0

بازیگوشی نیكولا كوچولو

بازیگوشی نیكولا كوچولو/

•پدید اورندگان : , , ,
•ناشر : هرمس، ‌كتابهای‌ كیمیا
•سال نشر : 1385
• نوع کتاب : ترجمه
• رده سنی : 0
• تیراژ : 10000
• نوع جلد : شومیز
• شابک : 964-363-297-0
• تاریخ نشر :
• محل نشر : تهران
• زبان : فارسی
• زبان اصلی : فرانسوی
• تعداد صفحات : 134
• قیمت : 10000
• نوبت چاپ : 1
• قطع : پالتویی
• شماره جلد : 0
• چکیده : ,"در این مجموعه، 16 داستان فكاهی مصور، فراهم آمده كه از آن جمله است: ترق، قرنطینه، قلعه، سیرك، سیب، تنبیه، دوربین دوچشمی، مشق شب، و مراقب. برای مثال در داستان "ترق"، مدیر مدرسه با شنیدن صدای ترقه از كلاس درس جغرافیا، وارد كلاس شده و علت را جویا می‌شود. اما با انكار آن‌ها برای معرفی مقصر مواجه می‌شود. به همین منظور، مدیر، همه‌ی شاگردان را ملزم می‌كند تا روز پنج‌شنبه (روز تعطیل) به مدرسه بیایند. با فرا رسیدن این روز، بچه‌ها سر كلاس حاضر شده و كله‌جوش ـ ناظم مدرسه ـ به آن‌ها جریمه می‌دهد. مبنی بر این كه سیصد بار بنویسید: "ترقه در كردن سر كلاس و معرفی نكردن مقصر غیر قابل قبول است". زمانی كه تمام شاگردان این جریمه را می‌نویسند، تنها "مكسان" باقی می‌ماند كه به علت تمام شدن جوهر خودكار، تنها 23 بار این جریمه را نوشته است. ناظم مدرسه هم با مشاهده‌ی این امر، خود شروع می‌كند به نوشتن جریمه‌ی مكسان و در این حال صدای تركیدن ترقه‌ای به گوش می‌رسد. این بار نیز دانش‌آموزان برای روز تعطیل دیگری جریمه می‌شوند."

ارسال نظر شما

• با عنایت به اینکه نظرات و پیشنهادات شما کاربران گرامی در بهبود پایگاه تاثیر کاملا موثری ایفا می کند لذا خواهشمند است ما را از نظرات ارزنده ی خود محروم نفرمایید.
• نظر شما پس از بررسی و بازبینی توسط گروه مدیریت برای نمایش در سایت قرار داده می شود.
• نظرات کوتاه مثل "خوب بود" و "عالی بود" و... و نظرات تکراری تائید نمی شوند و امتیازی هم به آنها تعلق نخواهد گرفت.
• متن نظر شما میبایست حداکثر 1024 کاراکتر باشد.
• توجه داشته باشید که به سوالاتی که در قسمت نظرات پرسیده میشود، جواب داده نخواهد شد، لطفا پیشنهادات و انتقادات را از طریق ارتباط با ما و سوالات خود را از طریق ارسال سوال و مشاوره ارسال نمایید.