0

بازی‌های ترس

بازی‌های ترس/

•پدید اورندگان : , , ,
•ناشر : نشر ویدا
•سال نشر : 1386
• نوع کتاب : ترجمه
• رده سنی : 0
• تیراژ : 3300
• نوع جلد : شومیز
• شابک : 978-964-2912-25-4
• تاریخ نشر :
• محل نشر : تهران
• زبان : فارسی
• زبان اصلی :
• تعداد صفحات : 160
• قیمت : 17000
• نوبت چاپ : 1
• قطع : رقعی
• شماره جلد : 0
• چکیده : ,""اپریل" از طریق یك نامه، برای گذران تعطیلات، به جزیره‌ای دعوت شده است. او و همراهانش در بدو ورود به جزیره، متوجه می‌شوند كه این برنامه برای دوازده نفر است در حالی كه آن‌ها سیزده ‌نفر هستند. درست در همین لحظه لاله‌ی گوش یكی از جوانان به صورت ناگهانی پاره شده و به علت خونریزی شدید، به منزل بازگردانده می‌شود. دوازده نفر باقی مانده به سه گروه تقسیم شده و تلاش و مسابقه‌ی آن‌ها از صبح روز بعد آغاز می‌شود. اپریل احساس می‌كند نیروی عجیبی پیرامون آن‌ها وجود دارد كه اجازه‌ی شاد بودن و سرخوشی را از همه‌ی بچه‌ها سلب كرده است، علاوه بر این مسئولین برگزاری مسابقه با آن‌ها به خشكی رفتار كرده و احساس بدی در همه ایجاد می‌كنند. او در یكی از گردش‌ها در اطراف جزیره متوجه نشانه‌هایی از حیات انسانی در منطقه می‌شود و این دقیقا بر خلاف ادعای مسولین مبنی بر تغییر مسكونی بودن جزیره است. اما متاسفانه كسی حاضر به قبول صحبت‌های آپریل نیست. در پایان دور اول مسابقات آپریل متوجه‌ غیبت یكی از هم‌گروهی‌ها می‌شود و زمانی كه برای یافتن وی بازمی‌گردد متوجه زنی می‌شود كه در حال خفه كردن دوست اوست. پس از آن دختر جوان دیگر چیزی به یاد نمی‌آورد اما ناگهان خود و دوستش را سالم در كنار دریا می‌یابد. در دور بعدی مسابقه، اپریل در حال قایق‌سواری ناگهان كنترل قایق را از دست داده و به داخل آب پرت می‌شود. او در آخرین لحظات زنی را می‌بیند كه گویا با خواندن وردهایی او را با فشار به زیر آب می‌راند. سرانجام اپریل نجات یافته و گروه آن‌ها در دومین مرحله برنده می‌شود. اما روز بعد بچه‌ها درمی‌یابند همه جزیره را ترك كرده و آن‌ها تنها مانده‌اند؛ در حالی كه صدای آواز زنی از دور به گوش می‌رسد.‌"

ارسال نظر شما

• با عنایت به اینکه نظرات و پیشنهادات شما کاربران گرامی در بهبود پایگاه تاثیر کاملا موثری ایفا می کند لذا خواهشمند است ما را از نظرات ارزنده ی خود محروم نفرمایید.
• نظر شما پس از بررسی و بازبینی توسط گروه مدیریت برای نمایش در سایت قرار داده می شود.
• نظرات کوتاه مثل "خوب بود" و "عالی بود" و... و نظرات تکراری تائید نمی شوند و امتیازی هم به آنها تعلق نخواهد گرفت.
• متن نظر شما میبایست حداکثر 1024 کاراکتر باشد.
توجه داشته باشید که به سوالاتی که در قسمت نظرات پرسیده میشود، جواب داده نخواهد شد، لطفا پیشنهادات و انتقادات را از طریق ارتباط با ما و سوالات خود را از طریق ارسال سوال و مشاوره ارسال نمایید.