قند یکی از فرآورده های چغندر می باشد که می توانید از آن به همراه نوشیدنی های بی مزه و تلخ استفاده کنید و از نوشیدن آن ها لذت ببرید. این ماده دارای مزایا و معایبی می باشد که برایتان بیان می کنیم. تا پایان این مطلب با ما باشید.
قند می تواند شما را از یبوست نجات بدهد و با تحریکات شکمی یکی از بزرگ ترین مشکلاتی که دارید را حل می کند. البته بهتر است بدانید که مصرف بیش از اندازه قند برای بدن خوب نیست و در ادامه معایب آن را برایتان خواهیم گفت.
تقویت سیستم ایمنی
یکی دیگر از فوایدی که قند برای شما دارد در این است که می تواند بدن شما را در برابر رادیکال های آزاد حفظ کند زیرا دارای مواد بسیار مهمی همچون پتاسیم، منیزیم آهن و فسفر می باشد. البته این مواد می تواند نشانه های آنفولانزا را نیز کنترل کند و از حاد شدن آن جلوگیری می کند.
متعادل نگه داشتن الکترولیت ها
الکترولیت ها موادی بسیار مهم برای ثابت نگه داشتن وزن بدن می باشند و یکی از خواص این ماده در ثابت نگه داشتن میزان الکترولیت ها در بدن می باشد و همچنین می تواند به ماهیچه سازی کمک کند.
بالا بردن سطح انسولین
یکی از بزرگ ترین مشکلاتی که مصرف قند برای شما ایجاد می کند بالا بردن انسولین در خون است و این امر موجب بالا رفتن قند خون شما می شود و در افراد دیابتی این امر بسیار خطرناک و حادثه آفرین است. با توجه به تحقیقاتی که صورت گرفته است این ماده بسیار سریع جذب بدن شده و می تواند مقاومت انسولین را بالا ببرد. این امر می تواند سلامت متابولیک را به خطر بیندازد و زندگی فرد دیابتی را تهدید کند. البته میوه ها هم دارای قند می باشند ولی چون به همراه فیبر ها هستند این روند را آهسته تر می کنند و مشکلی برای افراد ایجاد نمی کنند.
دیابت نوع دو
یکی از بد ترین عارضه هایی که مصرف قند برای شما به ارمغان می آورد ایجاد دیابت نوع دو می باشد. در نظر داشته باشید که این دیابت معمولا از دهه ۴۰ زندگی فرد شروع می شود و شما می توانید با دارو های خوراکی و رژیم غذایی مناسب آن را کنترل کنید ولی همه چیز به این آسانی ها که فکر می کنید نیست بنابراین بهتر است میزان استفاده از قند را به یک حالت تعادل برسانید و مقاومت انسولینی در بدن خود بوجود نیاورید زیرا لوزالمعده بعد از مدت ها تولید انسولین بیش تر می تواند از انجام این کار صرف نظر کند و شما را به خطر دیابت نوع دو نزدیک تر کند.
بالا رفتن وزن
زانی که شما از قند استفاده می کنید بهتر است با خواص آن نیز آشنایی داشته باشید. در واقع مصرف قند می تواند شما در معرض چاقی و اضافه وزن قرار بدهد. زمانی که شما از مقداری قند استفاده می کنید بدن میزان مناسبی از آن را دریافت می کند و بقیه آن در بدن شما به شکل چربی ذخیره می شود. همانطور که می دانید چاقی می تواند مشکلات بسیار زیادی از جمله دیابت نوع دو، چربی خون بالا و …. را برایتان ایجاد می کند بنابراین مراقب میزان مصرفی قند خود باشید.
بالا بردن فشار خون
مصرف قند در دراز مدت به میزان زیاد می تواند مشکلات دیگری را برایتان ایجاد کند. در واقع قند مصرفی که در بدن ذخیره می شود به شکل لیپوپروتئین در می آید و میزان کلسترول های مفید بدن را کاهش می دهد. با ایجاد مقاومت انسولینی در بدن اثرات بعدی روی کلیه ها و کبد و قلب می باشد و با تاثیر بر روی ساختار و عملکرد رگ ها آن ها را تنگ تر می کند و فشار خون را برای فرد ایجاد می کند و همچنین می تواند باعث ایجاد بیماری های قلبی شود.
ایجاد گرسنگی کاذب
گرسنگی کاذب یکی از مواردی است که شما در اثر خوردن قند دچار آن می شوید و چون قند نمی تواند موادی را به بدن شما برساند بنابراین نمی تواند گرسنگی شما را از بین ببرد بنابراین بعد از خوردن مواد قندی باز هم گرسنه می مانید. کالری هایی که توسط قند دریافت می کنید بسیار زیاد می باشد بنابراین بهتر است مراقب رژیم غذایی خود باشید.
اختلالاتی در حافظه
یکی دیگر از مشکلاتی که قند ها برای شما ایجاد می کنند ایجاد اختلالاتی در حافظه می باشد. بهتر است از رژیم های غذایی که سرشار از قند و چربی هستند دوری کنید تا به بیماری هایی مانند افسردگی و زوال عقل دچار نشوید.
پوسیدگی دندان ها
یکی دیگر خاصیت هایی که قند ها دارند این است که می توانند منجر به پوسیدگی دندان ها شوند. باکتری هایی که در درون دهان ما هستند علاقه بسیار زیادی به قند دارند و با استفاده مداوم ما از قند می توانند زندگی خوبی داشته باشند و به پوسیده شدن دندان هایمان کمک می کنند.
کوتاه شدن عمر
اگر شما هر از چند گاهی از قند استفاده می کنید هیچ مشکلی ندارد و می توانید از خواص آن بهره مند شوید ولی اگر این ماده در برنامه غذایی شما همیشگی است باید در نظر داشته باشید که سلامت شما در خطر می باشد و این موضوع می تواند عمر شما را کوتاه کند.
ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.