0

بیایید هشیار باشیم

بیایید هشیار باشیم/

•پدید اورندگان : , ,
•ناشر : شریف
•سال نشر : 1387
• نوع کتاب : تالیف
• رده سنی : 0
• تیراژ : 5000
• نوع جلد : شومیز
• شابک : 978-964-5649-83-6
• تاریخ نشر :
• محل نشر : تهران
• زبان : فارسی
• زبان اصلی :
• تعداد صفحات : 136
• قیمت : 30000
• نوبت چاپ : 1
• قطع : رقعی
• شماره جلد : 0
• چکیده : ,"یكی از معضلات مهم جوامع بشری، كه از دیرباز وجودداشته و امروز نیز ابعاد خطرناك‌تری یافته است، مشكل اعتیاد است. در سال‌های اخیر از یك سو با افزایش میزان مصرف مواد مخدر، كاهش سن شروع مصرف، بروز بیماری‌های خطرناكی نظیر ایدز و ارتباط آن با مصرف مواد، افزایش تعداد زندانیان مرتبط با مواد مخدر و خصوصا گسترش مصرف مواد در بین جوانان و دانشجویان و تبعات ویران‌كنند? فردی، اجتماعی، تحصیلی، اقتصادی و فرهنگی ناشی از آن و از سوی دیگر ورود مواد صنعتی یا آزمایشگاهی جدید (نظیر قرص‌های اكس و شیشه) به بازار مصرف مواد و محبوبیت یافتن مصرف این دسته مواد در نزد عده‌ای از دانشجویان باعث شده است تا مشكل اعتیاد یا پدید? سوء مصرف و وابستگی به مواد در زمر? یكی از اولویت‌های جدی و خاص برنامه‌ریزان و مسئولان حوز? بهداشت و روان قرار گیرد. از این رو، فرد فرد اعضای جامعه باید ضمن شناخت و آگاهی از انواع مواد مخدر، خطرات مصرف آن‌ها و عوامل خطر و حفاظت‌كننده، هریك با توجه به نقش و جایگاه اجتماعی و شغلی خود، در صدد مقابله و پیش‌گیری و درمان آن برآیند. بدین منظور كتاب حاضر حاوی اطلاعاتی در خصوص مواد مخدر، خطرات و عوارض آن‌ها، روش مقابله با مواد و روش پیش‌گیری از مصرف آن‌ها است."

ارسال نظر شما

• با عنایت به اینکه نظرات و پیشنهادات شما کاربران گرامی در بهبود پایگاه تاثیر کاملا موثری ایفا می کند لذا خواهشمند است ما را از نظرات ارزنده ی خود محروم نفرمایید.
• نظر شما پس از بررسی و بازبینی توسط گروه مدیریت برای نمایش در سایت قرار داده می شود.
• نظرات کوتاه مثل "خوب بود" و "عالی بود" و... و نظرات تکراری تائید نمی شوند و امتیازی هم به آنها تعلق نخواهد گرفت.
• متن نظر شما میبایست حداکثر 1024 کاراکتر باشد.
• توجه داشته باشید که به سوالاتی که در قسمت نظرات پرسیده میشود، جواب داده نخواهد شد، لطفا پیشنهادات و انتقادات را از طریق ارتباط با ما و سوالات خود را از طریق ارسال سوال و مشاوره ارسال نمایید.