0

انگل‌شناسی

انگل‌شناسی/

•پدید اورندگان : , , ,
•ناشر : آییژ
•سال نشر : 1378
• نوع کتاب : تالیف
• رده سنی : 0
• تیراژ : 3000
• نوع جلد : شومیز
• شابک : 964-7006-07-1
• تاریخ نشر :
• محل نشر : تهران
• زبان : فارسی
• زبان اصلی : فارسی
• تعداد صفحات : 384
• قیمت : 0
• نوبت چاپ : 1
• قطع : وزیری
• شماره جلد : 0
• چکیده : در این كتاب مباحث انگل‌شناسی پزشكی ذیل نوزده فصل برای دانشجویان رشته‌های پزشكی تشریح شده است .عناوین برخی فصل‌های كتاب به این شرح است :((انگل‌شناسی عمومی))، ((تك یاخته‌ها))، ((كرم‌های نخی یا كرم‌های گردنماتودها))، ((نماتودهای روده‌ای))، ((نماتودهای خونی و بافتی انسان))، ((سستودا یا كرم‌های نواری))، ((كرم‌های نواری روده در انسان)) و ((ترماتودا یا فلوك‌ها)) .

ارسال نظر شما

• با عنایت به اینکه نظرات و پیشنهادات شما کاربران گرامی در بهبود پایگاه تاثیر کاملا موثری ایفا می کند لذا خواهشمند است ما را از نظرات ارزنده ی خود محروم نفرمایید.
• نظر شما پس از بررسی و بازبینی توسط گروه مدیریت برای نمایش در سایت قرار داده می شود.
• نظرات کوتاه مثل "خوب بود" و "عالی بود" و... و نظرات تکراری تائید نمی شوند و امتیازی هم به آنها تعلق نخواهد گرفت.
• متن نظر شما میبایست حداکثر 1024 کاراکتر باشد.
توجه داشته باشید که به سوالاتی که در قسمت نظرات پرسیده میشود، جواب داده نخواهد شد، لطفا پیشنهادات و انتقادات را از طریق ارتباط با ما و سوالات خود را از طریق ارسال سوال و مشاوره ارسال نمایید.