يافته هاي پزشكي

پژوهشگران فرانسوي، محدود كردن استفاده از تلفن هاي همراه و ساير وسايل الكترونيكي بي سيم و قابل حمل را توصيه مي كند. آنها با بررسي بيش از 1000 مورد تحقيق بر روي آسيب زا بودن وسايلي مانند تلفن همراه، مايكروفر، فرستنده ها، تلفن هاي بي سيم در منازل و هم چنين ساير وسايلي كه امواجي بين 9 كيلوهرتز تا 300 (گيگا
يکشنبه، 16 آبان 1389
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما
يافته هاي پزشكي

يافته هاي پزشكي
يافته هاي پزشكي


 






 

اگر موبايل داريد ...!
 

پژوهشگران فرانسوي، محدود كردن استفاده از تلفن هاي همراه و ساير وسايل الكترونيكي بي سيم و قابل حمل را توصيه مي كند. آنها با بررسي بيش از 1000 مورد تحقيق بر روي آسيب زا بودن وسايلي مانند تلفن همراه، مايكروفر، فرستنده ها، تلفن هاي بي سيم در منازل و هم چنين ساير وسايلي كه امواجي بين 9 كيلوهرتز تا 300 (گيگا هرتز) توليد مي كنند، دريافتند اين وسايل مي توانند مشكلاتي براي سلامتي افراد ايجاد كنند؛ از جمله: آسيب رساندن و تخريب سلول هاي بدن، كاهش ميزان باروري در مردان و هم چنين كاهش ميزان جريان خون به مغز. پژوهشگران اظهار مي دارند، اگر چه هنوز برخي از آسيب هاي احتمالي كه اين وسايل براي سلامتي افراد ايجاد مي كنند شناسايي و ثابت نشده است، اما اقدامات پيشگيرانه را بايد جدي گرفت. آنها هم چنين محدود كردن استفاده از موبايل را براي كودكان ضروري مي دانند و نيز توصيه مي كنند هنگام استفاده از تلفن همراه از ابزاري مانند hands-free استفاده شود و تا جايي كه امكان دارد وسايلي مانند كامپيوتر (البته مودم آن) كه امواج از آنها ساطع مي شود، در صورت عدم نياز خاموش باشند.

كاهش دردهاي شكمي با تخيل درماني!
 

پژوهش هاي جديد نشان مي دهد كودكاني كه اغلب دچار دل درد مي شوند، مي توانند با استفاده از قوه ي تخيل خود به كاهش درد كمك كنند. در يك تحقيق، 34 نفر در سنين 6 تا 15 سال كه از دردهاي شكمي رنج مي بردند و اين درد مزمن در آنان، نشانه ي بيماري خاصي نبود، مورد بررسي قرار گرفتند. در طول مدت تحقيق، تمام اين كودكان از مراقبت هاي پزشكي استاندارد بهره مي بردند، اما 19 نفر از آنها علاوه بر دريافت مراقبت هاي پزشكي و دارويي، از تخيل درماني كه مشابه خود هيپنوتيزمي مي باشد نيز استفاده مي كردند. در اين روش، كودكان با گوش كردن به نوار كاست كه آنها را راهنمايي مي كرد چگونه از قوه ي تخيل خود استفاده كنند، آموزش داده مي شدند. به طور مثال از آنها خواسته مي شد تصور كنند يك گوي درخشان و نوراني در دستان آنها قرار دارد كه به تدريج در حال ذوب شدن است؛ سپس دستان خود را بر روي شكم قرار دهند تا گرما و نور ساطع شده از آن گوي، به شكم آنها منتقل شود و بدين ترتيب يك مانع محافظتي و مجازي در برابر شكم خود ايجاد كنند تا از دردهاي ناراحت كننده ي شكم جلوگيري گردد. اين جلسات آموزشي چهار بار در هفته و هر بار به مدت 20 دقيقه بر روي كودكان انجام مي شد. پژوهشگران دريافتند دردهاي شكمي در كودكان كه از اين روش (تخيل درماني) استفاده كرده بودند، نسبت به افرادي كه فقط مراقبت هاي پزشكي دارويي دريافت مي كردند، سه برابر كمتر است. آنها معتقدند، با راهنمايي كودكان در استفاده از اين روش، مي توان تا حد زيادي به كاهش دردهاي شكمي شان كمك كرد. از نظر پژوهشگران اين نوع روش هاي درماني بسيار كم هزينه بوده و مي تواند در كنار ساير درمان هاي پزشكي، دارويي و به عنوان روش مكمل انجام شود.
منبع:ماهنامه ي تخصصي دنياي سلامت، شماره ي 51



 



نظرات کاربران
ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.