کردند و هنگام نماز مقداری از آن را به لباس و بدن خود می زدند تا همیشه آراسته باشند.

موارد فوق تنها اندک مواردی بودند که به آن‌ها اشاره کردیم و استفاده از عطرها در میان ائمه و معصومین بسیار رایج و پرکاربرد بوده است.

استفاده از چه نوع عطرهایی در اسلام توصیه شده است؟

استفاده از عطرهایی با روایح خاص که بیشتر توسط ائمه مورد استفاده قرار می گرفت، در روایات و احادیث بیشتر توصیه شده است؛ در ادامه این روایح و عناصر را به شما معرفی کرده و یک عطر مشهور امروزی با استفاده از آن را به شما معرفی خواهیم نمود.

 
آیا عطر زدن در دین اسلام حرام است؟!

1) عطر با رایحه مشک

مشک یک ماده خوشبو است که از قسمتی از بدن آهوی خاصی گرفته می شود. این ماده خوشبو در بسیاری از عطرهای امروزی استفاده می شود که از جمله مشهورترین آن‌ها می توان به عطر زیر اشاره نمود.
 

عطر کوکو مادمازل شنل زنانه (Coco Mademoiselle Chanel)

عطر کوکو مادمازل از برند مشهور شنل در سال 2001 طراحی و روانه بازار شد. این زنانه در نت پایانی خود رایحه مشک را دارد که حسن ختام فوق‌العاده‌ای برای شما رقم می زند. قیمت ادکلن کوکو مادمازل شنل اصل با توجه به کیفیت بالایی که دارد، خرید خوبی محسوب می شود و شما را تا مدت زیادی از خرید عطر زنانه بی نیاز می کند.
 

2) عطر با رایحه عنبر یا کهربا

عنبر یا کهربا یک ماده گرانبها و بسیار خوشبو است که از بدن یک نهنگ که به نهنگ عنبر شهرت دارد، استخراج می شود. عطر زیر یکی از بهترین عطرها با رایحه عنبر است.
 

عطر دلچه گابانا دوان مردانه (Dolce Gabbana The One Men)

عطر دوان مردانه در سال 2008 توسط برند مشهور ایتالیایی دلچه گابانا طراحی و روانه بازار شد. این عطر مردانه یکی از پرطرفدارترین عطرهای مردانه به شمار می آید و در نت پایانی آن از عنبر استفاده شد است.
 

3) عطر با رایحه غالیه

شاید پیش از این نام این عنصر را نشنیده باشید اما باید به شما بگوییم که در واقع غالیه ترکیبی از عنبر و مشک با روغن است و در بسیاری از عطرهای امروزی به کار رفته است. جالب است بدانید برند فرگرانس هوس در سال 2017 عطری با نام مشک عنبر را به بازار عرضه کرده است.
 

4) عطر با رایحه عود قَماری

عود قماری یک نوع عود هندی است که استفاده از آن موجب فعال‌تر شدن و سرحال‌تر شدن شما می شود. به دلیل کمیاب بودن عود قماری، عطرهای اندکی در جهان با این رایحه ساخته شده اند که عطر Agarwood Oud Aloeswood Gaharu یکی از مشهورترین آن‌ها است.
 

5) عطر با رایحه گلاب

گلاب یکی از رایحه‌های شیرین و دوست داشتنی است که در عطرهای زیادی به خصوص عطرهای زنانه استفاده می شود. عطر Rosewater از برند Crabtree & Evelyn یکی از عطرهای با رایحه گلاب است.
 

6) عطر با رایحه زعفران

زعفران یکی از روایح آرامشبخش و همچنین شادی بخش است که بسیار گرانبها است. از این ماده در صنعت عطرسازی نیز استفاده می شود و رایحه زعفران بسیار دلپذیر و پرطرفدار است. عطر معروف باکارات رژ از برند کورکجان یکی از عطرهای مشهوری است که در عناصر به کار رفته در آن، زعفران نقش پر رنگی ایفا می کند.
 

7) عطر با رایحه گل بنفشه

روایح گلی به طور کلی در عطرها بسیار زیاد استفاده می شوند. یکی از این گل‌ها، گل بنفشه است که در دین اسلام توصیه شده است از عطر با رایحه گل بنفشه استفاده نمایید. عطر هالووین بنفش از برند اسپانیایی خسوس دل پوزو یکی از عطرهای مشهوری است که با رایحه گل بنفشه ساخته شده است.

کلام پایانی

امیدواریم که این مطلب برای شما مفید بوده باشد و مورد توجه‌تان قرار گرفته باشد و به خوبی با جایگاه عطر و ادکلن در دین اسلام آشنا شده باشید.

دین اسلام نه تنها مشکلی با آراسته بودن ندارد بلکه آن را بسیار امر پسندیده می داند. از این دست شایعات و حتی خرافات به خصوص در فضای مجازی بسیار دیده می شود که مثلا عطر جدایی میاره.

به شما توصیه می کنیم پیش از اینکه این موارد را باور کرده و برای دیگران ارسال کنید، ابتدا از صحت آن مطمئن شوید.

شما می توانید تمامی عطرهای معرفی شده در مطلب فوق و همچنین سایر عطرهای اورجینال را از وب سایت درین عطر به نشانی (Dorinatr.com) خریداری نمایید.

درین عطر اولین فروشگاه فروش عطر و ادکلن و لوازم آرایشی در سطح کشور است که تمامی عطرهای اورجینال خود را با گارانتی مادام العمر اصالت به دست خریداران می رساند تا شما بدون هیچ نگرانی و دغدغه‌ای اقدام به خرید عطر اورجینال نمایید.


نظرات کاربران
ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.
مقالات مرتبط