0

افسردگی

افسردگی/

•پدید اورندگان : ,
•ناشر : آزادمهر
•سال نشر : 1387
• نوع کتاب : تالیف و ترجمه
• رده سنی : 0
• تیراژ : 5000
• نوع جلد : شومیز
• شابک : 978-964-8477-85-6
• تاریخ نشر :
• محل نشر : تهران
• زبان : فارسی
• زبان اصلی :
• تعداد صفحات : 80
• قیمت : 14000
• نوبت چاپ : 1
• قطع : وزیری
• شماره جلد : 0
• چکیده : ,"افسردگی موجب می‌شود فرد طی مدتی طولانی احساس غمگین بودن و درماندگی كند. اختلال افسردگی به نوعی بیماری گفته می‌شود كه بدن، خلق و افكار را درگیر می‌كند و بر نحو?احساس فرد دربار? دیگران تاثیر می‌گذارد. اختلال افسردگی با آن‌چه كه به صورت خلق افسرده و دلتنگی گذرا تظاهر می‌یابد متفاوت است. افراد مبتلا به بیماری افسردگی قادر به تلاش كردن و بهتر شدن نیستند و بدون درمان ممكن است نشانه‌های بیماری آن‌ها هفته‌ها و ماه‌ها یا سال‌ها ادامه یابد. در این كتاب ضمن معرفی انواع افسردگی مطالبی دربار? علایم و نشانه‌های این بیماری و راه‌های تشخیص و درمان آن بیان شده است."

ارسال نظر شما

• با عنایت به اینکه نظرات و پیشنهادات شما کاربران گرامی در بهبود پایگاه تاثیر کاملا موثری ایفا می کند لذا خواهشمند است ما را از نظرات ارزنده ی خود محروم نفرمایید.
• نظر شما پس از بررسی و بازبینی توسط گروه مدیریت برای نمایش در سایت قرار داده می شود.
• نظرات کوتاه مثل "خوب بود" و "عالی بود" و... و نظرات تکراری تائید نمی شوند و امتیازی هم به آنها تعلق نخواهد گرفت.
• متن نظر شما میبایست حداکثر 1024 کاراکتر باشد.
توجه داشته باشید که به سوالاتی که در قسمت نظرات پرسیده میشود، جواب داده نخواهد شد، لطفا پیشنهادات و انتقادات را از طریق ارتباط با ما و سوالات خود را از طریق ارسال سوال و مشاوره ارسال نمایید.