0

بازی‌های اندیشه

بازی‌های اندیشه/

•پدید اورندگان : , , ,
•ناشر : كتابسرای ‌تندیس
•سال نشر : 1387
• نوع کتاب : ترجمه
• رده سنی : 0
• تیراژ : 2000
• نوع جلد : شومیز
• شابک : 978-964-8944-42-6
• تاریخ نشر :
• محل نشر : تهران
• زبان : فارسی
• زبان اصلی : انگلیسی
• تعداد صفحات : 176
• قیمت : 26000
• نوبت چاپ : 1
• قطع : رقعی
• شماره جلد : 0
• چکیده : ,"فلسفه از دو واژة «فیلوس» و « سوفیا» تشكیل شده است. فیلوس به معنای دوستدار یا علاقمند و سوفیا به مفهوم خرد و دانایی است. بنابراین فیلسوف یعنی دوستدار خرد یا علاقمند به دانایی. فلسفه در زمان باستان در باختر زمین در 600 سال پیش از تولد مسیح پدید آمد. پرداختن به این علم عبارت است از فكر كردن دربارة چیزی، پرسیدن و به عمق مسائل وارد شدن، هیچ چیز را بدیهی نداستن، درنگ كردن و دوباره اندیشیدن و ادامه دادن به پرسش‌ها و انتقاد كردن، می‌توان گفت ما زمانی به فلسفه می‌پردازیم كه مسائل را آزموده و آنها را واقعی تلقی كرده یا این كه به آنها به عنوان بدیهیات تن در داده باشیم. تفاوت فلسفه با دیگر دانش‌ها در این است كه برای فلسفه در گام نخست، اندیشیدن و تفكّر اهمیت دارد. كتاب حاضر حاوی پرسش‌هایی فلسفی از این دست است: قواعد چگونه پدید می‌آیند؟ تو چه وقت خوش بختی؟ در خورشید، ساعت چند است؟ پرسش‌هایی كه به نظر ساده می‌رسد امّا جواب روشنی هم ندارند. نگارنده در كتاب به خواننده چگونگی همراه شدن با بازی اندیشه را نشان می‌دهد و این سفری است به دنیای پر از فانتزی اندیشه‌های فلسفی كه آنان را به سوی پرسش‌های آشنا، امّا حل نشدنی زیادی می‌برد."

ارسال نظر شما

• با عنایت به اینکه نظرات و پیشنهادات شما کاربران گرامی در بهبود پایگاه تاثیر کاملا موثری ایفا می کند لذا خواهشمند است ما را از نظرات ارزنده ی خود محروم نفرمایید.
• نظر شما پس از بررسی و بازبینی توسط گروه مدیریت برای نمایش در سایت قرار داده می شود.
• نظرات کوتاه مثل "خوب بود" و "عالی بود" و... و نظرات تکراری تائید نمی شوند و امتیازی هم به آنها تعلق نخواهد گرفت.
• متن نظر شما میبایست حداکثر 1024 کاراکتر باشد.
• توجه داشته باشید که به سوالاتی که در قسمت نظرات پرسیده میشود، جواب داده نخواهد شد، لطفا پیشنهادات و انتقادات را از طریق ارتباط با ما و سوالات خود را از طریق ارسال سوال و مشاوره ارسال نمایید.