0

بیماریهای گوارش

بیماریهای گوارش/

•پدید اورندگان : , , ,
•ناشر : نشر سنبله
•سال نشر : 1383
• نوع کتاب : ترجمه
• رده سنی : 0
• تیراژ : 3000
• نوع جلد : شومیز
• شابک : 964-7993-46-3
• تاریخ نشر :
• محل نشر : مشهد
• زبان : فارسی
• زبان اصلی :
• تعداد صفحات : 192
• قیمت : 13500
• نوبت چاپ : 1
• قطع : وزیری
• شماره جلد : 0
• چکیده : در فصل نخستین این كتاب توضیحاتی پیرامون آناتومی و فیزیولوژی گوارش و دستگاه گوارش ارائه شده است .و سپس در فصول بعدی مشكلات تغذیه ای و بیماریهای رایج گوارش مانند سوء هاضمه، اسهال، یبوست و ...و بیماریهای شایعی كه هر یك از اعضای دستگاه گوارش با آن درگیر می شوند، با ارائه تصاویر و توضیحاتی در باب سن و جنس و علایم بیماری و اقدامات درمانی لازم مورد بررسی قرار گرفته است .مباحثی چون : التهاب معده، زخم معده و دوازدهه، سنگ كیسه صفرا، بواسیر، آپاندیست و ...از جمله مواردی است كه در این كتاب به آنها پرداخته شده است .

ارسال نظر شما

• با عنایت به اینکه نظرات و پیشنهادات شما کاربران گرامی در بهبود پایگاه تاثیر کاملا موثری ایفا می کند لذا خواهشمند است ما را از نظرات ارزنده ی خود محروم نفرمایید.
• نظر شما پس از بررسی و بازبینی توسط گروه مدیریت برای نمایش در سایت قرار داده می شود.
• نظرات کوتاه مثل "خوب بود" و "عالی بود" و... و نظرات تکراری تائید نمی شوند و امتیازی هم به آنها تعلق نخواهد گرفت.
• متن نظر شما میبایست حداکثر 1024 کاراکتر باشد.
• توجه داشته باشید که به سوالاتی که در قسمت نظرات پرسیده میشود، جواب داده نخواهد شد، لطفا پیشنهادات و انتقادات را از طریق ارتباط با ما و سوالات خود را از طریق ارسال سوال و مشاوره ارسال نمایید.