کاهش حمله قلبي با کاهش نمک

محققان مي‌گويند کاهش دريافت نمک اندازه نصف قاشق چاي خوري يا سه گرم در روز تقريبا از 500 هزار حمله قلبي پيشگيري مي‌کند. به گزارش هلث‌دي، تازه‌ترين تحقيقات نشان مي‌دهد کاهش دريافت نمک مي‌تواند جان هزاران نفر را از ابتلا به بيماري‌هاي قلبي و مرگ نجات ‌دهد. کاهش نمک در رژيم
چهارشنبه، 18 اسفند 1389
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما
کاهش حمله قلبي با کاهش نمک

کاهش حمله قلبي با کاهش نمک
کاهش حمله قلبي با کاهش نمک


 





 
محققان مي‌گويند کاهش دريافت نمک اندازه نصف قاشق چاي خوري يا سه گرم در روز تقريبا از 500 هزار حمله قلبي پيشگيري مي‌کند.
به گزارش هلث‌دي، تازه‌ترين تحقيقات نشان مي‌دهد کاهش دريافت نمک مي‌تواند جان هزاران نفر را از ابتلا به بيماري‌هاي قلبي و مرگ نجات ‌دهد. کاهش نمک در رژيم غذايي و کاهش استعمال سيگار مي‌تواند هزينه‌هاي بهداشتي و درماني را به ميزان قابل توجهي کاهش دهد .حتي کاهش مقدار بسيار اندکي از نمک در رژيم غذايي روزانه مي‌تواند به ميزان قابل ملاحظه‌اي خطر بروز حملات قلبي، سکته مغزي و مرگ و مير را کاهش دهد.محققان اضافه کردند که اين مزايا به همراه مزاياي کاهش استعمال سيگار مي‌تواند هزينه‌هاي بهداشتي و درماني را به ميزان قابل توجهي کاهش دهد. گروهي از محققان دانشگاه کاليفرنيا در سانفرانسيسکو با همکاري محققان مرکز پزشکي دانشگاه استانفورد و دانشگاه کلمبيا اين پژوهش را انجام داده‌اند. به گفته آنها کاهش مقدار بسيار اندک نمک که مسلما تاثير قابل تشخيصي در مزه غذا نخواهد گذاشت، مي‌تواند مزاياي شگفت‌انگيز و قابل ملاحظه‌اي روي حفظ سلامت قلب افراد داشته باشد. اطلاعات آماري نشان مي‌دهد که در کشورهاي توسعه يافته مانند انگليس و آمريکا ميانگين مصرف نمک در ميان بزرگسالان تقريبا 10 گرم در روز است. بخش اعظم اين مقدار نمک در غذاهايي که مردم خريداري مي‌کنند از جمله نان وجود دارد.

کاهش حمله قلبي با کاهش نمک

تشکيل تدريجي رسوب‌هاي چربي يا پلاک‌ها در لايه داخلي ديواره سرخرگ‌ها سبب بروز بيماري هاي قلبي مي‌شود. اين رسوب‌ها سبب محدود کردن عبور جريان خون مي‌شوند که اين پديده را تصلب شرايين يا سخت شدن رگ‌ها (آترواسکلروز) مي‌نامند. دراين بيماري هيچ علامت واضحي وجود ندارد، اما زماني که آسيب به سرخرگ‌ها جدي شده و جريان خون به قلب محدود شود، سبب بروز درد خواهد شد. مسدود شدن کامل يک سرخرگ خون رسان به قلب، منجر به حمله قلبي ناگهاني و کشنده مي‌شود. کاهش دريافت نمک با کاهش فشارخون همراه است که اين يک عامل کليدي در ابتلا به بيماري‌هاي قلبي و سکته است. کاهش مصرف سديم از سوي کارخانجات در تهيه غذاها به اندازه حتي 10 درصد تاثير چشمگيري در کاهش بيماري‌هاي قلبي و سکته دارد. بررسي‌هاي تازه بيانگر آن است که تلاش‌هاي همه کشورها براي کاهش سديم در غذاهاي فرآوري شده جان صدها هزار انسان را نجات داده و هزينه‌هاي بيماري‌ها را هم به طور قابل توجهي کاهش مي‌دهد.
منبع:www.salamat.com



 



ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.
مقالات مرتبط