ترفند های اینترنت (2)

اولین و مهمترین نیاز هر کاربر اینترنت در زمان اتصال به اینترنت استفاده نمودن از یک مرورگر وب میباشد. بنابراین داشتن یک مرورگر سریع و در این حال با ثبات از ضروریترین نیاز های هر کاربر اینترنت میباشد ، به همین جهت در این ترفند قصد داریم شما را با 5 تا از معروفترین مرورگر های وب دنیا و تاریخچه آنها آشنا کنیم. با استفاده از این ترفند میتوانید بهترین مرورگر را بسته به علاقه شخصی خودتان انتخاب نمایید.
يکشنبه، 22 اسفند 1389
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما
ترفند های اینترنت (2)

ترفند های اینترنت (بخش دوم)
ترفند های اینترنت (2)


 






 

بررسی مزایا و معایب مرورگرهای معروف دنیا
 

اولین و مهمترین نیاز هر کاربر اینترنت در زمان اتصال به اینترنت استفاده نمودن از یک مرورگر وب میباشد. بنابراین داشتن یک مرورگر سریع و در این حال با ثبات از ضروریترین نیاز های هر کاربر اینترنت میباشد ، به همین جهت در این ترفند قصد داریم شما را با 5 تا از معروفترین مرورگر های وب دنیا و تاریخچه آنها آشنا کنیم. با استفاده از این ترفند میتوانید بهترین مرورگر را بسته به علاقه شخصی خودتان انتخاب نمایید.

مختصری از تاریخچه پیدایش مرورگر ها:
 

با پیدایش سیستم عامل های همچون مایکروسافت ویندوز ،دنیای کامپیوتر دچار تحولات زیادی شد من جمله کنار گذاشتن سیستم عامل های همچون داس که جز یکسری فرامین متنی و دانستن آنها کارایی بیشتری نداشت.
با پیدایش ویندوز و حضور پنجره ها کار با کامپیوتر ها راحتر گشته و امکانات استفاده از نرم افزارهای متعددتر را در اختیار کار بران قرار میدهد.
چیزی از پیدایش ویندوز تازه از تخم در آمده (مودبانه:نوپا) نمیگذشت که سرو کله ی اینترنت بر روی کامپیوتر های شخصی یا همان پی سی pc باز شد. در ابتدا ویندوز چیزی تحت عنوان مروگر وب بر روی سیستم عامل خود نداشت و کاربران ویندوز جهت استفاده از اینترنت نیاز به نصب مرورگری به نام Netscape Browser که جهت استفاده در کامپیوتر های شخصی بود داشتند.این مرورگر سال ها توانست محبوبیت زیادی را در بین کاربران اینترنت به دست آورد تا اینکه شرکت مایکروسافت با ارایه اولین نسخه از مروگر خود به نام Internet Explorer بازار مرورگر های وب را در اختیار خود قرار داد و شرکت AOL یا Netscape را به شدت شکست دهد.
این روند همچنان ادامه داشت تا حدود سالهای 2001 -2000 با افزایش کاربران اینترنت و استفاده انهااز Internet Explorer به عنوان محبوبترین مرورگر وب و ظهور نسل جدید ویروس نویسان و کد های مخرب Internet Explorer را به عنوان اولین هدف خود قرار میدادند .
تنها اقدام مایکروسافت ارایه پچ هی متعددی برای این مشکلات بود که کارایی خوبی نداشتند(نوش داروبعد از..) اینجا بود که اولین جرقه های ارایه مروگر های وب به ذهن شرکت های نرم افزاری دنیا رسید من جمله مهمترین این تحولات به جدا شدن 2 شرکت قدیمی ّ AOL و Mozilla که باهم به ارایه نرم افزار Netscape Browser می پرداختند اشاره نمود .

بررسی مزایا و معایب مرورگرهای معروف دنیا:
 

MicroSoft Internet Explorer
 

نامی آشنا برای تمام کاربران وب ، راحت بودن و ساده بودن کار با این مرورگر و از همه مهمتر رایگان بودن این مرورگر از جمله مهمترین خصوصیات این مرورگر میتوان نام بردکه به پر کاربردترین مرورگر وب مبدل شده است.

مزایا:
 

داشتن قابلیت بستن پنجره های تبلیغاتی( pop-up blocker ) , بالابردن ضریب امنیتی مرورگر در سرویس پک 2 , پشتیبانی از قابلیت ActiveX

معایب:
 

حفره های امنیتی متعدد , پشتیبانی نکردن از RSS , تکنیکال ساپورت گران

نتیجه گیری:
 

این مرورگر هم هنوز طرفداران زیادی را دارد اما به دلایل فوق و امنییت پایین در بسیاری از کشور ها کنار گذاشته و از مرورگر های دیگری استفاده میکنند. اما با ظهور Internet Explorer 7 در ویندوز ویستا بازار همه این مرورگر های تازه به دوران رسیده برچیده خواهد شد...!؟

Avant Browser
 

یکی دیگر از مرورگر هایی که بر پایه اینترنت اکسپلورر کار میکند،نرم افزار فوق دارای سرعت بالا، پایداری، محیط کاربر پسند و ویژگی چند پنجره در یک پنجره میباشد. این مرورگر با پشتیبانی از 39 زبان زنده دنیا در نوع خود بی نظیر است،
این نرم افزار کاملاً رایگان میباشد و برای استفاده از آن هیچگونه محدودیتی وجود ندارد، به دور از هر گونه تبلیغ و یا نرم افزار های جاسوسی میباشد.

مزایا :
 

همان اینترنت اکسپلور با یکسری قابلیت های اضافه شده به آن مانند:
ـ پشتیبانی از پوسته های مختلف برای جذاب تر شدن محیط کار برای کاربر
ـ حالت تمام صفحه واقعی با حذف دستگیره های پیمایش و مخی کردن تسک بار
ـ کنترل همزمان چندین پنجره باز برای متوقف کردن و بستن چندین پنجره
ـ پشتیبانی کامل از تمامی امکانات اینترنت اکسپلورر همانند پذیرش کوکی ها، جاوا، فلش، پلیرها، اکتیو ایکس و ...
ـ بلوکه کردن پنجره های تبلیغاتی و ....

معایب:
 

حفره های امنیتی متعدد , پشتیبانی نکردن از RSS , تکنیکال ساپورت برای نسخه های دانلودی ندارد

نتیجه گیری:
 

این مرورگر بازهم به دلیل استفاده از موتور اینترنت اکسپلور جهت کاوش وب دارای همان مشکلات اینترنت اکسپلور نیز میباشد.

Mozilla Firefox
 

بعد از جداشدن شرکت Mozilla این شرکت مبنا کاری خود را در جهت تولید مرورگری که هم رایگان باشد و نیز
Open Source قرار داد این شرکت در ابتدا با ارایه مرورگری به نام Mozilla و از طرفی سورس ان توانست بسیاری از مشکلات مرورگر خود را برطرف کند این مرورگر دارای تنظیمات پیچیده بود و نتوانست بین کاربران جا باز کند اما داری سرعت و امنییت بسیار بالاتری نسبت به IE بود تا اینکه با ورِِِژن موزیلا 1.7 خود به اوج خود رسید در این هنگام مسولان این شرکت در جهت تولید نرم افزاری ساده ترو کم حجم تر شبیه اینترنت اکسپلور بر آمدند که نتیجه این کار مرورگر دیگری به نام Fire bird بود این نرم افزار توانست طرفداران زیادی را بدست آورد تا اینکه اکنون با نام fireFox روباه آتشین توانست خود را به عنوان یکی ار سرسخت ترین رقبای اینترنت اکسپلور مبدل نمایید و طرفداران بسیار زیادی را در دنیا بدست اورد.

مزایا :
 

قابلیت باز کردن صفحات در زبانه ها( tab ), داشتن توانایی بستن پنجره های تبلیغاتی و ابزار های جستجو در خود مرورگر بدون نیاز به ورود به سایت موتور های جستجو , پشتیبانی از RSS , امنیت بالا , رایگان بودن .

معایب :
 

بدلیل پشتیبانی نکردن از ActiveX نمی توان بعضی از سایتها را با آن مشاهده کرد.

نتیجه گیری:
 

فعلا که بازار مروگر را اشغال کرده و طرفداران زیادی داره به طریکه گوگل هم یک صفحه مخصوی این کاربران زده و باید منتظر بمونیم بیبینم با آمدن IE7 بازهم پا بر جا میماند یا از رده خارج میگردد..!؟

Opera
 

به جرات می توان گفت که این مرورگر در حال حاضر سریعترین و خوش دسترین و زیباترین مرورگر موجود در وب است. بعد از آمدن رقبای همچون فایر فاکس مدیر این شرکت نیز در جهت ان بر آمد تا استفاده از این مرورگر را از ورژن 8.5 به بعد رایگان و بدون هیچ گونه تبلیغی ارایه دهند تا بلکه بتوانند طرفداران زیادی را بدست آورند این نرم افزار در این سادگی محیط نرمافزاری خود بسیار ی تنظیمات مهم و پیچده دارد که برای کاربران حرفه و طراحان وب بسیار جذاب میباشد.

مزایا :
 

داشتن تنظیماتی برای سفارشی کردن محیط گرافیکی مرورگر , پشتیبانی از RSS بسیار جذاب و ساده و داشتن قابلیت باز کردن صفحات در زبانه ها و دانلود منیجر جراگانه جلوگیری از پاپ آپ ها کد های جاوا و...

معایب :
 

مجانی نبودن ورژن های قدیمی آن و تکنیکال ساپورت ضعیف همچنین پیچیدگی منو ها و تنظیمات بیش از حد آن برای کاربران مبتدی مشکل ایجاد میکد.

نتیجه گیری:
 

با رایگان نمودن این نرم افزار از ورژن 8.5 این نرم افزار طرفداران زیادی را پیدا خواهد نمود و شاید هم روزی جای فایر فاکس بگیرد لیاقتشم داره...!؟

Netscape Browser
 

AOL نیز با جدا شدن شرکت موزیلا سعی در تولید همان مرورگر معرف Netscape Browser نمود ولی در ورژن های جدید خود به جای تولید مرورگر مبدا بک شتر مرغی شده که در مروگر های خود هم از موتور اینترنت اکسپلور بهر میبر هم از موتور مرورگر فایر فاکس یا به قول معروف این شرکت با یک تیر میخواهد 2 نشان را بزند یعنی هم کاربران اینترنت اکسپلور به خود جذب کند هم کاربران فایر فاکس را...؟!

مزایا :
 

دسترسی به امکانات موجود در این مرورگر بسیار آسان و راحت است به طوری که هیچ یک از خصوصیات براوزر برای شما ناشناخته نمی ماند. امنیت بالا , پشتیبانی از RSS , وجود گزینه هایی برای سفارشی کردن محیط مرورگر و ارائه شناسنامه های سایت ها برای جلوگیری از حملات فیشینگ از دیگر خصوصیات این مرورگر است.

معایب :
 

تنظیمات مربوط به قابلیت RSS بسیار پیچیده و سخت می باشند.

نتیجه گیری:
 

مرورگر بسیار ساده و جذابی هست اما از لحاظ قرار گیری منو ها دچار مشکل است و کار با آن به راحتی اپرا نیست.
پاک کردن کلمات تایپ شده در مرورگر IE (مثل موتورهای جستجوگر و .... )
یکی از مشکلاتی که خیلی از دوستان و کاربرانی که از مرورگر اینترنت اکسپولرر استفاده می کنند این است که وقتی کلمه ای را در موتورهای جستجوگر تایپ می کنند این کلمات در هارد کامپیوتر ذخیره می شود و وقتی شما قصد دارید دوباره از این موتور جستجوگر استفاده کنید کلماتی را که قبلا تایپ کرده اید به صورت یک منوی کشویی نمایش داده خواهند شد و متاسفانه این کلمات با استفاده از clean up و یا پاک کردن کوکی ها ، پاک نمی شوند و به خاطر همین خیلی از دوستان برای پاک کردن این کلمات به سراغ نرم افزار های مختلف می روند در حالی که با خود مرورگر IE به راحتی می توان این مشکل را بر طرف کرد.
بدین منظور:
1- در مرورگر IE بروی نوار ابزار Tools کلیک کنید و از منوی آن بروی عبارت Internet Options کلیک کنید.
2- بعد از باز شدن پنجره Internet Options بروی برگه Content کلیک کنید .
3- در این برگه بروی دکمه AutoComplete کلیک کنید.
4- در صفحه جدید ( AutoComplete settings ) بروی دکمه Clear Forms کلیک کنید.
با انجام این کار تمامی کلماتی که در موتور های جستجوگر تایپ کرده اید پاک می شوند . همچنین تمامی کلماتی که به عنوان username و password در سایت های مختلف برای ورود به حساب کاربری خود وارد می کرده اید نیز پاک می شود.

تصحیح متون خرچنگ قورباغه
 

شايد شما هم تا به حال سايتي را ديده ايد يا ايميلي را از جانب شخصي دريافت کرده ايد که به محض باز کردن آن با حروف عجيب و به قول معروف خرچنگ قورباغه مواجه شده ايد. بعد هم از نگارنده آن گله کرده ايد و پنجره مورد نظر را بسته ايد. اما اشتباه نکنيد! به احتمال %90 مشکل از شماست و تنها %10 اين احتمال وجود دارد که نويسنده رعايت حال شما را نکرده باشد. دليل اين موضوع هم خيلي راحت قابل درک است ؛ Encoding مرور گر شما تنظيم نيست! پس هنگام مواجه با اين حروف با چند کليک ساده Encoding مرورگر خود را تنظيم کنيد تا بتوانيد متن فارسي را به طور کاملا صحيح بخوانيد. پس براي يادگيري چگونگي تنظيم کردن Encoding با ما همراه شويد.
تمام سايت ها و ميل هايي که ارسال مي شوند از 2 نوع Character Encoding استفاده نمي کنند و همين کار مارا بسيار ساده مي کند.
اما اين سوال پيش مي آيد که چرا همه ي متون فارسي اين مشکل را ندارند؟
پاسخ آن بسيار ساده است ، زيرا کساني که اين متون را نوشته اند سايت خود را جوري تنظيم کرده اند که به طور اتوماتيک و بدون نياز به تنظيم دستي از همان Encoding مورد نظر براي خواندن متن فارسي شان استفاده شود.
اما طريقه اين که اين Encoding ها را تنظيم کنيم بسيار ساده است و با چند کليک قابل حل!
پ س براي اين کار در مرورگر اينترنت اکسپل و رر:
در هر جايي از صفحه راست کليک کنيد، سپس از منوي باز شده بر روي Encoding برويد و بر روي ( Unicode(UTF-8 کليک کنيد ،دقت کنيد که اگر آن را نديديد بر روي More کليک کنيد و از آنجا بر روي ( Unicode(UTF-8 کليک کنيد.
اما ممکن است پس از اين کار هم متن مورد نظر فارسي نشد پس دوباره در هر جايي از صفحه راست کليک کنيد، سپس از منوي باز شده بر روي Encoding برويد و اين بار بر روي ( Arabic(windows کليک کنيد ،دقت کنيد که اگر آن را نديديد بر روي More کليک کنيد و از آنجا بر روي ( Arabic(Windows کليک کنيد.
در صورتي که دوباره متن فارسي نشد بايد تقصير را به گردن نگارنده بياندازيم که از فونتي استفاده کرده که تنها مخصوص سيستم خودش بوده و بر روي سيستم هاي ديگر قابل اجرا نيست.

چگونه جلوي ذخيره شدن يك صفحه وب را بگيريم
 

اگر وبلاگ یا در سایتتون صفحه وبی دارید که نمی خواهید کاربر بتواند آنرا ذخیره کند .بایستی title آن صفحه را بیشتر از 260 کاراکتر قرار دهید در این صورت دیگر کاربر نمی تواند صفحه وب یا وبلاگ را ذخیره کند .البته در مرورگر مایکروسافت اینترنت اکسپلورر (همین IE خودمون ) امتحان شده است جواب می ده د .
برای دوستانی که نمیدانند title چیه :
title یک تگ html است که عنوان صفحه را نشان می دهد . برای تغییر آن صفحه وب خود را در یک ویرایشگر مثل NotePad باز کنید و در آن به دنبال یه همچین چیزی بگردید که به جای ... عنوان صفحه قرار دارد کافی است که متنی در آنجا بنویسید که بیشتر از 260 کاراکتر باشد .در این صورت وقتی کاربر بخواهد به صورت عادی صفحه را save as کند پیغام خطا داده می شود .

دانلود همزمان بیش از 2 فایل در مرورگر اینترنت اکسپلورر
 

ممکن است تاکنون به این نکته پی برده باشید كه در مرورگر 6 Internet Explorer به هنگام دانلود همزمان فايلها از اينترنت محدوديت وجود دارد. اين مرورگر به صورت پيش فرض به شما اجازه نخواهد داد بيش از 2 فايل را به صورت همزمان از اينترنت دانلود نماييد. با استفاده از این ترفند شما میتوانید این محدودیت را از بین برده و به تعداد دلخواه بصورت همزمان فایلها را دانلود کنید.
براي شروع ابتدا از طريق منوي Start ابزار Run را اجرا نموده و در آن عبارت Regedit را تایپ کرده و Enter را بزنید تا وارد ویراشگر رجیستری شوید.
حال مسیر زیر را در آن بیابید:
HKEY_CURRENT_USER / Software / Microsoft / Windows / CurrentVersion /Internet Settings
در صفحه سمت راست اين مسير دو كليد جديد از نوع DWORD ايجاد نمايي (با راست کلیک و انتخاب New DWORD ) و نام آنها را MaxConnectionsPer1_0Server و MaxConnectionsPerServer بگذاريد.
سپس روي هر دو فايل دوبار كليك كرده و مقدار 0000000 a را ( در حالت Hexadecimal ) به هر دوي آنها اختصاص دهيد ( يا معادل عدد 10 در حالت Decimal ).
در پایان از رجیستری خارج شده و سیستم را از نو راه اندازی کنید.
به اين ترتيب از اين پس شما ميتوانيد بيش از 2 عمل دانلود را در آن واحد توسط مرورگر IE 6 انجام دهيد ، بدون اينكه كوچكترين مشكلي در اين بين براي شما پيش آيد.
ارسال مقاله از طرف كاربر محترم سايت : zarei6703



 



ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.
مقالات مرتبط