بن لادن و ادعاى مهدويت
اشاره :
بولتن G2 يك سرويس خبرى به روز1 است كه به صورت تخصصى به بررسى موضوعات اطلاعاتى و امنيتى مى پردازد و مطالب آن تنها براى مشتركين آن ارسال مى شود. سردبير اين بولتن را ژوزف فره، با سابقه 25 سال فعاليت ژورناليستى، برعهده دارد. مطلب زير، خلاصه مقاله اى با عنوان «آيا بن لادن همان مهدى است؟» است، كه در تاريخ 29 مارس 2004 (9 فروردين 83) در اين بولتن منتشر شده است كه با هم نگاهى گذرا به اين مطلب مى اندازيم.
به گزارش بولتن G2، كارشناسان اطلاعات و امنيت ارتش ايالات متحده مشغول بررسى قطعه فيلم به دست آمده از اسامه بن لادن هستند كه در آن فيلم وى در كنار صحرايى ايستاده و تابلويى كه عبارت عربى «مهدى منتظر» بر روى آن نوشته شده است.
هيچ يك از افرادى كه اين قطعه فيلم ويديويى را بررسى كرده اند در مورد معناى دقيق اين عبارت مطمئن نيستند. اما احاديث - مجموعه اى از نوشته هاى مقدس اسلامى كه مكمل قرآن هستند - پيشگويى كرده اند كه چهره اى مسيحايى در آخرالزمان ظهور مى كند كه مهدى ناميده مى شود. اين مهدى به همراه عيسى مسيح، مؤمنين را به سوى نبرد و پيروزى بر كفار رهبرى خواهد كرد.
سوالى كه اين قطعه ويديويى ايجاد مى كند اين است كه آيا بن لادن خود را مهدى مى داند؟ و يا اين كه منتظر قيام كس ديگرى است كه رهبرى را در دست گيرد. به هر صورت، افزوده شدن ابعاد پيشگويى هاى آخرالزمانى اسلام به فضاى پر تنش جنگ بين المللى تروريسم ممكن است به طور جدى، تصميم گيرى را براى استراتژيست هاى غربى دشوار كند.
براساس اخبار واصله منابع نظامى بولتن G2 ، برخى از بازداشت شدگان اردوگاه گوانتمانو به بازجويان گفته اند كه به اين علت به تشكيلات القاعده پيوسته اند، كه تصور مى كردند، بن لادن «مهدى منتظر» است.
از سوى ديگر نيروهاى اطلاعاتى ارتش ايالات متحده مستقر در عراق گزارش كرده اند كه برخى از تروريست هايى كه حين ورود به عراق در مرزهاى اين كشور دستگير شده اند، در بازجويى ها اعتراف كرده اند كه به دليل اعتقادشان به پيشگويى هاى آخرالزمان اسلام، به القاعده پيوسته اند.
مسلمانان معتقد - چه سنى و چه شيعه - انتظار دارند كه روزى مهدى براى برقرارى عدالت در جهان باز گردد. مهدى به عظمت پيامبر اسلام نيست ولى چهره و شخصيتى مسيحايى است كه تمام فرق اسلامى به آن اعتقاد دارند و نقطه مشترك اعتقادات همه مسلمين است.
از اواخر سال 2001 بن لادن امضاى «اسامه بن محمد بن لادن» را به جاى امضاى هميشگى خود «اسامه بن لادن» به كار مى برد. اين موضوع بسيار قابل توجهى است، زيرا به اسامه بن لادن رهبر القاعده بعدى آخرالزمانى مى بخشد. چرا كه براساس مطالعات اسلام شناسان، در حديث آمده است كه مهدى در ميان ديگران، با اين حقيقت كه نام پيامبر را به همراه دارد، متمايز است. «المهدى» در زمانى كه مسلمانان در هر گوشه دنيا در مضيقه و تنگنا قرار دارند ظهور مى كند. او با كافران مى جنگد، مسلمين را متحد مى كند، عدالت و صلح را به جهان مى آورد، بر اعراف حكم رانى مى كند و زمانى كه مسيح ظهور خواهد كرد، در مكه نماز مى گذارد.
برخى از تحليل گران مسايل جهان اسلام انتظار داشتند كه بن لادن براى مشروعيت بخشيدن به فعاليت هايش، خود را به عنوان «خليفه» معرفى كند. اما با توجه به ساختار غير منطقه اى، تشكيلات سازمانى القاعده، او به قدرتمندترين عنوان در اسلام، يعنى «مهدى» متوسل شده است. مهدى و عيسى مسيح، دو شخصيت مثبت پيشگويى هاى آخرالزمان اسلام هستند، كه در آخرالزمان ظهور مى كنند و با يكديگر به نبرد با كفار و نيروهاى شيطانى مى روند.
براساس تحقيقات دكتر تريموتى فرنيش، خلاصه خصوصيات مهدى؛ برگرفته از منابع اسلامى به صورت زير است:
او از نوادگان پيامبر اسلام و از نوادگان فاطمه دختر پيامبر است.
او همنام پيامبر است.
پيشانى بلند و بينى برجسته دارد.
او بسيار بخشنده و نوع دوست است.
از سرزمين عربستان قيام مى كند و با تشويق و تحسين و هوادارى مردم، در مكه، رهبرى مسلمانان را در دست مى گيرد.
او از طرف ارتشى از سوريه كه بعدها در بيابان فرو مى روند؛ مورد تهاجم قرار مى گيرد.
او زمين را از عدالت و برابرى پر مى كند.
او مدت 5، 7 و يا 9 سال با همراهى عيسى مسيح حكومت مى كند و پس ازآن، بعد از مدت نامعلومى قيامت فرا مى رسد.
حال بايد ديد اگر بن لادن يا يكى ديگر از رهبران مسلمين، خود را مهدى بنامد، آيا اين موضوع تغييرى در سياست هاى استراتژيست هاى ايالات متحده ايجاد خواهد كرد؟
فرنيش مى نويسد: اگر اين ادعا براى جهان اسلام قابل قبول باشد، ايالات متحده ديگر نمى تواند ادعا كند كه تنها با تروريسم مى جنگد و در اصل جنگ بر عليه تروريسم به يك جنگ بين المللى مذهبى بدل مى شود.
پی نوشت ها :
OnLine .1
* ارسال مقاله توسط عضو محترم سایت با نام کاربری : amir_hesari