0

بر من چه گذشت

بر من چه گذشت/

•پدید اورندگان : ,
•ناشر : قو
•سال نشر : 1387
• نوع کتاب : تالیف
• رده سنی : 0
• تیراژ : 1500
• نوع جلد : شومیز
• شابک : 978-964-8228-81-6
• تاریخ نشر :
• محل نشر : تهران
• زبان : فارسی
• زبان اصلی :
• تعداد صفحات : 76
• قیمت : 8000
• نوبت چاپ : 1
• قطع : رقعی
• شماره جلد : 0
• چکیده : ,""مرجان" پدرش، علی‌‌بابا، را خیلی دوست داشت، اما روزی علی‌بابا، كه چاه‌كن بود، در گودالی افتاد و برای همیشه علیل شد. مادر مرجان، انسیه‌خانم، ناچار شد در خان? مردم كار كند تا شكم شوهر و بچه‌اش را سیر و داروهای شوهرش را تهیه كند. اما روزی علی‌بابا از دنیا رفت و آن‌ها را تنها گذاشت. مرجان و مادرش مجبور شدند برای امرار معاش در خان? مردی بدجنس و بداخلاق كار كنند. آن مرد با مرجان بسیار بدرفتاری می‌كرد و او را كتك می‌زد. مادرش از این موضوع رنج می‌برد اما ناچار بود تحمل كند. تا این كه روزی مرد بدجنس با عاقد به خانه آمد و مادر را به عقد خود درآورد. مرجان كه خیلی ناراحت شده بود از آن خانه فرار كرد و آن‌قدر در كوچه‌ها پرسه زد تا این كه خسته شد و پشت در خانه‌ای نشست؛ در حالی كه خیلی گرسنه و خسته بود و بدنش از سرما می‌لرزید، در این هنگام پیرزنی درب خانه را باز كرد و دخترك را دید. او دلش به حال مرجان سوخت و او را با خود به داخل خانه برد. از آن پس مسیر زندگی مرجان تغییر كرد."

ارسال نظر شما

• با عنایت به اینکه نظرات و پیشنهادات شما کاربران گرامی در بهبود پایگاه تاثیر کاملا موثری ایفا می کند لذا خواهشمند است ما را از نظرات ارزنده ی خود محروم نفرمایید.
• نظر شما پس از بررسی و بازبینی توسط گروه مدیریت برای نمایش در سایت قرار داده می شود.
• نظرات کوتاه مثل "خوب بود" و "عالی بود" و... و نظرات تکراری تائید نمی شوند و امتیازی هم به آنها تعلق نخواهد گرفت.
• متن نظر شما میبایست حداکثر 1024 کاراکتر باشد.
توجه داشته باشید که به سوالاتی که در قسمت نظرات پرسیده میشود، جواب داده نخواهد شد، لطفا پیشنهادات و انتقادات را از طریق ارتباط با ما و سوالات خود را از طریق ارسال سوال و مشاوره ارسال نمایید.