0

این آدمها (مجموعه داستان)

این آدمها (مجموعه داستان)/

•پدید اورندگان : ,
•ناشر : احسان الله هوربد
•سال نشر : 1383
• نوع کتاب : تالیف
• رده سنی : 0
• تیراژ : 3000
• نوع جلد : شومیز
• شابک : 964-06-3563-4
• تاریخ نشر :
• محل نشر : تهران
• زبان : فارسی
• زبان اصلی :
• تعداد صفحات : 192
• قیمت : 9500
• نوبت چاپ : 1
• قطع : رقعی
• شماره جلد : 0
• چکیده : ,"این مجموعه از نه داستان با این عناوین تشكیل شده است: "جادوی چوب رهبر"، "چگونه نوابغ را می‌دزدند؟"، "اولین استاد ویولن"، "هنرمندان چگونه پرپر می‌شوند؟"، "بدشانسی یك نابغه‌ی ناشناس"، "افسر شایسته‌ی سال"، "انگل‌ها"، "سلطان شاه" و "پسر! تو عرضه‌ی هیچ كاری را نداری". برای نمونه در داستان اخیر، راوی با "عباس" كه پسری ناقلاست در دوران تحصیل آشنا شده تا این كه هر دوی آن‌ها در اداره‌ی ثبت اسناد، مشغول به كار می‌شوند. "عباس" در قبال گرفتن رشوه از مشتری‌ها كار آن‌ها را راه می‌اندازد و هر سال نیز كارمند نمونه‌ی اداره، شناخته می‌شود. راوی در دوران بازنشستگی، مغازه‌ی خواربار فروشی باز می‌كند، اما از پس این كار برنمی‌آید تا این كه "عباس" خود با اجاره كردن مغازه و تاسیس بنگاه معاملات ملكی، شروع به كار كرده، ماهانه مبلغی را به راوی می‌دهد."

ارسال نظر شما

• با عنایت به اینکه نظرات و پیشنهادات شما کاربران گرامی در بهبود پایگاه تاثیر کاملا موثری ایفا می کند لذا خواهشمند است ما را از نظرات ارزنده ی خود محروم نفرمایید.
• نظر شما پس از بررسی و بازبینی توسط گروه مدیریت برای نمایش در سایت قرار داده می شود.
• نظرات کوتاه مثل "خوب بود" و "عالی بود" و... و نظرات تکراری تائید نمی شوند و امتیازی هم به آنها تعلق نخواهد گرفت.
• متن نظر شما میبایست حداکثر 1024 کاراکتر باشد.
• توجه داشته باشید که به سوالاتی که در قسمت نظرات پرسیده میشود، جواب داده نخواهد شد، لطفا پیشنهادات و انتقادات را از طریق ارتباط با ما و سوالات خود را از طریق ارسال سوال و مشاوره ارسال نمایید.