0

المبدا و المعاد

المبدا و المعاد/

•پدید اورندگان : , , , , ,
•ناشر : بنیاد حكمت اسلامی صدرا
•سال نشر : 1382
• نوع کتاب : تالیف
• رده سنی : 0
• تیراژ : 2000
• نوع جلد : گالینگور
• شابک : 964-7472-20-X
• تاریخ نشر :
• محل نشر : تهران
• زبان : عربی
• زبان اصلی :
• تعداد صفحات : 1008
• قیمت : 23000
• نوبت چاپ : 1
• قطع : وزیری
• شماره جلد : 2
• چکیده : جلد دوم المبدا و المعاد" شامل "فن دوم" است كه به مسئله "معاد" اختصاص دارد. ملاصدرا در مقاله اول از این "فن" درباره نظم و ترتیب، و كیفیت پیدایش موجودات معادی بحث می كند. وی در مقاله دوم، به تبیین فعلیت زندگی پس از مرگ و نوع حیات در جهان واپسین برمی آید؛ سپس در مقاله سوم، با زبانی عرفانی و با استفاده از قرآن و روایات، دیدگاه نظری و فلسفی خود را تشریح می كند. مقاله چهارم از این كتاب نیز به موضوعاتی همچون نبوت، امامت و ولایت اختصاص یافته است."

ارسال نظر شما

• با عنایت به اینکه نظرات و پیشنهادات شما کاربران گرامی در بهبود پایگاه تاثیر کاملا موثری ایفا می کند لذا خواهشمند است ما را از نظرات ارزنده ی خود محروم نفرمایید.
• نظر شما پس از بررسی و بازبینی توسط گروه مدیریت برای نمایش در سایت قرار داده می شود.
• نظرات کوتاه مثل "خوب بود" و "عالی بود" و... و نظرات تکراری تائید نمی شوند و امتیازی هم به آنها تعلق نخواهد گرفت.
• متن نظر شما میبایست حداکثر 1024 کاراکتر باشد.
توجه داشته باشید که به سوالاتی که در قسمت نظرات پرسیده میشود، جواب داده نخواهد شد، لطفا پیشنهادات و انتقادات را از طریق ارتباط با ما و سوالات خود را از طریق ارسال سوال و مشاوره ارسال نمایید.