0

افسانه‌های قوچان

افسانه‌های قوچان/

•پدید اورندگان : ,
•ناشر : ماه جان
•سال نشر : 1385
• نوع کتاب : تالیف
• رده سنی : 0
• تیراژ : 3000
• نوع جلد : شومیز
• شابک : 964-8307-15-6
• تاریخ نشر :
• محل نشر : مشهد
• زبان : فارسی
• زبان اصلی :
• تعداد صفحات : 280
• قیمت : 18000
• نوبت چاپ : 1
• قطع : رقعی
• شماره جلد : 0
• چکیده : ,"مجموعه افسانه‌ها و قصه های مردم قوچان به همت میراث فرهنگی و گردشگری جمع‌آوری و در این كتاب به طبع رسیده‌است. در میان قصه‌ها ترانه‌ها، لالایی‌ها، متل‌ها و مثل‌های مردم این شهر نیز نگاشته‌ شده‌است. داستان‌ها تحت این عناوین نقل شده‌: آتش بی‌بی سه شنبه، ابراهیم ادهم، بی‌بی زرنگار، دختر شاه پریان، دندان فولاد، عشق زندگی، ماه پیشانی، بارك ‌الله احمد و ... در داستان " بارك الله احمد" می‌خوانیم: پیرزنی پسری داشت به نام " بارك الله احمد". روزی پیرزن به پسرش می‌گوید به نزد پادشاه برود تا كاری به او بدهد و خرجی درآورد. پسرك چندبار به نزد پادشاه می‌رود؛ هربار پادشاه از او تقاضای عجیبی می‌كند و بارك الله احمد تقاضاهای پادشاه را انجام می‌دهد؛ اما خرجی به او نمی‌دهد تا اینكه پادشاه از او می‌خواهد دختر شاه‌ پریان را برای او بیاورد..."

ارسال نظر شما

• با عنایت به اینکه نظرات و پیشنهادات شما کاربران گرامی در بهبود پایگاه تاثیر کاملا موثری ایفا می کند لذا خواهشمند است ما را از نظرات ارزنده ی خود محروم نفرمایید.
• نظر شما پس از بررسی و بازبینی توسط گروه مدیریت برای نمایش در سایت قرار داده می شود.
• نظرات کوتاه مثل "خوب بود" و "عالی بود" و... و نظرات تکراری تائید نمی شوند و امتیازی هم به آنها تعلق نخواهد گرفت.
• متن نظر شما میبایست حداکثر 1024 کاراکتر باشد.
• توجه داشته باشید که به سوالاتی که در قسمت نظرات پرسیده میشود، جواب داده نخواهد شد، لطفا پیشنهادات و انتقادات را از طریق ارتباط با ما و سوالات خود را از طریق ارسال سوال و مشاوره ارسال نمایید.