0

ایمونولوژی سلولی و مولكولی

ایمونولوژی سلولی و مولكولی/

•پدید اورندگان : , , , , , ,
•ناشر : سماط
•سال نشر : 1380
• نوع کتاب : ترجمه
• رده سنی : 0
• تیراژ : 5000
• نوع جلد : شومیز
• شابک : 964-5789-18-4
• تاریخ نشر :
• محل نشر : تهران
• زبان : فارسی
• زبان اصلی : فارسی
• تعداد صفحات : 696
• قیمت : 69500
• نوبت چاپ : 1
• قطع : وزیری
• شماره جلد : 0
• چکیده : چهارمین ویرایش ایمونولوژی سلولی و مولكولی طی 5بخش با اضافاتی درباره ایمنی‌شناسی مولكولی به طبع رسیده است .این كتاب به صورت آموزشی برای دانشجویان رشته‌های علوم پایه و پزشكی فراهم شده است .مباحث هر فصل با تصاویر، جداول و فهرست منابع همراه است .عناوین بخش‌ها عبارت‌اند از : "مقدمه‌ای بر ایمونولوژی "(ویژگی‌های كلی پاسخ‌های ایمنی، و سلول‌ها و بافت‌های سیستم ایمنی)، "شناسایی آنتی‌ژن‌ها"، "بلوغ، فعال شدن و تنظیم لنفوسیت‌ها"، "مكانیسم‌های اجرایی پاسخ‌های ایمنی "و "ایمنی در فرآیند دفاع و بیماری ."كتاب با دو پیوست با این عناوین به پایان می‌رسد" :ویژگی‌های اصلی مولكول‌ها "CDو "تكنیك‌های آزمایشگاهی رایج در ایمونولوژی .""

ارسال نظر شما

• با عنایت به اینکه نظرات و پیشنهادات شما کاربران گرامی در بهبود پایگاه تاثیر کاملا موثری ایفا می کند لذا خواهشمند است ما را از نظرات ارزنده ی خود محروم نفرمایید.
• نظر شما پس از بررسی و بازبینی توسط گروه مدیریت برای نمایش در سایت قرار داده می شود.
• نظرات کوتاه مثل "خوب بود" و "عالی بود" و... و نظرات تکراری تائید نمی شوند و امتیازی هم به آنها تعلق نخواهد گرفت.
• متن نظر شما میبایست حداکثر 1024 کاراکتر باشد.
توجه داشته باشید که به سوالاتی که در قسمت نظرات پرسیده میشود، جواب داده نخواهد شد، لطفا پیشنهادات و انتقادات را از طریق ارتباط با ما و سوالات خود را از طریق ارسال سوال و مشاوره ارسال نمایید.