0

العوائق

العوائق/

•پدید اورندگان : ,
•ناشر : نشر احسان
•سال نشر : 1380
• نوع کتاب : تالیف
• رده سنی : 0
• تیراژ : 2000
• نوع جلد : شومیز
• شابک : 964-6873-73-1
• تاریخ نشر :
• محل نشر : تهران
• زبان : عربی
• زبان اصلی : فارسی
• تعداد صفحات : 332
• قیمت : 10000
• نوبت چاپ : 1
• قطع : جیبی
• شماره جلد : 0
• چکیده : العوائق "عنوان دومین كتاب از مجموعه "احیاء فقه الدعوه "است كه به زبان عربی نگارش یافته است .در این كتاب با استناد به آیات قرآن كریم، روایات، سیره رسول گرانی اسلام (ص)، همچنین دیدگاه‌های فقهی علما ـ به ویژه اهل سنت ـ شرایط و اصول تبلیغ دین اسلام بازگو می‌شود .در بخشی از كتاب، نگارنده مراحل خودسازی و برخی مفاهیم اخلاق اسلامی را شرح داده است ."

ارسال نظر شما

• با عنایت به اینکه نظرات و پیشنهادات شما کاربران گرامی در بهبود پایگاه تاثیر کاملا موثری ایفا می کند لذا خواهشمند است ما را از نظرات ارزنده ی خود محروم نفرمایید.
• نظر شما پس از بررسی و بازبینی توسط گروه مدیریت برای نمایش در سایت قرار داده می شود.
• نظرات کوتاه مثل "خوب بود" و "عالی بود" و... و نظرات تکراری تائید نمی شوند و امتیازی هم به آنها تعلق نخواهد گرفت.
• متن نظر شما میبایست حداکثر 1024 کاراکتر باشد.
توجه داشته باشید که به سوالاتی که در قسمت نظرات پرسیده میشود، جواب داده نخواهد شد، لطفا پیشنهادات و انتقادات را از طریق ارتباط با ما و سوالات خود را از طریق ارسال سوال و مشاوره ارسال نمایید.