0

به دنبال مادر

به دنبال مادر/

•پدید اورندگان : , ,
•ناشر : انتشارات‌ روشنگران ‌و مطالعات ‌زنان
•سال نشر : 1387
• نوع کتاب : ترجمه
• رده سنی : 0
• تیراژ : 1500
• نوع جلد : شومیز
• شابک : 978-964-8564-72-3
• تاریخ نشر :
• محل نشر : تهران
• زبان : فارسی
• زبان اصلی : آلمانی
• تعداد صفحات : 352
• قیمت : 45000
• نوبت چاپ : 1
• قطع : رقعی
• شماره جلد : 0
• چکیده : ,""پروانه" دختری افغانی است كه همراه مادر و پدر و خواهران و برادر خود در كابل زندگی می‌كند. پس از روی كار آمدن طالبان، مادر، كه خبرنگار بود، كارش را از دست می‌دهد و پدر كه در بمباران پای خود را از دست داده، از شغلش بازمی‌ماند. پروانه كه 11 سال دارد دو روز به همراه پدر به بازار می‌رود. تا این كه روزی پدر توسط طالبان دستگیر می‌شود. بنابراین پروانه برای فراهم كردن نیازهای خانواده مجبور می‌شود خود را شبیه به پسری درآورده و در بازار شغل پدر را ادامه دهد. مدتی بعد خواهر بزرگ او نوریه، به همراه مادر برای ازدواج به مزارشریف می‌رود، اما طالبان به مزارشریف نیز حمله می‌كنند. پروانه كه تنها در كابل مانده منتظر آن‌هاست. در این میان پدر از زندان آزاد می‌شود و به همراه پروانه برای یافتن همسر و دخترش راهی مزارشریف می‌گردد."

ارسال نظر شما

• با عنایت به اینکه نظرات و پیشنهادات شما کاربران گرامی در بهبود پایگاه تاثیر کاملا موثری ایفا می کند لذا خواهشمند است ما را از نظرات ارزنده ی خود محروم نفرمایید.
• نظر شما پس از بررسی و بازبینی توسط گروه مدیریت برای نمایش در سایت قرار داده می شود.
• نظرات کوتاه مثل "خوب بود" و "عالی بود" و... و نظرات تکراری تائید نمی شوند و امتیازی هم به آنها تعلق نخواهد گرفت.
• متن نظر شما میبایست حداکثر 1024 کاراکتر باشد.
توجه داشته باشید که به سوالاتی که در قسمت نظرات پرسیده میشود، جواب داده نخواهد شد، لطفا پیشنهادات و انتقادات را از طریق ارتباط با ما و سوالات خود را از طریق ارسال سوال و مشاوره ارسال نمایید.