0

ببین، ببین، این طوری

ببین، ببین، این طوری/

•پدید اورندگان : , ,
•ناشر : شباویز
•سال نشر : 1382
• نوع کتاب : تالیف
• رده سنی : 3
• تیراژ : 5000
• نوع جلد : شومیز
• شابک : 964-505-051-0
• تاریخ نشر :
• محل نشر : تهران
• زبان : فارسی
• زبان اصلی :
• تعداد صفحات : 20
• قیمت : 5500
• نوبت چاپ : 1
• قطع : وزیری
• شماره جلد : 0
• چکیده : بچه قورباغه‌ای برای رفع گرسنگی به دنبال غذا می‌گردد اما نمی‌داند چه چیزی باید بخورد و هر كدام از حیوانات شیوه غذا خوردن و خوراكی‌های خودشان را به قورباغه توصیه می‌كنند .گوزن علف خوردن را، زرافه برگ درخت خوردن را، شیر شكار آهو را، گنجشك خوردن دانه را، اما هیچكدام غذای دلخواه قورباغه كوچولو نیستند .عاقبت مادر قورباغه كوچولو نحوه شكار مگس و پشه را به فرزندش نشان می‌دهد .این داستان مصور و رنگی برای گروه سنی الف "و "ب " تالیف شده است ."

ارسال نظر شما

• با عنایت به اینکه نظرات و پیشنهادات شما کاربران گرامی در بهبود پایگاه تاثیر کاملا موثری ایفا می کند لذا خواهشمند است ما را از نظرات ارزنده ی خود محروم نفرمایید.
• نظر شما پس از بررسی و بازبینی توسط گروه مدیریت برای نمایش در سایت قرار داده می شود.
• نظرات کوتاه مثل "خوب بود" و "عالی بود" و... و نظرات تکراری تائید نمی شوند و امتیازی هم به آنها تعلق نخواهد گرفت.
• متن نظر شما میبایست حداکثر 1024 کاراکتر باشد.
توجه داشته باشید که به سوالاتی که در قسمت نظرات پرسیده میشود، جواب داده نخواهد شد، لطفا پیشنهادات و انتقادات را از طریق ارتباط با ما و سوالات خود را از طریق ارسال سوال و مشاوره ارسال نمایید.