0

الخصال

الخصال/

•پدید اورندگان : , ,
•ناشر : اندیشه هادی
•سال نشر : 1385
• نوع کتاب : ترجمه
• رده سنی : 0
• تیراژ : 3000
• نوع جلد : گالینگور
• شابک : 964-8850-09-7
• تاریخ نشر :
• محل نشر : قم
• زبان : فارسی/عربی
• زبان اصلی : عربی
• تعداد صفحات : 520
• قیمت : 0
• نوبت چاپ : 1
• قطع : وزیری
• شماره جلد : 2
• چکیده : ,"ترجمه روان و همراه با متن كتاب حدیثی «خصال» است كه در آن شیخ صدوق به گردآوری برخی از احادیث آل محمد (ص) پرداخته است. وجهه همت شیخ در گزارش این احادیث، احادیثی بوده كه در آن ویژگیهایی برای موضوعات مختلف بیان شده و تعداد آن نیز، مشخص شده است. این ویژگیها در موضوعاتی چون ویژگیهای مؤمنان، فواید، فضیلتها و پاداشهای برخی از كارها، اندرزها، اوامر و نواهی اخلاقی، اجتماعی و مناقب اهل‏بیت, نشانه‏های برخی از امور، احكام فقهی و نیز اشاره به برخی حوادث تاریخی می‏باشد. این فضایل از خصلتهای یك‏گانه شروع و در بابهای مختلف به خصلتهای صدگانه خاتمه می‏یابد. مترجم افزون بر ترجمه هر روایتی در صفحه مقابل كتاب، در موارد اندكی به توضیح برخی واژگان نیز پرداخته است."

ارسال نظر شما

• با عنایت به اینکه نظرات و پیشنهادات شما کاربران گرامی در بهبود پایگاه تاثیر کاملا موثری ایفا می کند لذا خواهشمند است ما را از نظرات ارزنده ی خود محروم نفرمایید.
• نظر شما پس از بررسی و بازبینی توسط گروه مدیریت برای نمایش در سایت قرار داده می شود.
• نظرات کوتاه مثل "خوب بود" و "عالی بود" و... و نظرات تکراری تائید نمی شوند و امتیازی هم به آنها تعلق نخواهد گرفت.
• متن نظر شما میبایست حداکثر 1024 کاراکتر باشد.
توجه داشته باشید که به سوالاتی که در قسمت نظرات پرسیده میشود، جواب داده نخواهد شد، لطفا پیشنهادات و انتقادات را از طریق ارتباط با ما و سوالات خود را از طریق ارسال سوال و مشاوره ارسال نمایید.