0

افراد مشكل‌دار

افراد مشكل‌دار/

•پدید اورندگان : , , ,
•ناشر : موسسه‌ انتشارات ‌قدیانی
•سال نشر : 1382
• نوع کتاب : ترجمه
• رده سنی : 0
• تیراژ : 3300
• نوع جلد : شومیز
• شابک : 964-417-634-0
• تاریخ نشر :
• محل نشر : تهران
• زبان : فارسی
• زبان اصلی :
• تعداد صفحات : 96
• قیمت : 10000
• نوبت چاپ : 1
• قطع : رقعی
• شماره جلد : 0
• چکیده : در این كتاب مخاطبان با مهارت‌های مواجهه با افراد مشكل‌دار در سازمان، اعم از سرپرستان و دیگر افراد سازمان، آشنا می‌شوند .روشن كردن مسئله و مشكل یا اهداف مورد نظر نخستین مبحث كتاب است كه در پی آن پاره‌ای از رفتارهای اصولی در مواجهه با افراد مشكل‌دار تشریح شده كه از آن جمله به خشم، عصبانیت موجه، عصبانیت تاكتیكی و سكوت می‌توان اشاره كرد .در بخشی از كتاب فنون و روش‌های برخورد با روسای مشكل‌دار بررسی شده است . كشف تضاد بین افراد گروه و حل فصل آن مبحث پایانی كتاب است .

ارسال نظر شما

• با عنایت به اینکه نظرات و پیشنهادات شما کاربران گرامی در بهبود پایگاه تاثیر کاملا موثری ایفا می کند لذا خواهشمند است ما را از نظرات ارزنده ی خود محروم نفرمایید.
• نظر شما پس از بررسی و بازبینی توسط گروه مدیریت برای نمایش در سایت قرار داده می شود.
• نظرات کوتاه مثل "خوب بود" و "عالی بود" و... و نظرات تکراری تائید نمی شوند و امتیازی هم به آنها تعلق نخواهد گرفت.
• متن نظر شما میبایست حداکثر 1024 کاراکتر باشد.
• توجه داشته باشید که به سوالاتی که در قسمت نظرات پرسیده میشود، جواب داده نخواهد شد، لطفا پیشنهادات و انتقادات را از طریق ارتباط با ما و سوالات خود را از طریق ارسال سوال و مشاوره ارسال نمایید.